Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nozu píše: Více
Ať se uzdravite, hlavně teď v tom horku to musí být náročné ![]()
My si teda leto uzivame na maximum s dcerou, az je mi lito, ze to skonci, zadne ukoly a skolni povinnosti..jen volno a zabava, vylety, koupani, aktivity, dovolena..
Zkus si uzit ten zbytek prazdniny vymysli neco co bys chtela delat a hlavne vypni a uzij si to..
@terien píše: VíceÚplně chápu..
Já jsem si letošní prázdniny skvěle užívala, jeden tábor, druhej tábor, babička, spousta malých výletů, bazén, kamarádi, kolo… prostě leto, jak má být, spousta volná, spíme ráno dlouho, nechystám svačiny
ale teď posledních 14 jsem v nervech, vybouchla mi domluvená práce a zatím nemůžu nic jiného najít, tak pořád jen hledám, posílám, odepisuju… takhle jsem si srpen úplně nepredstavovala..
Léto bylo odpočinkové, relaxační. Nabírala jsem energii do zásoby. Od září jdu zas studovat, doplňovat kvalifikaci. Tak bude trochu víc hoňka, cestování, některé víkendy bez volna.
Prázdniny mi rychleji ubíhaly, pokud jsme jezdili na dovolenou prvních 14 dnů.
Osobně tedy prázdniny odpočítávám hlavně kvůli horkým dnům. Magická hranice 1.9., že se blíží podzim a méně horka ![]()
Já se docela na konec prázdnin těším. V tom současném vedru se stejně nedá nic dělat, takže se nudíme. Dvě dovolené proběhly, ještě jedna nás čeká. Do toho vožení na příměšťáky. Ale celkově mi kromě vedra nevyhovuje i nedostatek struktury a spol. kontaktů. Za to mi to dělání úkolů a svačin docela stojí.
No konečně to bude končit a ubydou povinnosti
Už se těším na ten klid, aspon někdy ![]()
Prázdniny? Tenhle pojem jsem opuštěním škol zapomněl. Dovolenou si udělám dle nálady a množství práce.
Léto je precenovane. Je to fakt dlouhé:( bohužel čím dál větší vedro v CR a na nic jiného než bazen či koupaliste stejně nejde dělat a to moc nemusím. Škoda že školy nenabízí aspoň nějaký program pro deti o prázdninách za nějaký menší poplatek. Ne všechny děti jsou schopné odjet na tábor bez rodičů na 14 dnů:(.
@Zumpa Tak s detmi skolou povinnymi je tento pojem treba opet oprasit… ![]()
Mně by osobně klidně stačilo 7 týdnů letních prázdnin, než 9. Ale už dávno se mi osvědčilo jezdit na dovolené v srpnu a v červenci udělat co nejvíc práce a děti na příměšťáky. V srpnu už je vedro, užiju si volno já i děti, dovolené… a pak už se děti těší do školy a já na práci.
@Fee-bee píše: Více
Nevím. Mám tři. Prázdniny se týkají jich, mě bohužel ne.
@Zumpa píše: Více
Tak to máš nějaké divné. Mně se tedy týkají prázdniny děti hodne, minimálně jejich organizace.