Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@terien píše:
Teď si tu poslechnes, že je to jedno a to samý
no jo, co nadelas. jejich nazor.vsak je to nikdo delat nenuti. vlaste dalsi debata o houne, kdyz se nad tim zamyslis ![]()
jo a uz se tesim, az na me nekde v uplne jiny debate nektera vyvali, ze jsem vlastne prostitutka
na zaklade tyhle diskuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Za pár supu jde jenom blbka a o těch tu řeč není.
Ne, vubec ne. Protoze bohati muzi jdou zasadne s prumernymi zenami nekam do panelaku na privat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Prostituci se věnuje i velké procento vysokoškolaček. co to o nich vypovídá? nejsou to žádné bezzubé špindíry, jsou vzdělané..a co to vypovídá o mužích kteří s nimi jdou?
Ze jsou blbe, zaslepene rychlymi penezi, nebo nemysli na budoducnost viz bod 1.
Kolik je to „velke procento“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Prostituci se věnuje i velké procento vysokoškolaček. co to o nich vypovídá? nejsou to žádné bezzubé špindíry, jsou vzdělané..a co to vypovídá o mužích kteří s nimi jdou?
Nechci tu nikoho posuzovat, protože jak si kdo ustele je jeho věc a moje zbytečná starost. Ale když se ptáš, co to vypovídá, tak třeba pro mě asi tolik, že jim záleží víc na pár šupech, než na budoucnosti a že to minimálně s jejich předvídavostí není nic moc. Dozvědět se od nějakého „veselejšího“ kolegy, že ta distingovaná dáma, co sedí naproti jako právnička, je bývalá šlapka, tak by se o jejím úsudku, dalo s úspěchem pochybovat.
A o tom, že se tenhle typ lidí, myslím ty „borce“ co si chodí honit ego a nejen to do bordelů rádi pochlubí, vůbec nepochybujte.
A co to vypovídá o mužích? Tak minimálně to, že při sexu jim jde především o sebe a to, jak si to užívá partnerka jim je šumák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:
Ty si odsudila všetkých mužov, kdežto ja som neodsudila všetky prostitutky. Na začiatku debaty som povedala, že sú zjednodušene dve skupiny. Prvá skupina su ženy, ktoré mali blbú štartovaciu čiaru a otrasné socialne a rodinné prostredie a tých mi je luto a tie sa aj snažili často z prositucie odísť..Tých mi bolo a je luto a tie som nikdy neodsudila.
Debata bola o mužoch, ktorých si ty sploštila na bezmozgové a bezemočné živočíchy, na zúfalcov, ktorí nemajúu na ženy žiaden vkus a nároky. Tak si to spätne prečítaj, kým tresneš dalšiu blbosť.Ide sa pracovať, pekný den vospolok.
Seš vadná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@takymanžel píše:
Nechci tu nikoho posuzovat, protože jak si kdo ustele je jeho věc a moje zbytečná starost. Ale když se ptáš, co to vypovídá, tak třeba pro mě asi tolik, že jim záleží víc na pár šupech, než na budoucnosti a že to minimálně s jejich předvídavostí není nic moc. Dozvědět se od nějakého „veselejšího“ kolegy, že ta distingovaná dáma, co sedí naproti jako právnička, je bývalá šlapka, tak by se o jejím úsudku, dalo s úspěchem pochybovat.
A o tom, že se tenhle typ lidí, myslím ty „borce“ co si chodí honit ego a nejen to do bordelů rádi pochlubí, vůbec nepochybujte.
A co to vypovídá o mužích? Tak minimálně to, že při sexu jim jde především o sebe a to, jak si to užívá partnerka jim je šumák.
tak to taky pravda no
ale kazdej ma nejakou minulost. tohle by pro me nehralo roli. viz lidi co treba sedeli v base
proste mladicka blbost, nerozvaznost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
tak to taky pravda noale kazdej ma nejakou minulost. tohle by pro me nehralo roli. viz lidi co treba sedeli v base
proste mladicka blbost, nerozvaznost.
Záleží na tom, co kdo posuzuje jako nerozvážnost. Tohle, alespoň pro mě, není nerozvážnost, ale minimálně známka neschopnosti domyslet následky.
Příspěvek upraven 03.07.17 v 13:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@takymanžel píše:
Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku
taky jsem zazila
ja kourila ptaky pred diskotekou v aute
totalni nesmysl.ale dost se tomu verilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@takymanžel píše:
Záleží na tom, co kdo posuzuje jako nerozvážnost. Tohle, alespoň pro mě, není nerozvážnost, ale minimálně známka neschopnosti domyslet následky.Příspěvek upraven 03.07.17 v 13:05
jeeej to by zas byla debata. mame jiny nazory, jiny uhly pohledu. jenom bychom se prali o to, ci nazor je nej a cpali si je navzajem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku
Jaký by měl důvod, vymýšlet si takovou věc. To co uvádíš Ty, je dost odlišné. Ten kamarád to třeba řekl proto, že jsi právě jemu nedala a chtěl se pomstít nebo si myslel, že na něj zbudeš.
A navíc nejsem z těch, co skočí každému na jedna paní povídala. Dělám si úsudek podle toho, co o kom vím. Takže ten můj modelový příklad vycházel z toho, že nemám důvod tomu nevěřit a onen imaginární kolega, nemá důvod lhát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
jeeej to by zas byla debata. mame jiny nazory, jiny uhly pohledu. jenom bychom se prali o to, ci nazor je nej a cpali si je navzajem.
Já nikomu nic necpu.To bylo jen pro osvětlení toho, jak se na tenhle problém můžou dívat jiní a co tento druh „obživy“ může obnášet. Nespoléhal bych na to, že dost výše postavených se chodí bavit na priváty a tudíž je to v pohodě jim dělat ohřívač do postele. Ano, spousta se tam chodí bavit, ale o těch co jim dělají servis mají asi takové mínění, jako o hadru na podlahu. Použiju a zahodím. Je to pokrytecké, ale je to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@takymanžel píše:
Já nikomu nic necpu.To bylo jen pro osvětlení toho, jak se na tenhle problém můžou dívat jiní a co tento druh „obživy“ může obnášet. Nespoléhal bych na to, že dost výše postavených se chodí bavit na priváty a tudíž je to v pohodě jim dělat ohřívač do postele. Ano, spousta se tam chodí bavit, ale o těch co jim dělají servis mají asi takové mínění, jako o hadru na podlahu. Použiju a zahodím.Je to pokrytecké, ale je to tak.
taky myslim, ale zas, nemuzes mluvit za vsechny. kamoska slapala, potkala tam manzela
maj 2 deti. jo a ty holky na svy klienty pohlizej uplne stejne, jako oni na ne. nemaj si co vycitat. a zas ne vsechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@takymanžel píše:
Jaký by měl důvod, vymýšlet si takovou věc. To co uvádíš Ty, je dost odlišné. Ten kamarád to třeba řekl proto, že jsi právě jemu nedala a chtěl se pomstít nebo si myslel, že na něj zbudeš.A navíc nejsem z těch, co skočí každému na jedna paní povídala. Dělám si úsudek podle toho, co o kom vím. Takže ten můj modelový příklad vycházel z toho, že nemám důvod tomu nevěřit a onen imaginární kolega, nemá důvod lhát.
muze kecat aby si pohonil triko.to ze ty myslis, ze nema duvod lhat, neznamena, ze nelze. fuuujtajbl, slovickarim
na jednu stranu chlapi tema holkama pohrdaj a na druhou se nezapomenou pochlubit, kde kterou osustili
to je fakt uroven. jak tu nekdo pal, kdyby nebyli chlapi dobytci, nebyly by kur.vy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit