Prarodiče učí dítě lhát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
29.1.22 18:42
@E-V-C-A 30 píše:
@Sany80s neplatí? Je to moje dítě a moje pravidla a pokud řeknu hodinu denně, tak by se to mělo dodržovat. A jak říkám, aby mi učili dítě lhát…neříkej to mamince, je blbé

Je to tvoje dítě, ne tvůj mocenský nástroj, kterým budeš někoho vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76

@Bábrdl když z tama dojede smrdí kouřem tak, že musím dát všechno do pračky kdyby šlo aj aktovku. Říkala jsem jim.to 100× a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
@E-V-C-A 30 píše:
@Sany80s neplatí? Je to moje dítě a moje pravidla a pokud řeknu hodinu denně, tak by se to mělo dodržovat. A jak říkám, aby mi učili dítě lhát…neříkej to mamince, je blbé

To dítě není jen tvoje. Nebuď tak majetnická, přestanˇsi vynucovat, aby tě každej poslouchal, je na víkend u nich, tak jim nemusíš diktovat, co s ním mají dělat. Vždyť se nic tak strašnýho neděje. Doma syn dodržuje? Tak ok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727

Teda mnohem víc by mi vadilo, že kouří v místnosti s dítětem. To je třeba věc, kvůli které bych o tom omezení návštěv vážně uvažovala, ne nějakej tablet… Obecně respektuju, že u babiček platí jejich pravidla. V něčem jsou benevolentnější, než já, v něčem naopak a děti už od celkem útlého věku to jsou myslím velice dobře schopné rozlišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.22 18:43

@Sany80s já ho tam dávala ráda, ale za jakou cenu, že mi lže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.22 18:45

Co uděláš, až kluk řekne, že chce být v péči otce. Že u hysterické matky žít nechce? To se stát může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
@E-V-C-A 30 píše:
@Sany80s já ho tam dávala ráda, ale za jakou cenu, že mi lže?

Jsou lži, které jsou důsledekm chování někoho jiného, jako toto. To, co po tom dítěti chcou, je pochopitelnější, než tvoje chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@E-V-C-A 30 píše:
@Bábrdl když z tama dojede smrdí kouřem tak, že musím dát všechno do pračky kdyby šlo aj aktovku. Říkala jsem jim.to 100× a nic

To by mi vadilo. Snažila bych se to v klidu (a pokorně) řešit.

Ale pokud tam dítě jezdí za otcem, nemůžeš nijak ovlivnit, jak dlouho budou hrát playstation.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.22 18:46

@ZustanSeMnou je to moje dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@E-V-C-A 30 píše:
@Melodie91 dort a tablet jsou dvě rozdílné věci. Kdyby šel spát pozdě ok, kdyby mu cpali dortík horem spodem ok. Ale aby seděl na tabletu celý den? To jako fakt? Co je to za dobu. Většina z vás to tak asi máte. Ale já to tak mít nechci, nechci, aby moje dítě sedělo doma na tabletu. Aby vzpomínal na čas u babičky…že hrál na tabletu.

Co je ti do toho, fakt. :roll:
Dítě tam jezdí za otcem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@E-V-C-A 30 píše:

Je to i dítě toho otce. Ty ho nevlastníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.22 18:48
@E-V-C-A 30 píše:
@Bábrdl když z tama dojede smrdí kouřem tak, že musím dát všechno do pračky kdyby šlo aj aktovku. Říkala jsem jim.to 100× a nic

Tak kouření by mi vadilo, ale tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.22 18:49

@nozu promiňte, ale i paní učitelka ve skolemi řekla, že by měl hrát max hodinu a z toho 30 minut třeba hru na soustředění, stejné mi potvrdila psycholožka:) takže tak. A pokud považujete tablet za dobrou věc klidně si u něj seďte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.1.22 18:49
@E-V-C-A 30 píše:

Ale dítě je i otcovo a tak trochu i prarodičů. Budeš muset přihmouřit oči nad tím, že se chová u prarodičů jinak, než chceš ty. Co by mi skutečně vadilo je to kouření v místnostech je je i dítě, to bych se i pohádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.22 18:50

@g.sandova co vidíte na tabletu pozitivního  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie