Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublinka2305 píše:
@ZItu @pajolena holky no totoja si nakoupila jen tehu testy vcera…ovu par v pripade nutnosti mam doma…a jdem na to!!!cerven bude same dve //
![]()
Presne tak holky, v cervnu do toho vlitneme vsechny
![]()
@Bublinka2305 píše:
@ZItu @pajolena holky no totoja si nakoupila jen tehu testy vcera…ovu par v pripade nutnosti mam doma…a jdem na to!!!cerven bude same dve //
![]()
Však jsme se tak domluvily, že v červnu se to tu bude zelenat samými //.
To by bylo, aby únor/březen nebyly porodnice zaplavené celým emiminem.
![]()
@pajolena presne tak
kazdy ma pravo prijit, ale take kdyz se mu tu nelibi odejit…
@ZItu píše:
Však jsme se tak domluvily, že v červnu se to tu bude zelenat samými //.To by bylo, aby únor/březen nebyly porodnice zaplavené celým emiminem.
![]()
presne
mel by je nekdo varovat aby se pripravili ![]()
@pajolena Mě tu za zády hrají Četnické humoresky.
Chtěla jsem se podívat na Noc na Karlštejně, ale ta mrcha televize mi to nechce z disku přehrát - neumí přečíst ten formát. ![]()
Holky, jen tak pro zasmati
ted me tak napadlo, ze az budeme mit prcka, tak mi ten muj s prebalovanim rozhodne nepomuze. Jen vidi na ulici hovinko od psa, uz se mu chce zvracet
![]()
@ZItu
ja ani nevim, co bych chtela videt. No mozna to bejsou starsi filmy, ale moc se mi libi. Videli jste Zeny v pokuseni a Muzi v nadeji? Prca ![]()
A taky me napada S tebou me bavi svet a mam hrozne rada Snowboardaky ![]()
@pajolena Já jsem říkala, že ho pošlu někam na zkušenou, aby si zvykal. To neprošlo. Tak jsem chtěla, aby uklidil venku po psovi a ani to neprošlo, takže mám smolíka pacholíka a budu prcka přebalovat sama. Heslo mého muže zní: „Dítě bude moje pouze v případě, když bude čisté, nakrmené, přebalené a uspané, v ostatních případech bude Tvoje.“ ![]()
@pajolena Jeee, S tebou mě baví svět. „Pepíno, už toho máme dost!“, „My taky, Matýsek se posral.“
Ženy v pokušení byly dokonalé. Ta „babča“ tam.
Muži v naději - ani nevím, to je s Donutilem, jak vezli toho bráchu na hory a brali s sebou „lehkou děvu“ z netu?"
@ZItu píše:
@pajolena Já jsem říkala, že ho pošlu někam na zkušenou, aby si zvykal. To neprošlo. Tak jsem chtěla, aby uklidil venku po psovi a ani to neprošlo, takže mám smolíka pacholíka a budu prcka přebalovat sama. Heslo mého muže zní: „Dítě bude moje pouze v případě, když bude čisté, nakrmené, přebalené a uspané, v ostatních případech bude Tvoje.“
tak to je dobre to me pobavilo to heslo…ale nevidim to tak nadejne pro nej asi ![]()
@ZItu Ne, to ne. Koukni tady
fakt prca.
http://www.csfd.cz/…zi-v-nadeji/
@ZItu Na zkušenou… HiHiHi
To bych ti odmítla i já. Neteře jsem přebalovala asi dvakrát a stálo to za to.
Ono to naše malé bude taky smrďánkovat, ale bude to naše. Třeba se to pak zlomí i u toho tvého muže.
Ale znám chlapi, kteří se bojí mimča koupat. Jsou případy, kdy chlap nekoupal své dítě ani jednou. Ne, že by se mu nechtělo, ale prostě se bál.
@snazeni tak mě „tchýně“ často vypráví, že přítel dceru z předchozího vztahu koupal hned první den, co přijela z porodnice.
Ahoj holky, mám dotaz na vás, které si měříte BT. Já si ji teď první měsíc měřila kolem 8 hod. ráno. Ale párkrát za měsíc jsem musela vstát v 7 ráno a teplota v tu dobu byla nižší než v těch 8 h a párkrát taky později a to byla zase vyšší. Např. 7h. ráno 36,5, 8h. ráno 36,7 Ale dnes ráno v 6:45 teplota 36,7 vezla jsem přítele k zubaři a vrátila se v 9 ráno a teplota 37,3 - to mi přijde docela velkej rozdíl. Jedná se mi o to, že zítra bych měla dostat MS a teplota by měla klesat, ale co si z toho dneška mám vybrat? ![]()