Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4975
30.5.14 11:38
@ZItu píše:
Možná mě tu teď všichni ukamenujete ( počítám s tím ). Ale holka @najkyna, dle Tvých reakcí začínám silně pochybovat o tom, že jsi mentálně zralá na to mít dítě. :(

tak nad tim ja jsem pochybovala prave uz vcera vis, proto jsem se tak ptala a vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
@ZItu píše:
Možná mě tu teď všichni ukamenujete ( počítám s tím ). Ale holka @najkyna, dle Tvých reakcí začínám silně pochybovat o tom, že jsi mentálně zralá na to mít dítě. :(

Neukamenujeme, slecna to nema v hlave v poradku. Asi bude nejlepsi na jeji prispevky vubec nereagovat, kdyz si neda nic vysvetlit a reaguje uplne nesmyslne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@najkyna píše:
Kazdy ma svuj nazor nezalezi jestli to bylo jmenovite nebo to bylo z osobni zkusenosti a co se tyka toho ditete vzdycky by se dala nco udelat ktera da svoje dite potratit neni v poradku a rikejte si co chcete

Ano, každý má svůj názor, to nikomu neberu. Ale ten názor se dá vyjádřit slušně bez napadání okolí, což zrovna Ty tady provozuješ. Dá se to vyřešit, ale pro mě je třeba horší představa to dítě donosit a pak dát k adopci, než když se to v raném stádiu přeruší a holka nebude mít zkažený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
30.5.14 11:39

@Muf86 Bez do toho driv, to cekani je des a treba se to fakt podari :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.5.14 11:41

@najkyna nezlob se ale tvůj věk odpovídá tvým řečem, az budeš starší tak na vše budeš koukat úplně jinak. I já si v 19 myslela ze jit na potrat je šílený a nemyslitelný. Postupem času zmenis názor. At se ti to ted líbí nebo ne za par let sina tuhle diskuzi vzpomen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.5.14 11:42

ZItu

Jak vidim tak kazda mame svuje nazory a vubec neim proc se k tomu vyjadrujete kdyz sem to vam nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 11:42

@pajolena Holky, neeee, v pořádku nejsme my. Dobrý. Já už na to nemám sílu. Sakra to vysvětluji věci tak strašně blbě, že to nechápe? Je tedy divné, že malé děti mě při vysvětlování chápou většinou na první, max. na druhý pokus.
@snazeni JJ, fakt. Smetánka je hodně počopudná, kopřiva taky - oboje působí i jako přírodní očista celého organismu a květy smetánky jsou dobré na průdušky. Kdyby Tě něco zajímalo, tak se ptej. Já zkusím někde něco vyštrachat. ;) Jinak bylinky jsou opravdu dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.5.14 11:44

RomanaBL

Jasny no nemusim se k tomu vyjadrovat kazda mame svuj rozumum a je jedno kolik te holce je kazda se na to divame jinac tak nevim oco vam tady de

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 11:44

Kde je ten božský klid, co tu ještě před chvílí byl? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 11:45

@ZItu tady nebude chyba v tobe nebo ve vysvetlovani od tebe to se neboj :) tady je chyba nekde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255

@ZItu Uz nereaguj, nech to byt. Slecna to nikdy nepochopi a akorat tady budeme mit rozbroje a to nechceme :mrgreen: takova prca tady predtim byla…
Kde je @Tynkycat?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528

Bublinka2305

Na cem si pochybovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 11:46
@ZItu píše:
Kde je ten božský klid, co tu ještě před chvílí byl? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cert: asi bych na to nereagovala uz, slecnu to prestane snad bavit…vim, je to tezko, ale ja uz rezignuji a jen se smivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157

@najkyna o to že se da vše řešit v pohodě a ne byt na ostatní hnusna, poslechnout nazory ostatních a říct svůj názor jasné OK ale ne to co tu předvádíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341

@pajolena Je to marný, je to marný, je to marný!!! :mrgreen: Z kterého že to je filmu? Mám sklerozu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí