Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
3.7.17 08:07
@terien píše:
Teď si tu poslechnes, že je to jedno a to samý :mrgreen:

no jo, co nadelas. jejich nazor.vsak je to nikdo delat nenuti. vlaste dalsi debata o houne, kdyz se nad tim zamyslis :nevim:
jo a uz se tesim, az na me nekde v uplne jiny debate nektera vyvali, ze jsem vlastne prostitutka :lol: :pankac: na zaklade tyhle diskuze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
3.7.17 11:47
@terien píše:
Za pár supu jde jenom blbka a o těch tu řeč není.

Ne, vubec ne. Protoze bohati muzi jdou zasadne s prumernymi zenami nekam do panelaku na privat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
3.7.17 11:49
@karkarka píše:
Prostituci se věnuje i velké procento vysokoškolaček. co to o nich vypovídá? nejsou to žádné bezzubé špindíry, jsou vzdělané..a co to vypovídá o mužích kteří s nimi jdou?

Ze jsou blbe, zaslepene rychlymi penezi, nebo nemysli na budoducnost viz bod 1.
Kolik je to „velke procento“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.7.17 12:42
@karkarka píše:
Prostituci se věnuje i velké procento vysokoškolaček. co to o nich vypovídá? nejsou to žádné bezzubé špindíry, jsou vzdělané..a co to vypovídá o mužích kteří s nimi jdou?

Nechci tu nikoho posuzovat, protože jak si kdo ustele je jeho věc a moje zbytečná starost. Ale když se ptáš, co to vypovídá, tak třeba pro mě asi tolik, že jim záleží víc na pár šupech, než na budoucnosti a že to minimálně s jejich předvídavostí není nic moc. Dozvědět se od nějakého „veselejšího“ kolegy, že ta distingovaná dáma, co sedí naproti jako právnička, je bývalá šlapka, tak by se o jejím úsudku, dalo s úspěchem pochybovat.
A o tom, že se tenhle typ lidí, myslím ty „borce“ co si chodí honit ego a nejen to do bordelů rádi pochlubí, vůbec nepochybujte.
A co to vypovídá o mužích? Tak minimálně to, že při sexu jim jde především o sebe a to, jak si to užívá partnerka jim je šumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.17 12:53
@Aenne píše:
Ty si odsudila všetkých mužov, kdežto ja som neodsudila všetky prostitutky. Na začiatku debaty som povedala, že sú zjednodušene dve skupiny. Prvá skupina su ženy, ktoré mali blbú štartovaciu čiaru a otrasné socialne a rodinné prostredie a tých mi je luto a tie sa aj snažili často z prositucie odísť..Tých mi bolo a je luto a tie som nikdy neodsudila.
Debata bola o mužoch, ktorých si ty sploštila na bezmozgové a bezemočné živočíchy, na zúfalcov, ktorí nemajúu na ženy žiaden vkus a nároky. Tak si to spätne prečítaj, kým tresneš dalšiu blbosť.Ide sa pracovať, pekný den vospolok :).

Seš vadná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 12:53
@takymanžel píše:
Nechci tu nikoho posuzovat, protože jak si kdo ustele je jeho věc a moje zbytečná starost. Ale když se ptáš, co to vypovídá, tak třeba pro mě asi tolik, že jim záleží víc na pár šupech, než na budoucnosti a že to minimálně s jejich předvídavostí není nic moc. Dozvědět se od nějakého „veselejšího“ kolegy, že ta distingovaná dáma, co sedí naproti jako právnička, je bývalá šlapka, tak by se o jejím úsudku, dalo s úspěchem pochybovat.
A o tom, že se tenhle typ lidí, myslím ty „borce“ co si chodí honit ego a nejen to do bordelů rádi pochlubí, vůbec nepochybujte.
A co to vypovídá o mužích? Tak minimálně to, že při sexu jim jde především o sebe a to, jak si to užívá partnerka jim je šumák.

tak to taky pravda no :think: ale kazdej ma nejakou minulost. tohle by pro me nehralo roli. viz lidi co treba sedeli v base :nevim: proste mladicka blbost, nerozvaznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 12:55
@terien píše:
Seš vadná :roll:

na tom taky neco bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.7.17 13:02
@Bůča píše:
tak to taky pravda no :think: ale kazdej ma nejakou minulost. tohle by pro me nehralo roli. viz lidi co treba sedeli v base :nevim: proste mladicka blbost, nerozvaznost.

Záleží na tom, co kdo posuzuje jako nerozvážnost. Tohle, alespoň pro mě, není nerozvážnost, ale minimálně známka neschopnosti domyslet následky.

Příspěvek upraven 03.07.17 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.17 13:02
@takymanžel píše:
A co to vypovídá o mužích? Tak minimálně to, že při sexu jim jde především o sebe a to, jak si to užívá partnerka jim je šumák.

Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 13:05
@terien píše:
Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku :mrgreen:

taky jsem zazila :mrgreen: ja kourila ptaky pred diskotekou v aute :roll: totalni nesmysl.ale dost se tomu verilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 13:07
@takymanžel píše:
Záleží na tom, co kdo posuzuje jako nerozvážnost. Tohle, alespoň pro mě, není nerozvážnost, ale minimálně známka neschopnosti domyslet následky.Příspěvek upraven 03.07.17 v 13:05

jeeej to by zas byla debata. mame jiny nazory, jiny uhly pohledu. jenom bychom se prali o to, ci nazor je nej a cpali si je navzajem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.7.17 13:12
@terien píše:
Tak to už je na každém jak se nechá pomlouvanim semlít. On ten veselejší kolega ti to může říct, i když to nebude pravda. Se mnou se kdysi dávno rozešel chlapec protože prý dám každému, říkal mu to kamarád. Akorát že já byla panna a penis jsem viděla max. na obrázku :mrgreen:

Jaký by měl důvod, vymýšlet si takovou věc. To co uvádíš Ty, je dost odlišné. Ten kamarád to třeba řekl proto, že jsi právě jemu nedala a chtěl se pomstít nebo si myslel, že na něj zbudeš. :nevim: A navíc nejsem z těch, co skočí každému na jedna paní povídala. Dělám si úsudek podle toho, co o kom vím. Takže ten můj modelový příklad vycházel z toho, že nemám důvod tomu nevěřit a onen imaginární kolega, nemá důvod lhát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.7.17 13:20
@Bůča píše:
jeeej to by zas byla debata. mame jiny nazory, jiny uhly pohledu. jenom bychom se prali o to, ci nazor je nej a cpali si je navzajem. :mrgreen:

Já nikomu nic necpu.To bylo jen pro osvětlení toho, jak se na tenhle problém můžou dívat jiní a co tento druh „obživy“ může obnášet. Nespoléhal bych na to, že dost výše postavených se chodí bavit na priváty a tudíž je to v pohodě jim dělat ohřívač do postele. Ano, spousta se tam chodí bavit, ale o těch co jim dělají servis mají asi takové mínění, jako o hadru na podlahu. Použiju a zahodím. Je to pokrytecké, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 13:22
@takymanžel píše:
Já nikomu nic necpu.To bylo jen pro osvětlení toho, jak se na tenhle problém můžou dívat jiní a co tento druh „obživy“ může obnášet. Nespoléhal bych na to, že dost výše postavených se chodí bavit na priváty a tudíž je to v pohodě jim dělat ohřívač do postele. Ano, spousta se tam chodí bavit, ale o těch co jim dělají servis mají asi takové mínění, jako o hadru na podlahu. Použiju a zahodím.Je to pokrytecké, ale je to tak.

taky myslim, ale zas, nemuzes mluvit za vsechny. kamoska slapala, potkala tam manzela :pankac: maj 2 deti. jo a ty holky na svy klienty pohlizej uplne stejne, jako oni na ne. nemaj si co vycitat. a zas ne vsechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.7.17 13:25
@takymanžel píše:
Jaký by měl důvod, vymýšlet si takovou věc. To co uvádíš Ty, je dost odlišné. Ten kamarád to třeba řekl proto, že jsi právě jemu nedala a chtěl se pomstít nebo si myslel, že na něj zbudeš. :nevim: A navíc nejsem z těch, co skočí každému na jedna paní povídala. Dělám si úsudek podle toho, co o kom vím. Takže ten můj modelový příklad vycházel z toho, že nemám důvod tomu nevěřit a onen imaginární kolega, nemá důvod lhát.

muze kecat aby si pohonil triko.to ze ty myslis, ze nema duvod lhat, neznamena, ze nelze. fuuujtajbl, slovickarim :nevim: na jednu stranu chlapi tema holkama pohrdaj a na druhou se nezapomenou pochlubit, kde kterou osustili :lol: to je fakt uroven. jak tu nekdo pal, kdyby nebyli chlapi dobytci, nebyly by kur.vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat