Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
30.5.14 07:59

@ZItu to je mi líto :( :hug:
ale hlavu vzhůru a hurá do nového snažení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 08:06

@najkyna tak jeste jednou a naposledy, nepsala jsem to na Tebe!!
Mluvila jsem o tom co se deje bohuzel bezne, jasne sem v tom clanku psala, ze tohle se te netyka!!!,!,,!! Tak neboj a preji moc stesti at mas mimi a jste stastni, navic jsem tam psala, ze ja byla tehotna v 19 letech…musela sem na potrat :-( mej se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 08:07

@tynulak No, máme další pokus. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 08:08

@Tynkycat @Muf86 Díky, holky. Já vím, jedeme dál. Nechávám to osudu a uvidíme. Asi si pro jistotu zajdu pro ovulační testy, ať tomu osudu jdeme trochu naproti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 08:10

@Viollett Já myslím, že nemá smysl už vysvětlovat. Kdo chtěl, pochopil a kdo nechtěl, nepochopí ani po 150té argumentaci.
Dneska vám držím pěsti, ať dobře dopadnete. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 08:10

@aguti chapu mam to stejny taky mam rada vysledky a hlavne ty dobre vid? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 08:16

@ZItu uz taky nic vysvetlovat nebudu, je to o vztahovacnosti uz a to neminim resit! :-D :think:
Takze ti dorazila ms jo.? :-( jeeeej hele takze aspon se budes moci snazit znovu a stejne jak ja :-D a pak si reknem, ze to vyslo :-D ne? Ne to byl vtip…hlavne ti preji at ti to uz vyjde sakrys! :hug:

Chapu ze kazde dalsi ms je hrozne zklamani… Taky to mam…:-( :nevim: :zed:

Jinak holky uz sedim u dr. Na hormon profilu budou mi brat kreeeev fuuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 08:21

@Viollett Jojo, bude další kolo. :) Dám si dvojitou dávku „kyselinky“ a sakra to by bylo, aby to nebylo, nebo ne. :mrgreen: Můžu to snažení podpořit ještě něčím, krom listovky a kontryhelu?
Asi jsem se po včerejšku na to začala až moc těšit, což nikdy nedělá dobrotu - obvykle se pak něco pokazí. :(
To zvládneš. :hug: Ber to tak, že pak budeš vědět, na čem jsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
30.5.14 08:51

@ZItu Tak to me mrzi moc :( nesmutni, vyjde to v cervnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
30.5.14 09:00

@ZItu Co zkusit jeste ten femigard? Cetla jsem na nej velkou chvalu a moje segra po nem otehotnela prvni mesic uzivani a jeste to pak rekla jejim dvema kamaradkam, ktere take otehotnely a to jedna se snazila rok a druha mela nejake problemy.
Takze ja mu verim, pokud v cervnu nezabere kontryhel, tak jdu do nej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 09:02

@pajolena Ale jo, já tak nějak úplně nesmutním - ve skrytu duše jsem s tím trochu počítala, to jo. Spíš mě jen mrzí, že jsem včera „zpracovala“ muže, který z těch duchů měl prvotní šok ( i přes to, že už nějakou dobu se snažíme ) a pak se začal těšit a plánovat. A on je takový, že když se nezadařilo, tak to hodí za hlavu a až se zadaří, tak ten šok bude mít znovu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.5.14 09:09

@Viollett to zvládneš, jsi předi statečná :D :hug:
@ZItu to je super, s tím tvým chlapem musí být taky sranda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 09:25

@pajolena Zkusím se po něm podívat, děkuji za tip. ;)
@Muf86 Jojo, je s ním sranda. Stavoš a ještě k tomu čutálista - šílená kombinace. :D ( Ale stejně ho miluju. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
30.5.14 09:34

@ZItu urcite, za zkousku to stoji, jsou to bylinky, takze to uskodit nemuze, naopak :) sezenes to na strankach hermann.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.5.14 09:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat