Práce v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Presne tak rano od 5.nebo 5.30h, a odpo u nas v rozmezi 12,30-13.30.h. a konci jak kdy..cca 21.-23.00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to máte vyřešené s dětma, vodí je do školky tatínek, když musíte být v 5 v práci??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tatínek, babička, kdo se najde… Jako nevím, ale myslím, že spousta jiných prací začíná dřív než v 7:30. A toto řeší kde kdo. Proto se děcka pořádně učte takové obory, ať můžete vstávat až na osmou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kklarysek píše:
Byla jsem tam na pohovoru a nabídli mi 12 tis + nějaké drobné.
Pokud se chystáte na pohovor, tak si vezměte nějakou starou šusťákovou bundu a polorozpadlé boty. Chovejte se že neumíte ani malou násobilku. Nezapomeňte říct, kdy budete potřebovat volno. A když byste zmínila (i když by to byla lež), že vás vyhodili z práce protože si myslela, že kradete, tak je to místo Vaše. A hodně mluvte, vůbec ne o firmě ale o vás.
To je vtip, ale momentálně jsem naštvaná, že mě nevzali a takové dvě jak popisuji výše vzali :-/
A co máte vystudováno? Bohužel ze zkušenosti - někdy je vyšší kvalifikace spíš překážkou. Zřejmě měli strach, že vás zaučí a vy si najdete lepší místo. Kdežto u dylinky v šusťákovce je riziko minimální, moc jiných šancí nemá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dnes pohovor do LC Olomouc Lidl - pozice skladník, jste tam některá zaměstnaná? Jak to tam chodí? Směny, pracovní doba, atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiniti píše:
A co máte vystudováno? Bohužel ze zkušenosti - někdy je vyšší kvalifikace spíš překážkou. Zřejmě měli strach, že vás zaučí a vy si najdete lepší místo. Kdežto u dylinky v šusťákovce je riziko minimální, moc jiných šancí nemá…
Souhlasím, hlásila jsem se s BC a DIS titulem do Kauflandu a nevzali mě, protože se ony ženy s maturitním vzděláním báli o své místo. Takže jsem si upravila inzerát, smazala tituly, ponechala „blbou“ maturitu z hotelovky, posledního zaměstnavatele vymazala z životopisu (ať to vypadá, že jsem rok nezaměstnaná) a jdu dnes do Lidlu na pohovor do skladu v Olomouci. Mají tam větší nástupák, než co jsem brala jako administrativní pracovnice v Ostravě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi666 píše:
Holky berou v Lidlu i na zkrácený úvazek?
Ano, berou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jsem na mateřské a rozhodla jsem se jit zkusit pohovor do lidlu
ne kvůli penězům ( ikdyž se vždy hodí),ale to, ze potřebuju už mezi lidi. Delala jsem v Alzheimer centru, tak mi duchodci ani nevadí
A praci v obchode jsem si vždy chtěla vyzkoušet
Jen by mi spis vyhovovali ranní směny, myslíte ze to pochopí a vyhoví mi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prace v Lidlu
Chci se zeptat pracuje nekdo v Lidlu na tech 30 hodin tydne jak pisou. Jak to funguje. Jak jsou smeny atd. Moc dekuji za odpovedi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplňovala jsem ten jejich dotazník na jejich stránkách, na rovinu jsem tam napsala, že na pátou ráno se tam nemám jak dostat, taky jsem napsala, od kdy do kdy můžu.. a dneska mi psali, že nejsem vhodný kandidát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit