Pracují lidé v kancelářích, nebo jen ti „rukama“?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Je vidět, že ty jsi v životě žádnou kancelářskou práci nedělala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vodnář-u-Topolu to je vlastně pravda. Na to jsem zapomněla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
A nebo si hraju s dětma a to je vlastně odměna a ne práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro to máš taky pravdu. Toto mě těší, když narážím na zaky a oni pochválí, co jsme je naučili. Nyní čekám jak dopadli na přijímačkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klkakla píše: Více
Myslim si, ze je vela rodicov, ktori su radi, ze mozu svoje deti poslat rano do skoly a mozu si ist po svojom
celkom dost dospelych si uvedomuje uskalia ucenia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klkakla píše: Více
Tak já doufám, že ty narážky byly myšlené jako vtip. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi záleží, jaká kancelářská práce to je, že.
Já mám třeba ze 70 procent relativně „pohodu“ a stíhám do toho ještě vedlejší podnikání, mnohdy i při hlavní pracovní době. Je pravda, že se mnohdy u své práce nikterak nepředřu, ale mít dva výdělky a vydělávat si poměrně slušné peníze, to za to stojí.
Někdy se to ale bohužel sejde a mám hlavu v pejru, takže jsem ráda, že mohu dělat něco fyzického, ať už práce na zahradě nebo sport.
- Citovat
- Upravit
Vylety a akcie
nedavno mali nasi prvostupniari prespavacku v skole. Decka spali dokopy asi 4 hodiny (podla slov ucitelky). Som si ju chuderu predstavila, ako sa aj ona nevyspala. Takze cela sobota v haji, pretoze som nevyspata. Nedela volno a tradaaaa… Novy pracovny tyzden. Na toto by som nemala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ještě mě zajímá, co by se stalo, kdybys tu chybu udělala? Napadlo tě někdy, že každý dělá občas chyby a pokud jde o papíry, často to jde napravit? Někteří lékaři třeba dělají chyby celkem často a jsou úplně v pohodě ( a tam už jde o lidské zdraví a následky), přijde mi, že spoustu lidí se na takových těch „normálních“ místech stresuje úplně zbytečně a přehnaně, měla jsem podobnou kolegyni, stresovala se i z toho, že si propisku dala na jinou stranu stolu
![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem přesvědčená, že třeba i dnešní influenceři nebo Youtubeři mohu mohou tvrdě pracovat.
Každá práce je vyčerpávající jinak. Některá fyzicky, jiná duševně a mentálně.
Můj přítel dělal dvanáctky v nemocnici. A já jsem zatím byla doma a třeba 12 hodin animovala.
Mrtví jsme byli úplně stejně. ![]()
To, že má někdo těžkou práci rukama neznamená, že jeho práce je těžší protože u toho třeba může vypnout. Ale kolikrát práce u počítače vyžaduje několika hodinové soustředění a to je prostě vyčerpávající.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dynamitka píše: Více
No, ono i u tech „papírů“ jde nekdy o zivot, treba pri vypoctech pro nejake konstrukce a podobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám, že vám chystají i svačiny 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji v kanceláři (logistika automobilový průmysl) a občas si říkám, že bych aspoň na 1 den v týdnu šla dělat do výroby a vyčistit si hlavu.
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
No, tak lidi pracující rukama budou vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit