Prázdniny skoro u konce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116182
17.8.24 21:18
@Anonymní píše: Více

Co to moře, nepomohlo by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 21:24
@aiwwa píše: Více

U moře jsme už byli. To jsem si způsobila menší úraz. Ještě to nemám v pořádku. Bude se to táhnout asi trošku déle. Asi to byl i ten důvod, proč jsem nenacerpala tu energii. Nebo spíš ji rychle ztratila. Řeším ještě další zdravotní problém. Zatím nevyřešen. Už se to taky tahne.

• Citovat
  • Upravit
65243
17.8.24 21:57
@stinga píše: Více

Mam to tak od malicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
17.8.24 22:39

A co manžel, ten nic? Nebo jsi sama? To je hrozné to číst. Žádná radost z ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
17.8.24 22:42
@inkakřivák píše: Více

deprese jako vyšitá, ale tu popírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
17.8.24 22:56

Tak to bude asi tím. No, jak píše stinga, zašla bych pro antidepresiva. Aspoň si udělej na netu test. https://www.opatruj.se/…epresi-phq-9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 23:35

Opravdu máš problém s depresí a obecně pohledem na svět, který je u tebe pěkně teda pokřivený.
V 6 hodin prosím pěkně jsem šla několikrát v týdnu běhat a smažilo to dost, takže jakýpak tma, jsi zralá opravdu na psychologa, protože tohle už není normální. Všechno máš těžký a všechno nejde a ne takový přístup není ok. Jestli máš děti, tak snad něj nějakou probuh sebereflexi a zajdi s tím k doktorovi na psycho, tohle předávat podvědomě dětem, to fakt každý dítě chce, tvé myšlení je v tomto stádiu k pláči…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.24 00:06

Nechápu, co jste si tady vymysleli? Mám pocit, že si domýšlite věci, které nejsou. 8o Mám problém s tím, že mi chybí sluníčko, které přímo pálí. To už v 18 h. u nás opravdu není. To ale neznamená, že jdu domů a brečím. Jsem venku co nejvíc to jde, užívám si toho, že je teplo. Venku jsem co nejdéle. Třeba do desíti. Vůbec o žádné tmě jsem nepsala. Nemám všechno těžký. Nic takového jsem opět nepsala. Dneska jsem měla super okamžiky díky dítěti. Byla jsem šťastná, pyšná, úsměv na tváři jsem měla přes hodinu v kuse. To bych asi při depresi neměla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.24 00:10

Udělala jsem si teda ten test a ještě bych řekla, že jsem byla přísnější. Aby to vyšlo horší. A vyšlo mi to minimální. Nemám potíže s usínáním, jidlem, soustředěním. Určitě si nemyslím, že by bylo lepší, kdybych nežila. Nepohybuji se pomalu. S dětma mám naplánované něco, na co se strašně těší. Já se těším taky a doufám, že se to podaří.

• Citovat
  • Upravit
85394
18.8.24 08:39

Ja Te v tomto chapu, jestli chodis domu az v 18 (?) tak to je pozde a to slunce uz tak neprazi. Proto jsme jeli k mori a ja si to tam uzivala nalozena ve vode. V 18 je jeste oekne, slunce sviti a miluju to, ale uz tak neprazi a neni to uzivani si slunce naplno. Ale porad je krasne a depresi bych z toho nechytala. Problem vidim v tom, ze jsi byla nemocna u toho more nebo mela uraz a tim padem sis to tam naplno neuzila a tim padem ti to chybi. Tak musite naplanovat dalsi dovolenou driv nebo se s tim smirit a do te doby hledat neco, jine vylety a zazitky, aby ti to lepe ubihalo a uzivala sis zivot ;)
Ale tohle leto je teda krasne, ja jsem spokojena. Ovsem nepracuju do 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
18.8.24 11:13

Tak to je dobře, že depresi nemáš. Ale ono to tak vyznivalo, že jsi zhroucená. A takové zoufalství, všechno je špatně, nic nemá cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 16:29

Od poslední zprávy se mi povedlo být na sluníčku, které opravdu pere, půl hodiny. To byla nadhera. Už se mi to letos mockrát opravdu nepovede. Proto mě to tak mrzelo, že když už to vypadalo, že si sluníčko užiju, že mi to někdo prekazi. Samozřejmě jsem si ten čas bez sluníčka užila skvěle. Už se s tím musím pomalu smiřovat, že bude brzo podzim a naladit se na to. Už teď se ochladilo. Ještě nám snad vyjde jeden výlet. A výhoda bude, že nebude na cestování takové teplo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 16:35
@vokishka píše: Více

ja zas teprv ted prestavam spat naha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.24 18:07

Dnes je tak nádherně. Už přes hodinu sedím na sluníčku a roztekám se blahem. To jsem ani nečekala, že se mi ještě podaří. Huraaa. Doufám, že tak bude i zítra. Já vím, že některým to vadí. I dneska mi kamaradka říká, ať jdeme do stínu. Tak jsem šla, přestože bych radši byla na sluníčku. Já vím, že to vedro někomu vadí. Ale já pořád doufám, že vydrží co nejdéle. Klidně by do mě mohlo pálit ještě víc. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116182
24.8.24 18:30

Nemůžeš mít deficit vitamínů D?
Neboj slunce má smažit až do října, prý nás čeká pekelný podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová