Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
30.5.14 16:03

Ahooooj @ZItu
Tak jsem byla na krvi a pritel na spermiu. Akorad vysledky si nemuzem vyzvednout jelikoz pritel odjizdi pracovne a nestihne se vratit a me to nereknou, je to jen na obcanku :-( takze moje napjeti bude pokracovat do pondeli ci utery dle prace.?..se picnu :zed: no a jinak vse ok co ty?

Jinak ted mi segra nasla nejaky super vitaminy pro zeny prej sou super a cetla samou chvalu…ja tedy uzivam nosifol a listovku k te kontryheli, me tedy kontryhel pomaha zatim lehce, ale jo a hlavne bylinkam musi clovek verit! :-D ;-)
Zjistim ti info o tom leku co mi psala ma roztomila tehu segra :-D :-D :-D :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:07

Ahojky @Muf86 :mavam: dekuji za dnesni podporu! :-) a jak ty? Nechtela jsem opet cist ty romany zpetne zde na diskuzi, tady to jede, ze clovek ani nestiha a to jsem tu nebyla od rana jen par hodin :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:08

Jinak ahooooj vsechny!! :-D :mavam: a krasny den preji
Tak kdo jste jak na tom? Sup sem info holky!? :-D :-D;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 16:09

@Viollett Ahooooj.
Super, že jste to zvládli. :palec: Neboj, víkend uteče jako voda a bude hned jasno. ;) U mě ok, „tetička“ už vybalila všechny věci a uvelebila se u nás. :D Ale krom toho, že je docela silná, tak není tentokrát vůbec bolestivá, což je pro mě neobvyklé. :nevim: Možná jsem si to vybrala ty tři neděle před ní. :mrgreen:
Děkuji, budu moc ráda za další info. :)
Jinak vše ok, jen jsme se tu dopoledne lehce „popraly“ se slečnou „velmi chápající“. Ale už nás asi opustila, tak je klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:22

@ZItu vazne jo? Tak to se jdu podivat zpet jake cislo stranky diskuze, vsimla jsem si rano jak jsem vam psala, ze pise i me neco, jelikoz je slecna nechapava a urazliva, pritom ji nikdo urcite ublizit nechrel, prave naopak…ale ja v puberte taky nechtela nic poslouchat, natos rady a pripominky starsich a zkusenych…no nic neresila bych… :-D :-D takze,, tetka " jedna otravna se k vam tak nacpala jo :-D ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:23

Pro @ZItu a i dalsi holky co by chtely zkusit…treba :-D ;-) :palec: ( je, ale fakt, ze mi to pripomina slozeni Nosifolu)

;-) ;-)
Popis produktu Fertility Blend® pro ženy 90 tob. (měsíční péče)

Přišel čas pořídit si miminkoPokud se snažíte o miminko, pak je pro vás Fertility Blend® tou nejvhodnější volbou! Přírodní doplněk stravy, který díky svému složení pomáhá k přirozené plodnosti a reprodukci(7) a k regulaci hormonální aktivity(2). Navíc přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu(4), tvorbě červených krvinek a hemoglobinu(5). Jelikož je snaha o miminko mnohdy velmi psychicky vyčerpávající, obsahuje Fertility Blend® také látky pro normální psychickou činnost(2,3,6) a k ochraně před oxidativním stresem(1,8).Podstatnou součástí celého přípravku je pak především PATENTOVĚ CHRÁNĚNÁ kombinace látek. Jedná se o L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje. Právě ty zajišťují vzácnost a originalitu Fertility Blend® pro ženy. Účinnost ověřena KLINICKOU STUDIÍ amerických lékařů Stanford University School of the Medicine, USA, 2006.Doporučené dávkování: 3 tobolky denně. Ideální doba užívání jsou nejméně tři měsíce. Složení: L-arginin, hořčík (oxid hořečnatý), plnivo: mikrokrystalická celulóza, extrakt zeleného čaje (Camelia sinensis), suchý extrakt z natě jetele lučního (Trifolium pratense L.), vitamin E (D-α-tokoferyl-acetát), zinek (citrát zinečnatý), protispékavá látka: stearan hořečnatý, železo (elementární/kar­bonylové železo), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglu­tamová), selen (selenan sodný), plnivo: oxid křemičitý, vitamin B12 (hydroxokobalamin).Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem. Není určeno pro děti. Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C.(1)vitamin E, (2)vitamin B6, (3)vitamin B12, (4)kyselina listová, (5)železo, (6)hořčík, (7)zinek, (8)selenVyrábí: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 16:25

@Viollett Začíná to na straně 1086.
No jo, zas se sem nacpala a odmítá se hnout, i když jí vyhazujeme. :cert: To jsou ti „otravní příbuzní“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.5.14 16:26

@Viollett Děkuji moc za info, podívám se po tom dnes v lékárně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:28

@ZItu j jo chapu, me to ceka urco taky tento cyklus, i kdyz uz se mi rozjizdi ovu pomalicku dle testiku :-D, a uz se muzem snazit, neverim tomu, vzhledem k tomu, ze nevim :nevim: stale na, ktere strane je pripadna chybicka :zed:.. Takze spolu budem spat spis klasicky, ze chcem s chuti nez skrze snazeni…az budem vedet tak tomu nalozime vic :-D :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:32

@ZItu neni vubec za co :hug:, ale o Nosifolu se pise mnohem vice, prijde mi, ze ten produkt, co jsem ti ted poslala je na stejne bazi akorad je snad z ciziny a nedosla jsem k zadne recenzi ci zkusenosti jinych zen :nevim: takze zustavam u nosifolu…
A nicmene bych i tobe radila Nosifol, pokud si jeste nezkousela ;-) :-) aspon si pak muzem i rikat zkusenosti vzajemne vis? Myslim, ze i bublinka si ho sla koupit nevim, ale mozna by se pridala… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 16:49

@Viollett ahooooj :mavam: :mavam: no tak super, vysledky jsou a to ti utece neboj :)drzim pesticky, vse dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 16:50

@Viollett co jsem si sla koupit?? kurna o me beze me?? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 16:51

Holky ja chvili uklizim zaberu se do toho protoze nestiham a vy se tu rozjedete jak na bezicim pase :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:52

@Bublinka2305 @ZItu @RomanaBl @snazeni tak holky chci vam jeste zpetne podekovat za opdporu co se tyka nasi,,nechapave slecny " :-( a tykajici se strany 1086) jako husty co dokazala napsat, proto i kdyz jste to uzavrely musim ji k tomu neco napsat a tim koncim, jelikoz sem nemohla, byla jsem u lekare…

Takze devce zlate @najkyna :-( dle tvych slov kdo jde na potrat je zlej? I kdyz bys byla nemocna jako ja? I kdybys zkoncila s miminkem pod mostem, nebo te tvuj muz mlatil, pil, hral automaty a nedaval ti pro dite na jidlo a dulezite veci jo? A kdyby ti jako me ( a to jsem tady prave nechtela rozebirat tak hluboko, jelikoz me to porad boli) rekli, ze mimi bude nejspis postizeny a museji ti ho vzit, ikdyz uz vidis jak mu bije srdce?

Promin, ale jsi zla!! Nevis detaily a dokazes byt jedovata ikdyz ti nikdo nechtel nicim ukrivdit a ublizit :-( takovy lidi deti mit nemaji a promin jeste jednou, fakt si me rozbila jak rubikovku!

Uz jsem z toho utahana jak snura od wc
:poblion: :zed:
Koncim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 16:54

Ahoj kocicko! :mavam: @Bublinka2305 :hug:
Ne ne jen jsem si myslela, a nebyla si jista, zesis koupila i ten Nosifol?
Bylo by to fajn at si muzem vsecky davar zkusenosti jak pomaha atd. Vis? :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí