Pracovali byste ve fabrice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lilith1 píše:
Tak nedovedu si představit jakou mám motivaci jít s VŠ do fabriky na směny..
Jedna naše pracovnice tam s VŠ skončila. Nikde jinde se svou školou práci nesehnala, bylo to v době krize. Já si třeba umím představit, že po x letech práce, kde pracuju hlavně hlavou, půjdu klidně na nějaký čas do fabriky si vyčistit mozek a vydělat prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Hlavně, že sedět 8 hodin na zadku zdraví prospívá
Tak já dělám kancelářskou a rozhodně 8 hodin na zadku nesedím. Někdy jsem v pohybu celý den, jindy půl dne, někdy zkejsnu v tom kanclu, ale není to jednotvárný a o to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Tak já dělám kancelářskou a rozhodně 8 hodin na zadku nesedím. Někdy jsem v pohybu celý den, jindy půl dne, někdy zkejsnu v tom kanclu, ale není to jednotvárný a o to jde.
Ani práce ve fabrice nemusí být jednotvárná. Může, ale nemusí, stejně jako v tom kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy, když jsem v kanclu, tak většinou sedím. U PC, u toho nebudu stát. Maximálně se zvednu, jdu do spíš o ky, kterou mám hned za sebou. Také třeba telefonuji. Mám tedy výhodu, že hodím to terenu, takže jsem si to. mohla nakombinovat dle svého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@terien tak to je dobře, že se nad lidmi z fabriky neohrnuje nos
Hele i ve fabrice dělají tykve, ne že ne. Ale když přijde na pohovor schopný chlapík, který už ledacos umí, jako koníček má počítače, není mu zatěžko nějaký přesčas, tak proč ho nevzít? A že je z fabriky, no a co, však tam většinou je, aby si vydělal prachy, ne že by nic jiného nezvládl. Rozhodně lepší, než když ho pošlou z pracáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Ani práce ve fabrice nemusí být jednotvárná. Může, ale nemusí, stejně jako v tom kanclu.
U pásu kdy celý den stojíš to opravdu jednotvárné je a zapojení mozku na nule, člověk musí zakrnět. Jasně, někdo tu práci dělat musí a neberu jí jako podřadnou, ale pro někoho kdo chce víc to fakt není a nebo na nějakou omezenou dobu. A mít to v CV, pokud se chce pak člověk vrátit na něco lepšího, to taky není nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien no však na vím. Jak jsem psala, brigadnicila jsem U pasu a potkala jsem tam lidi chytre i tupé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
U pásu kdy celý den stojíš to opravdu jednotvárné je a zapojení mozku na nule, člověk musí zakrnět. Jasně, někdo tu práci dělat musí a neberu jí jako podřadnou, ale pro někoho kdo chce víc to fakt není a nebo na nějakou omezenou dobu. A mít to v CV, pokud se chce pak člověk vrátit na něco lepšího, to taky není nic moc.
Já taky netvrdím, že to je pro každého. Ale že by to nutně musela být konečná stanice, to je nesmysl jako věž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Já taky netvrdím, že to je pro každého. Ale že by to nutně musela být konečná stanice, to je nesmysl jako věž.
Konečná stanice to není a už vůbec ne v dnešní době častých změn, nicméně pro mě je to něco na co je průměrně inteligentního člověka škoda
moje kamarádka tam teď nastoupila, ale tak na dva roky, déle ne a to kvůli pracovní době kvůli malé dceři, to chápu třeba, ale třeba peníze by mě tam nedostali. Člověk by si měl sám sebe vážit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak můj ex pracoval ve Škodovce, má střední průmyslovou. U pasu nedělal, měli jiný typ práce. Různorodost, zodpovednou, za slušně peníze, hodně bonusu. Byl tak jako dělník, ale kmenovým a bez nějaké inteligence by tu práci nezvladal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Konečná stanice to není a už vůbec ne v dnešní době častých změn, nicméně pro mě je to něco na co je průměrně inteligentního člověka škodamoje kamarádka tam teď nastoupila, ale tak na dva roky, déle ne a to kvůli pracovní době kvůli malé dceři, to chápu třeba, ale třeba peníze by mě tam nedostali. Člověk by si měl sám sebe vážit.
Jak vážit? Pokud dělám svojí práci dobře, tak se nemám za co stydět a je jedno, jestli montuju umělý penisy nebo vytírám podlahu. Možná, že kdyby sis tu práci zkusila, neměla bys nosík tak nahoru
ja si tedy vážím každého člověka, který maká a snaží se, nesnáším lemply a ty lidi ve fabrikách se kolikrát sakra nadřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Jak vážit? Pokud dělám svojí práci dobře, tak se nemám za co stydět a je jedno, jestli montuju umělý penisy nebo vytírám podlahu. Možná, že kdyby sis tu práci zkusila, neměla bys nosík tak nahoruja si tedy vážím každého člověka, který maká a snaží se, nesnáším lemply a ty lidi ve fabrikách se kolikrát sakra nadřou.
Teda sama se divím, ale tady s tebou souhlasím na 100% ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Jak vážit? Pokud dělám svojí práci dobře, tak se nemám za co stydět a je jedno, jestli montuju umělý penisy nebo vytírám podlahu. Možná, že kdyby sis tu práci zkusila, neměla bys nosík tak nahoruja si tedy vážím každého člověka, který maká a snaží se, nesnáším lemply a ty lidi ve fabrikách se kolikrát sakra nadřou.
Nevím proč jsi tak útočná, vážím si každého kdo maká. Nevím co bych si měla zkoušet, dělala jsem 4 roky v supermarketu a vím co to je za otročinu, ale dělala jsem to při škole. Mě opravdu poučovat nemusíš
a stačilo by kdybys nebyla tak vztahovačná. Prostě za mě je dobrého člověka u pásu škoda
ale dokážu pochopit některé důvodu které k tomu vedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Nevím proč jsi tak útočná, vážím si každého kdo maká. Nevím co bych si měla zkoušet, dělala jsem 4 roky v supermarketu a vím co to je za otročinu, ale dělala jsem to při škole. Mě opravdu poučovat nemusíša stačilo by kdybys nebyla tak vztahovačná. Prostě za mě je dobrého člověka u pásu škoda
Tak málokdo tam dělá proto, že ho to baví, většina je tam kvůli penězům. Pak jsou kecy o tom, jak je to škoda, trochu bezpředmětné. Asi bys to potřebovala dělat dýl, abys to pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Nevím proč jsi tak útočná, vážím si každého kdo maká. Nevím co bych si měla zkoušet, dělala jsem 4 roky v supermarketu a vím co to je za otročinu, ale dělala jsem to při škole. Mě opravdu poučovat nemusíša stačilo by kdybys nebyla tak vztahovačná. Prostě za mě je dobrého člověka u pásu škoda
Jo, ale někdy to není o tom že chceš, ale že prostě musíš. Práce ještě nikomu neublížila, ani ta manuální.
- Citovat
- Upravit