Pracovali byste ve fabrice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Priznam se, ze pro me takova prace neni. Delala jsem jako student hodne brigad a ujasnila jsem si, ze musim mit praci, ktera me bavi, jinak se budu fakt trapit. Pomohlo me to i motivovat pri studiu. Ctim kazdeho, kdo je pracant a dela jakoukoliv praci dobre. Ale ja ke svemu osobnimu stesti potrebuju mit praci, ktera neni moc rutinni, zamestna mozek, rozviji atd. Ani vetsi plat by mi za tohle nestal. Kdybych byla v situaci, ze musim, jasny, jdu delat do fabriky. Ale okamzite zacnu makat na tom, abych si byla schopna, najit si neco jinyho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Aspoň někdo rozumí textu a někdo si vybere jen to co chce a pak se tu půl dne rozčiluje
A kdo se tu rozčiluje? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
A kdo se tu rozčiluje?
Pokud ty ne, tak nereaguj, jednoduché ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien a já zas raději tohle, je to práce pro mě smysluplna, někteří ti to fakt vrátí. Je to ruznorode. Je to ale náročné, umírání, postarat se o zemřelého. Taky jsem to brala jako dočasnou práci.
V případě nouze bych to šla dělat dál. Raději než fabriky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick píše:
Pokud ty ne, tak nereaguj, jednoduché
Tak to se omlouvám za otázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokáži si představit, že bych práci ve fabrice vzala. Asi ne s vyhlídkou celoživotního zaměstnání, ale na překlenutí pár let, proč ne? Rozhodně bych tam šla výrazně raději než třeba za pokladnu. Osobně znám několik vysokoškoláků, kteří za pás do fabriky dobrovolně šli také. Celkem z různých důvodů. U jednoho to bylo kvůli lepšímu platu, další ve své náročné práci regulérně vyhořel a potřeboval si odpočinout od lidí (takže taková forma terapie), u žen to bylo dost často kvůli dětem a výhodnější pracovní době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysticlipstick já bych řekla, že tahle diskuze je zcela v pohode a klidna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Mysticlipstick já bych řekla, že tahle diskuze je zcela v pohode a klidna
No je fakt že oproti jiným diskuzím na emiminu možná i ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych práci u pásu klidně vzala, kdybych si tam vydělala pěkný penízky, což v některých fabrikách platí fakt dobře…někdo tu práci dělat musí. A co bych si měla myslet o lidech kteří dělají u pásu?
nic, prostě někdo dělá na vysokých pozicích, někdo u pásu. Já to nějak nesrovnavam. Asi bych teda nechtěla dělat u pásu celej život, ale pár let bych se tam klidně upichla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už jsem to tady psala, odpovídám přes mobil a mám tady určitě mnoho chybJá se nezlobím
Tohle ale mobil fakt sam nezmeni… Ano, preklepy, kombinace psani s hacky a bez nich, to jo, ale vymlouvat se u byste/by jste na mobil je hloupe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 není nic lepšího, než číst obeznik od člověka s titulem Mgr. ci Ing. A najít tam pár hrubek.
I od administrativní pracovnice bych čekala, že chyby prostě v psané textu nebudou.
No ale taky je dělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tohle ale mobil fakt sam nezmeni… Ano, preklepy, kombinace psani s hacky a bez nich, to jo, ale vymlouvat se u byste/by jste na mobil je hloupe.
Je opravdu nutné tady řešit gramatiku? Ach jo někteří se chytnou všeho ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Dělala jsem nedávno o prázdninách jako brigádu. A jedním slovem děs a hrůza. Z toho stání jsem druhý den nemohla chodit, tak mi otekly nohy (zvykla jsem si po týdnu). Práce mne tak nudila, že osmička mi přišla jako šestnáctka. A ti lidi? Potkala jsem tam asi 2 Poláky, ti byli naprosto boží, to ta směna utekla a jednu z vedlejšího města, ta byla super taky. Zbytek mě neuvěřitelně šikanoval, furt mi říkali, jak je ten obor, co studuju k prdu a že mám jít raději pořádně pracovat. Celou noční se byli schopni bavit o pořadech na Barrandově. Takže o inteligenci tamních pracovníků si myslím svoje.
Pak jsem koukla na vyplatnici a tam 12 000. Za normální úvazek. Takže já bych radši šla záchody vytírat, než zpět do fabriky.
Anonym, napsala jsem tu dost osobních věcí a podle tohoto už by mě někteří byli schopni poznat.
- Citovat
- Upravit
Tato diskuze je o přestupu z administrativní pozice do fabriky.