Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZItu to je mi líto
![]()
ale hlavu vzhůru a hurá do nového snažení ![]()
@najkyna tak jeste jednou a naposledy, nepsala jsem to na Tebe!!
Mluvila jsem o tom co se deje bohuzel bezne, jasne sem v tom clanku psala, ze tohle se te netyka!!!,!,,!! Tak neboj a preji moc stesti at mas mimi a jste stastni, navic jsem tam psala, ze ja byla tehotna v 19 letech…musela sem na potrat
mej se ![]()
@Tynkycat @Muf86 Díky, holky. Já vím, jedeme dál. Nechávám to osudu a uvidíme. Asi si pro jistotu zajdu pro ovulační testy, ať tomu osudu jdeme trochu naproti. ![]()
@Viollett Já myslím, že nemá smysl už vysvětlovat. Kdo chtěl, pochopil a kdo nechtěl, nepochopí ani po 150té argumentaci.
Dneska vám držím pěsti, ať dobře dopadnete. ![]()
@aguti chapu mam to stejny taky mam rada vysledky a hlavne ty dobre vid? ![]()
@ZItu uz taky nic vysvetlovat nebudu, je to o vztahovacnosti uz a to neminim resit!
![]()
Takze ti dorazila ms jo.?
jeeeej hele takze aspon se budes moci snazit znovu a stejne jak ja
a pak si reknem, ze to vyslo
ne? Ne to byl vtip…hlavne ti preji at ti to uz vyjde sakrys! ![]()
Chapu ze kazde dalsi ms je hrozne zklamani… Taky to mam…:-(
![]()
Jinak holky uz sedim u dr. Na hormon profilu budou mi brat kreeeev fuuj ![]()
@Viollett Jojo, bude další kolo.
Dám si dvojitou dávku „kyselinky“ a sakra to by bylo, aby to nebylo, nebo ne.
Můžu to snažení podpořit ještě něčím, krom listovky a kontryhelu?
Asi jsem se po včerejšku na to začala až moc těšit, což nikdy nedělá dobrotu - obvykle se pak něco pokazí. ![]()
To zvládneš.
Ber to tak, že pak budeš vědět, na čem jsi. ![]()
@ZItu Co zkusit jeste ten femigard? Cetla jsem na nej velkou chvalu a moje segra po nem otehotnela prvni mesic uzivani a jeste to pak rekla jejim dvema kamaradkam, ktere take otehotnely a to jedna se snazila rok a druha mela nejake problemy.
Takze ja mu verim, pokud v cervnu nezabere kontryhel, tak jdu do nej ![]()
@pajolena Ale jo, já tak nějak úplně nesmutním - ve skrytu duše jsem s tím trochu počítala, to jo. Spíš mě jen mrzí, že jsem včera „zpracovala“ muže, který z těch duchů měl prvotní šok ( i přes to, že už nějakou dobu se snažíme ) a pak se začal těšit a plánovat. A on je takový, že když se nezadařilo, tak to hodí za hlavu a až se zadaří, tak ten šok bude mít znovu. ![]()
@Viollett to zvládneš, jsi předi statečná
![]()
@ZItu to je super, s tím tvým chlapem musí být taky sranda… ![]()
@pajolena Zkusím se po něm podívat, děkuji za tip. ![]()
@Muf86 Jojo, je s ním sranda. Stavoš a ještě k tomu čutálista - šílená kombinace.
( Ale stejně ho miluju.
)
@ZItu urcite, za zkousku to stoji, jsou to bylinky, takze to uskodit nemuze, naopak
sezenes to na strankach hermann.cz