Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spygy to jo no pravda ![]()
Tak dulezite je, ze vis, ze ovulujes coz je asi podstatne, je fakt, ze nekomu se zadsri hned jak vysadi HA a nekdo musi pockat nez se jakoby ocisti telo od HA
tezko rict vid!?
Samozrejme bych ti prala prvni variantu, se picnu zda tu hned pisnes, ze jsi tehu
![]()
Ale libi se mi tvuj pristup ![]()
@Viollett neboj kocko sem tam tady nakouknu
nezmizim uplne, jen tady nebudu sedet skoro cely den ![]()
@Bublinka2305 no to je krasny pristup preci
a zvlast od chlapa tedy!!
![]()
@Viollett jooo potesilo me to
jinak nema teda vse, ale uz jede sem a psal ze neco pres tisicovku tam nechal a v zavorce hodne, ale vime, proc to delame
tak tim me odzbrojil uplne tim dodatkem ![]()
@Viollett no, tak ono to jinak nejde, člověk to musí brát takový jaký je, přece jen jsem si něčím v životě prošla a snad mě nic už ani nepřekvapí ![]()
@Viollett není za co holky maji držet za jeden provaz
jinak koukam ze jsi to vůbec neměla s bývalým jednoduché…máme to dost podobně můj bývalý je stejný
ale doufám ze už si šťastná a moc ti to preju ![]()
Dekuji @RomanaBl jo jo byvaly se nepovedl… Ale jak rikas je to davno uz asi 5-6 let takze jsem ted stastna vse je ok akorat to mimi chybi no:-D
@Viollett tak to je super, ja kdyz bych to prirovnala k minulym vztahum tak toto je neco uplne nepopsatelneho co mam ted doma
zazila jsem si take sve a jsem ted moc stastna…konecne
@spygy ale jo snazite se chvilinku tak neni potreba, aby do toho sel…preji ti aby se zadarilo, hodne holek hned po vysazeni otehotni, tak uvidis
![]()
@Bublinka2305 jasny no, myslim, ze kazdy zazil blby i dobry vztahy vid?
a je fajnpvy mit doma normalniho chlapa ![]()
@spygy presne souhlas s @Bublinka2305 myslim, ze se ti povede hned mimco ![]()
@Viollett dřív nebo později se zadaří jo chtěla jsem se zeptat dala jsem na tvé rady a prozatím příteli koupila kotvicnik než začneme s tím fertilem. Nevis jestli se ma pit dvakrát denně nebo jen jednou? A jaké množství ![]()
@Bublinka2305 @Viollett no, tak děkuju moc holky, pořád doufám a budu doufat do poslední chvíle, dokud mrška nedorazí ![]()