Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejake maminky na kocarkovani ci pokec??
Koukam, ze jste zakladala i podobne tema
a ze mate holcicku narozenou den pred nami
u apolinare jste naaaahodou nerodila? ![]()
Tak to je supeer! Krcak je na kocarkovani jak delany!
No vidite, tak to muzeme probirat i vyvoj nasich mrnousu!
podobne tema jsem zakladala, ale nikdo se bohuzel nepridal
A co mate Vy? Holcicku nebo klucika? Ja rodila v Krci
Tak kdy neco podniknem? ![]()
Mame pro vas zenicha ![]()
Nam ted nejak nastalo spaci obdobi, pul dne prochrapeme
tak vyrazi jen rano kluci sami, odpoledne travime pak v posteli, tohle pocasi si o to vylozene zada ![]()
Ale neco vymyslet muzeme ![]()
Aspon zjistim, do ceho v takove zime oblikat
vecne se s muzem neshodneme, ja bych pridavala, on by ubiral ![]()
@Agiba Jee,,ja bych taky brala spaci obdobi. Simca spi tak hodinu rano a 2 odpoledne a to musi byt v kocaru. Jinak chce pozornost a kdyz ji nema, tak zuri
Na delsi prochazky chodim odpoledne i v te zime, male je v kocarku teplo
Tesime se, jak pozname zenicha ![]()
To s tou pozornosti to mame stejne
kolikrat se ani nemuzu dojit vycurat bez hlasityho komentare z loznice ![]()
A to spani sme meli podobne v „mladi“, ale zacala sem tak nejak prdet na poucky co bych jak bych a maleho sem uspavala v naruci, hodku po kojeni co zacal bejt unavenej sup na ruku a na gauc, k sobe mobil, jidlo, piti, ovladas a mela sem dve hodky klidu
postupne sme to „vyladili“, nekdy je jen unava, ze staci jen prikrejt a dudlik a ani spat nemusi a pres poledne mi spi klidne i 4 hodiny a to u prsa
kojim zasadne v leze, on u toho vzdy usinal, vsude mi radili budit, tak sem to prestala delat a bud se od prsa pusti sam a nebo ho odpojim a dam dudlik a spim s nim a nebo cucim do mobilu
jen nesmim odejit ![]()
Po tom, co s nim takhle prochrapu pul dne, zacinam konecne chapat spojeni materska DOVOLENA ![]()
Jen tak naaaahodou, nedrandite po lese s ruzovym bugaboo kocarkem?? Tuhle maminku tu potkavam jako jedinou porad dokola ![]()
Nenee, my drandíme s fialovým
a někdy i s černo - bílým malým trhačem - yorkshire ![]()
tak to se budu rozhlizet
my jezdime cernym Maxi Cosi a bez zviratka, sotva stiham krmit sebe ![]()
A kudy jezdíš? A v kolik tak odpoledne chodíš? Když by ve středu nepršelo, tak bych vyrazila do Krčáku. Zítra už to mám nabité. A dnešní procházku v Krčáku jsem si dala ráno ![]()
Ja jezdim podle prcka
pokud byvas online, mohla bych napsat podle toho, jak mi po obede usne
a jezdim jak kdy, nekdy do kunratic a nekdy jen od zeleny louky k vaclavovi a zpet ![]()
my dnes byli rano plavat, ten magic castle mi dnes prisel jeste uzasnejsi nez poprve
tak fakt doporucujem tu vyrivku ![]()
@Agiba Moc online nebývám, ale můžu si to na mobilu zapnout. My jsme o Kunraticích už přesvědčeni, ale půjdeme plavat až od února, jak začnou nové lekce. Prozatím ji budeme zvykat na hlubokou vodu u nás doma ve vaně ![]()
akorat do virivky na nove lekce cekat nemusite
to se objednava po telefonu ad hoc podle toho, jak se vam to hodi ![]()