Prázdniny skoro u konce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4378
14.8.24 19:29
@nozu píše: Více

Ať se uzdravite, hlavně teď v tom horku to musí být náročné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
14.8.24 19:31

My si teda leto uzivame na maximum s dcerou, az je mi lito, ze to skonci, zadne ukoly a skolni povinnosti..jen volno a zabava, vylety, koupani, aktivity, dovolena..

Zkus si uzit ten zbytek prazdniny vymysli neco co bys chtela delat a hlavne vypni a uzij si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
14.8.24 19:31
@terien píše: Více
Úplně chápu..
Já mám po dlouhé době volno, Dodělala jsem nějaké věci a dala jsem si sklenku vína, prokastinuju tady a koukám na zprávy… úplná idylka :mrgreen:
Chtěla jsem jít běhat, ale v tom horku to není nejlepší nápad…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8751
14.8.24 19:35

Já jsem si letošní prázdniny skvěle užívala, jeden tábor, druhej tábor, babička, spousta malých výletů, bazén, kamarádi, kolo… prostě leto, jak má být, spousta volná, spíme ráno dlouho, nechystám svačiny :mrgreen: ale teď posledních 14 jsem v nervech, vybouchla mi domluvená práce a zatím nemůžu nic jiného najít, tak pořád jen hledám, posílám, odepisuju… takhle jsem si srpen úplně nepredstavovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.24 19:38

Léto bylo odpočinkové, relaxační. Nabírala jsem energii do zásoby. Od září jdu zas studovat, doplňovat kvalifikaci. Tak bude trochu víc hoňka, cestování, některé víkendy bez volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
14.8.24 19:39

Prázdniny mi rychleji ubíhaly, pokud jsme jezdili na dovolenou prvních 14 dnů.

Osobně tedy prázdniny odpočítávám hlavně kvůli horkým dnům. Magická hranice 1.9., že se blíží podzim a méně horka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
14.8.24 19:55

Já se docela na konec prázdnin těším. V tom současném vedru se stejně nedá nic dělat, takže se nudíme. Dvě dovolené proběhly, ještě jedna nás čeká. Do toho vožení na příměšťáky. Ale celkově mi kromě vedra nevyhovuje i nedostatek struktury a spol. kontaktů. Za to mi to dělání úkolů a svačin docela stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28853
14.8.24 19:55

No konečně to bude končit a ubydou povinnosti :roll: Už se těším na ten klid, aspon někdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
14.8.24 20:00

Prázdniny? Tenhle pojem jsem opuštěním škol zapomněl. Dovolenou si udělám dle nálady a množství práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
14.8.24 20:04

Léto je precenovane. Je to fakt dlouhé:( bohužel čím dál větší vedro v CR a na nic jiného než bazen či koupaliste stejně nejde dělat a to moc nemusím. Škoda že školy nenabízí aspoň nějaký program pro deti o prázdninách za nějaký menší poplatek. Ne všechny děti jsou schopné odjet na tábor bez rodičů na 14 dnů:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.8.24 20:04

@Zumpa Tak s detmi skolou povinnymi je tento pojem treba opet oprasit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
14.8.24 20:06
@Fee-bee píše: Více

Přesně to jsem mu chtěla napsat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.8.24 20:09

Mně by osobně klidně stačilo 7 týdnů letních prázdnin, než 9. Ale už dávno se mi osvědčilo jezdit na dovolené v srpnu a v červenci udělat co nejvíc práce a děti na příměšťáky. V srpnu už je vedro, užiju si volno já i děti, dovolené… a pak už se děti těší do školy a já na práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
14.8.24 20:13
@Fee-bee píše: Více

Nevím. Mám tři. Prázdniny se týkají jich, mě bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.8.24 20:16
@Zumpa píše: Více

Tak to máš nějaké divné. Mně se tedy týkají prázdniny děti hodne, minimálně jejich organizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová