Prázdniny skoro u konce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76913
17.8.24 11:02
@Kelsey píše: Více
:mrgreen: to jo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76913
17.8.24 11:03
@ibis píše: Více

a divíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.8.24 11:06
@Anonymní píše: Více

Přijdeš mi strašně toxická, promiň. To je úplně šílený, snad jsi opravdu troll a nejsi takhle vnitřně zapšklá v realitě :roll:
Všechno je u tebe špatně. Musíš vařit, fnuk, musíš jednou za čas nakoupit, fnuk, máš děti, fnuk, máš starší rodiče, fnuk, je obláček na nebi, fnuk, jsi déle v práci, zase fnuk. Vždyť se neslyšíš a nevidíš, jak si strašně se sebou a svým životem nespokojená? Okolí za to nemůže, házeš vinu na ostatní, protože tohle a tamhlecto, přitom to je celé na tobě.

No jo no, tak holt pracuješ jako každý druhý člověk, což sis evidentně od dob rodičáku odvykla, tak pokud tě tvá práce štve, tak ji, opakuji, změn na takovou, kde můžeš mít HO, můžeš mít víc volna. Píšeš, že jsi v práci spokojená, no asi nejsi, když tě vnitřně žere, že jsi tam zavřená a ostatní mají pohodu (nebo si to aspoň ty myslíš) atd. No a nebo skonči a buď na dávkách, taky možnost, když tak strašně toužíš po volnosti a sluníčku, třeba vše bude pak na růžovém už obláčku :nevim:

Psala jsi, že dnes ven na koupalko nemůžeš, i když je pěkně a kdesi cosi, tak kde teda jsi, když máš čas sedět pořád tady a odepisovat a stěžovat si? Samé záhady. Já opravdu doufám, že se tady naschvál bavíš, jinak mi to přijde docela dost smutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
17.8.24 13:05
@alialiali píše: Více

proč by měli mít učitelé školení v prázdniny, nebo vést tábor? jen proto, že by se to tobě líbilo? Učitelé mají dovolenou v prázdniny a mohou si dělat co chtějí, nemyslíš? Mám takový pocit, že jim závidíš.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.8.24 13:38

@mojmira Ale hlavně to spousta škol tak má zavedených, spousta škol nabízí jazykové letní kurzy v rámci školy apod. U nás v okolí to je běžnou praxí už několik let, neni to nic neobvyklého, se tady zase objevila Amerika koukám. To, že se to u @alialiali nedělá nebo o tom ani neví, že to v mnoha školách funguje je její problém a je to pak problém jednotlivých škol přeci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
17.8.24 14:03

Tak vidíš, když to neděláš denně tak kde je problém? Přece nechodíš domu v osm večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.8.24 14:49

Když něco opravdu chci, snaží se marně. Pokud můžu, ústupek klidně udělám, i když se mi nechce a vynahradím si to jinak. Asi mě zklamou a rozesmutní úplně jiné věci než tebe, řekla bych, že mnohem zásadnější než že při 30+ stupních nesvítí v bazénu sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 17:41
@Sunnysmile19 píše: Více

Mně přijde smutný tvůj příspěvek. Myslím, že ti úplně není nic do toho, co konkrétně dělám. A zrovna tak do toho, co dělám jiné dny. Každopádně dneska jsem vezla dítě na tábor a to poměrně daleko. Ještě jsme dobalili nějaké věci, uvařila jsem oběd. A odpověděla jsem tady na příspěvky, což jsem asi neměla. Mám starší rodiče, o které se už musím taky postarat. Jen jsem si tu postěžovala na to, že mi něco nevyšlo. Nechtěla jsem si postěžovat doma. Nevíš, co vše ostatní ještě musím řešit a tohle, pro vás banální, mi už bylo fakt líto. Těšila jsem se. Nefnukala jsem, že musím nakupovat, vařit. Uvedla jsem to pouze jako příklad toho, co musím někdy udělat. Jako příklad, proč nemůžu trávit veškerý svůj čas kromě práce venku. Kolem mě si stěžuje víc lidí, jak toho mají moc, jak nestíhají, mají nejvíc práce. A víš, kdo si stěžuje hodně? Důchodci. A můj tchán je přímo naštvaný, když má něco udělat. A to tráví celé dny venku na zahradě a dělá něco občas. Ale nemůže překousnout, když já si sednu a nic nedělám. Práce mě baví a chodím tam ráda. Dělám přesně to, co jsem řekla na rodicaku, že bych dělat chtěla. Rozhodně jsem si na rodicaku neodvykla od práce. Jen jsem měla víc možností být s dětma venku, než když chodím do práce a vozím je na kroužky. A vozím je tam ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.24 17:42
@aiwwa píše: Více

Ne. Tak pozdě ne. Většinou kolem 18.h. To u nás už sluníčko moc nesvítí.

• Citovat
  • Upravit
76913
17.8.24 18:58

ty nežiješ v ČR? Slunce dnes zapadá ve 20.14, ještě nedávno zapadalo 21.15 - už se to teda snižuje, a v ČR je nejžhavější léto za všechny měření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76913
17.8.24 18:59

já normálně se už chechtám, když ty tvé reakce čtu,
mohla by ses přihlásit jako profesionální plačka na pohřby, vyděláš majlant - a budeš možná doma dřív než v 18.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
17.8.24 19:01

Teď je sedm a smaží to pořád fest.
Nemůžeš si změnit pracovní dobu, že bys chodila od dřív a byla doma třeba v 16?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 20:10
@stinga píše: Více

Tvoje reakce je trapná. Já pouze odpověděla na to, v kolik chodím domu. A bydlím na místě, kde sluníčko už nesvítí. To je pouhé konstatování situace. :nevim: Ty v tom vidíš nějaký pláč? Ano, někde svítí déle, ale u nás ne. Stehovat se nebudu. Líbí se mi tu.

• Citovat
  • Upravit
116238
17.8.24 20:13

Ty nebydlíš v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76913
17.8.24 20:14

no pokud žiješ v ČR, což podle reakcí ano, tak Slunce vychází plus minus všude stejně, rozdíl budou maximálně minuty, ne hodiny,
prosím tě, navštiv lékaře, máš depresi jako vyšitou, potřebuješ antidepresiva - poté se snad nebudeš cítit tak zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová