Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4975
30.5.14 14:13

@spygy ahoj :mavam: ano prave ted jsem si rikala, ze je konecne klid a zase sranda :)mozna slecnu osvitilo a odesla a nebo se chudak urazila jak jsme na ni byly hrozne zle a pomlouvaly ji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:17

@snazeni Máta se většinou doporučuje na uklidnění žaludku, ale někomu naopak může ty potíže ještě zhoršit, obvykle, pokud jí vypijí moc - má se pít také po doušcích, jinak silice z ní působí spíše agresivně. Jinak není vhodný pro pravidelné dlouhodobé užívání nebo silné dávky, protože předávkování může způsobit malátnost a únavu. Není to doporučováno ani dětem, protože mají citlivý nervový systém a ten reaguje na mentol jinak, než u dospělého jedince. Což by možná mohl být i důvod, proč se nedoporučuje v těhotenství. Tudíž bych ho asi popíjela max. jeden šálek slabého odvaru a to jen při akutních potížích a v případě, že vím, že za normálního stavu mi máta dělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:20

@Muf86 Nesmí se pít na litry a vyloženě jen kopřivový čaj ( jako ostatně u všech bylin ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:33

Obecně před započetím používání bylin v těhotenství je dobré se poradit s lékařem. Jen on zná váš zdravotní stav a řekne, co už může uškodit a co ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
30.5.14 14:37

Jezis a ja bych si zrovna rekla, ze bylinkami nemohu nijak uskodit :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:38

@snazeni Zkusím se pak večer podívat na bylinky v období těhotenství, ale teď to nějak nezvládám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:39

@pajolena Tak třeba maliníkem by sis v raném stádiu těhotenství mohla uškodit. Doporučuje se pít až ke konci, kdy by mohl přispět k usnadnění porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.5.14 14:51

@ZItu Jo bylinky, to je alchymie :think:. Díky za rady. Až budeš mít chvilku, to bude stačit. Jsi hodná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:54

@snazeni Jen tedy poznámka, čerpám z „bylinkáře“, co mám od babičky, prababičky a praprababičky - nějak to po sobě dědily :) ( co vím, tak všichni jejich meducíny přežili, dokonce i já :mrgreen: ), ale protože to je už pár generací nazpět, tak názory dnešních lékařů se na to mohou lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
30.5.14 14:57

@ZItu ten film cos popisovala ty to je myslim Román pro muže neee? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 14:59

@tynulak Jo, to je on. :D Ten byl taky dobrý. :) A jak jsme si s mužem říkali, že na Babovřesky se nepodíváme, tak nakonec jo. Slátanina šílená, ale některé hlášky stály za to! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
30.5.14 15:03

@ZItu jojo Babovresky byly uz slabsi no. Ale hral tam Honzik Dolanský a toho ja proste miluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 15:04

@tynulak Jo byl ten farář? Nebo dědic vily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.5.14 15:06

@ZItu Taky jsme se zařekli, že Babovřesky neeee. Zatím odoláváme. ;)
Poslední dobou ulítávám na: Teorie velkého třesku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 15:08

@snazeni To jsem viděla jen pár dílů. A co Červený trpaslík? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí