Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZItu píše:
Možná mě tu teď všichni ukamenujete ( počítám s tím ). Ale holka @najkyna, dle Tvých reakcí začínám silně pochybovat o tom, že jsi mentálně zralá na to mít dítě.
tak nad tim ja jsem pochybovala prave uz vcera vis, proto jsem se tak ptala a vse ![]()
@ZItu píše:
Možná mě tu teď všichni ukamenujete ( počítám s tím ). Ale holka @najkyna, dle Tvých reakcí začínám silně pochybovat o tom, že jsi mentálně zralá na to mít dítě.
Neukamenujeme, slecna to nema v hlave v poradku. Asi bude nejlepsi na jeji prispevky vubec nereagovat, kdyz si neda nic vysvetlit a reaguje uplne nesmyslne.
@najkyna píše:
Kazdy ma svuj nazor nezalezi jestli to bylo jmenovite nebo to bylo z osobni zkusenosti a co se tyka toho ditete vzdycky by se dala nco udelat ktera da svoje dite potratit neni v poradku a rikejte si co chcete
Ano, každý má svůj názor, to nikomu neberu. Ale ten názor se dá vyjádřit slušně bez napadání okolí, což zrovna Ty tady provozuješ. Dá se to vyřešit, ale pro mě je třeba horší představa to dítě donosit a pak dát k adopci, než když se to v raném stádiu přeruší a holka nebude mít zkažený život.
@Muf86 Bez do toho driv, to cekani je des a treba se to fakt podari
![]()
@najkyna nezlob se ale tvůj věk odpovídá tvým řečem, az budeš starší tak na vše budeš koukat úplně jinak. I já si v 19 myslela ze jit na potrat je šílený a nemyslitelný. Postupem času zmenis názor. At se ti to ted líbí nebo ne za par let sina tuhle diskuzi vzpomen.
Jak vidim tak kazda mame svuje nazory a vubec neim proc se k tomu vyjadrujete kdyz sem to vam nepsala
@pajolena Holky, neeee, v pořádku nejsme my. Dobrý. Já už na to nemám sílu. Sakra to vysvětluji věci tak strašně blbě, že to nechápe? Je tedy divné, že malé děti mě při vysvětlování chápou většinou na první, max. na druhý pokus.
@snazeni JJ, fakt. Smetánka je hodně počopudná, kopřiva taky - oboje působí i jako přírodní očista celého organismu a květy smetánky jsou dobré na průdušky. Kdyby Tě něco zajímalo, tak se ptej. Já zkusím někde něco vyštrachat.
Jinak bylinky jsou opravdu dobrá věc.
Jasny no nemusim se k tomu vyjadrovat kazda mame svuj rozumum a je jedno kolik te holce je kazda se na to divame jinac tak nevim oco vam tady de
@ZItu tady nebude chyba v tobe nebo ve vysvetlovani od tebe to se neboj
tady je chyba nekde jinde…
@ZItu Uz nereaguj, nech to byt. Slecna to nikdy nepochopi a akorat tady budeme mit rozbroje a to nechceme
takova prca tady predtim byla…
Kde je @Tynkycat?? ![]()
@ZItu píše:
Kde je ten božský klid, co tu ještě před chvílí byl?![]()
![]()
asi bych na to nereagovala uz, slecnu to prestane snad bavit…vim, je to tezko, ale ja uz rezignuji a jen se smivam ![]()
@najkyna o to že se da vše řešit v pohodě a ne byt na ostatní hnusna, poslechnout nazory ostatních a říct svůj názor jasné OK ale ne to co tu předvádíš ty.
@pajolena Je to marný, je to marný, je to marný!!!
Z kterého že to je filmu? Mám sklerozu. ![]()