Prázdniny skoro u konce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
15.8.24 12:44

Tak za me je cely ten koncept „dovolene“ jednou za rok na prd. To by mi nestačilo tesit se jen na jednu vec v roce. Cestovat se da cely rok, my si prodlouzime leto jeste v zari a rijnu morem. Nebo v zime jet k mori - za me lepsi nez v lete. Kazdy den je potreba si najit nejakou radost a ne prezivat s myslenkou na dovolenou nebo leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 16:29

Dneska jsem si naplánovala, že po práci půjdu do bazénu. Odpadly mi nějaké povinnosti, které mi zabíraly spoustu času. No a samozřejmě někdo něco potřeboval a já to musela udělat. A když už jsem se dostala k bazénu, tak bylo po sluníčku. :,( A já se tak těšila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.24 16:32
@Anonymní píše: Více

Proč jsi to musela udělat, když jsi už měla padla??
A jak po sluníčku? My máme celé odpoledne doteď tady krásně, jsme právě na zahradě a slunim se :D
Navíc proč bys nemohla jít do bazénu, i když nesvítí slunce? Je teplo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
15.8.24 16:51

Vždyť je pořád přes 30 stupňů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15279
15.8.24 17:23

Vždyť je vedro, do bazenu můžeš klidně i vecer. Nas bazén ma teď 30 stupňů, krása a nadhera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
15.8.24 17:23

Já to třeba chápu. Mně bazén taky nebaví, když nesvítí sluníčko. Pokud je už stín nebo je pod mrskem tak i když je 30C tak mi bazén nic neříká. Kryty ten vubec🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4447
15.8.24 17:34
@Andyss píše: Více

Já už třeba dospěla do bodu, kdy chci dovolenou minimálně 14 dní, takže to moc v kombinací 5 týdnu dovolené, 3 sick days a těch nekonečných x školních týdnu školních prázdnin ( počítat se mi to znova nechce) na dovolenou mimo sezónu není…
Ráda cestují poznávam, už počítám roky, kdy dítě nebude tolik vázané školou a my limitováni práci a budeme moct jezdit opět mimo hlavní sezónu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.24 22:03
@aknah31 píše: Více

Přesně tak. Mě láká koupání, když svítí sluníčko. Včera jsem si to neužila. Těšila jsem se, že třeba dneska to dopadne. Bylo krásne, já se na vše vykašlala. No a schytala jsem to hned za něco, že mi to totálně zkazilo náladu. Přitom to byl absolutní nesmysl. A já měla náladu tak dobrou. Teď nebudu mít asi o víkendu. I kdyby bylo hezky, tak nemám čas se jít koupat. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.24 22:08

Přihnal se černý mrak. Pak ještě svítilo sluníčko, ale už ne na bazén. Jak jsem psala, mám ráda sluníčko, když se jdu koupat.

• Citovat
  • Upravit
76843
16.8.24 22:12

to bude tím nastavením člověka,
jak někdo vidí sklenici poloprázdnou a druhý tu stejnou poloplnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
16.8.24 22:40
Černý mrak ti zkazil náladu? 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85399
16.8.24 22:44

No tak u nas zacaly prazdniny 20.6. a uz od 5.8. se chodi zase do skoly. Mame za sebou uz dva tydny, hromady terminu a vcera tridni schuzky az do 20:00. Jeste si stezujes? Muze byt evidentne hur :mrgreen:

Ja to resim tak, ze mame dalsi dovolenou u more naplanovanou hned na zacatek rijna, at dozeneme srpen. 32 stupnu a dcera se pari ve skole. Ale obe deti ve skole a skolce spokojeny a nestezuji si, to je hlavni. Stezuju si jen ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4447
16.8.24 22:45
@aiwwa píše: Více

Mi dneska černý mrak udělal radost, konečně zapršelo a aspoň trochu se ochladilo ;)
@stinga přesně jak píšeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 05:59
@stinga píše: Více

Tomu nerozumím. X týdnu chodím do práce, jsem tam hodně hodin, jezdím pozdě domu, musim obstarat nějaké povinnosti, které nejdou odlozit. Miluju sluníčko. Těším se na nej. Jakmile je venku sluníčko, mám chuť všeho nechat a jít ven. Jenže to nejde. Takže z toho času, kdy svítí sluníčko, si ho můžu užít minimálně. To není půlka sklenice ani náhodou, ale na dne. Když cele dny svítí sluníčko a ja se dostanu konečně k bazénu, můžu se koupat, tak sluníčko zaleze. Náladu mi to zkazilo. Sice na chvíli a pak jsem se s tím smířila. Jen mi to přišlo zvláštní, že zrovna někdo přijde, že něco musím, další den opět něco.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.24 06:00
@aiwwa píše: Více

Když jdeš po x týdnech na sluníčko, na které se strašně těšíš, tak to naladu zkazit může. To máš jako dovolená - taky ti zkazí náladu, když bude pršet a mas naplánované aktivity, které v dešti nejdou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová