Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4975
30.5.14 16:59

@Viollett nemas vubec za co!! a jak jsem to cetla normalne me zamrazilo a slzy v ocich…mselo to byt hrozne :( ale je to pryc tato etapa zivota je za tebou a ty se divej jen dal a to malicke proste prijde a bude zdrave a budete vsichni stastni!!!prece takova nejaka naprosto pardon blba holka te nerozhodi, vim, pripomnela ti to…ale ty si muzes gratulovat, ze jsi to vse zvladla :palec: :palec: :palec: kasli na ni a nekaz si den, tato holka ti nesaha ani po kotniky…ovulka se blizi to je super a co vis, treba se zadari :)treba prave proto, ze spolu budete spat jen z "choutku " moc ti to preji a drzim pesticky :palec: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:01

@Viollett jasny chapu, no me muj dnes koupil ksy. listovou a kontryhel nebo jak se to pise nemuzu si to zapamatovat :mrgreen: :mrgreen: a sobe selen zinek a to co si psala ze pomohlo priteli tve segry nebo jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 17:11

@Bublinka2305 oc dekuji, ja to dam, me uz spoustu veci posililo a vim, ze to tenkrat jinak neslo proste :-( ;-)
Ted jsem uplne jinde a miminko bude mit vse, pokud se povede, hlavne od te doby ziji zdrave (snazim se) a cpu se vitaminama, samozrejme hlavne prirodni cestou takze zeleninka a ovoce atd..:-D aby bylo vse ok… A hlavne co je dulezite moje dite bude mit jednou skveleho tatu coz jsem tenkrat rict nemohla… ;-)

Moc dekuji za tvou podporu opravdu!
:hug:

A kup si ten Nosifol!! Je v nem vse co potrebujes jak pro tehu tak i pomaha na cysty atd…procti! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:14

@Viollett nemas za co vubec :) dulezite je, ze je vse uz v pohode ty ses posunula…kdo vi treba zakrocil osud a nechtel aby si s tamtim byla…kdo vi to uz nezjistime :) jinak prosimte co to je ten nosifol a jak se bere?? kdyz budu mit uz i ten kontryhel a kys. listovou tak muzu i jeste to jako nasadit jo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:19

@Viollett ty kokos to je drahe…na tri mesice podle davkovani dva denne to mas 1500kc…nooo koupim si jednu zatim asi, mam jeste kys. listovou a ta tam je tak budu brat i tu a sacky si dam jen jeden denne…a uvidime co to udela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 17:27

@Bublinka2305 o drahsi to je, ale ja beru jednu denne odpoledne a rano a vecer piji kontryhel jen do ovu a rano listovku, nebojim se toho nic spatnyho to neni! Jinak dr. Rikal, ze staci nosifol i obden brat… :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.14 17:30

@Viollett ahojky, tak to je mi líto, to je potom naprd to zdlouhavé čekání, je to potom nekonečný :( ale dopadne to dobře, uvidíš :lol: a nerozčiluj se tady nějakou mladou cácorou, která neví co je pořádnej život a co si pořádně nic nezažila, buď zase veselá, ju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:31

@Viollett super :) tak ja to udelam tak nejak jak ty, rano kontryhel, odpo nosifol, vecer kontryhel a nejak pres den lupnu tabletu listovky…jinak muj je v lekarne psala jsem mu, psal ze ceka v rade tak pokud to budou mit tak to veme :) jinak pokud ne, tak to vemem zitra u nas nekde v lekarne :) ale doveze co jsem si objednala konryhel a listovku, to lupnu jeste dnes vecer ms mam, tak si vecer dam cajik a lupnu pilulku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.14 17:39

@Bublinka2305 no teda, takovej léků do sebe, ale zdravých a dobrých :mrgreen: já zatím beru jen tu listovku, ale koupila jsem si i ten kontryhel, příští týden má dojít (nedojít) MS, takže pokud dorazí, tak budu bumbat s vámi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:41

@spygy nooo jsem zvedava co me napise za castku co tam nechal, protoze bere jeste neco pro sebe selen zinek, kotvicnikove kapky a jeste neco co psala @Viollett ze pomohlo priteli jeji sestry :mrgreen: budem tady jako v lekarne, ale jsem rada, ze muj nefrflal a rekl, ze se take zapoji…tedy ja mu to naordinovala proste :mrgreen: rikam kdyz ja tak muzes i ty prece…ale nemel s tim problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:43

@spygy aha tak uvidis, treba nedorazi…vis jak to je zakon schvalnosti funguje, neco si koupis a uz ti to bude treba na dve veci :mrgreen: tak dej urco vedet jak se to vyviji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:46

@Viollett jak se to prosimte jmenovalo to pro ty chlapy jak si psala ze segra pak otehotnela??nemuzu si zaboha vzpomenou :D :zed: dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.14 17:51

@Bublinka2305 Fertilan :-D :-D

@spygy jasny ;-) mas pravdu a dekuji :-D a co ty, jak valcis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
30.5.14 17:54

@Viollett jo to je ono, ja od rana na to myslim jak to bylo hledat se me to nechtelo a uz me to sziralo jak ze se to jmenovalo :mrgreen: dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.5.14 17:55

@pajolena nn, nebyl, ale uvidím příště, jestli bude moct přijít někdy se mnou
no a na tu hlavu prej jedině paralen, ale nechala jsem to bejt, ještě jsem v noci do sebe kopla hrnek studenýho čaje a zaspala to a ráno už nebolela…tak snad se to nebude opakovat tak často…bych si v ten moment nejradši tu hlavu uřízla…nesnáším bolest hlavy :zed:

a bude někdo v nejbližších dnech testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí