Prázdniny skoro u konce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.24 20:15
@aiwwa píše: Více

U nás právě už nesmazi. Ono to snad ještě někdy vyjde do konce prázdnin. Aspoň mám nějaké plány, tak snad vyjdou. Těším se. Dneska jsem něco nadhodila před dětma a byly nadšené. Je to teda jednodenní výlet, ale pro mě dost náročný. Od září už to bude složitější. To budou ty kroužky. Pracovní dobu jsem měla teď horší i kvůli střídání dovolených. Bylo to samozřejmě o dost náročnější pracovat za dva. Ale mě to bavilo. Zase mě kolegyně nerušila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.24 20:20
@stinga píše: Více

Slunce sice vychází stejně, ale u nás je stín brzo. To samé u mých rodičů - tam je to dokonce jeste dřív. Na to antidepresiva nepotřebuji. Venku je samozřejmě hezky a venku jsem, pokud to jde. Ale už na mě sluníčko nesvítí. Pro mě je relax být na sluníčku, ktere opravdu smaží. To mě dobíjí energii. Někdo to nemá rád. Ja to miluju, sednout si u bazénu, kdy na mě praží a můžu tam sedět třeba hodinu, než vlezu do bazénu. Musím se pořádně nahrát.

• Citovat
  • Upravit
65287
17.8.24 20:25

my dnes v šest svítíli a nebyli jsme první, naproti nám svítila část paneláku ještě dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
17.8.24 20:28
@vokishka píše: Více

tak ale včera jste určitě v 6 nesvítili a zítra také ne, dnes máte asi po bouřce? někde byla, u nás ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
17.8.24 20:34

ne, včera ne. ALe kolikrát koukám při zprávách, že my tu už máme docela tmu a v Praze při živém vstupu nějak moc světla oproti nám :mrgreen:. A to jsme malá republika, stmívání je rozdíl asi půl hodiny. To není obhajoba té anonymní. Jinak bouřka, mrška, se nám tu pořád točí. Nic nic a najednou rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116247
17.8.24 20:36
@Anonymní píše: Více

To bydlíš v propasti nebo uprostřed lesa? Jak může u vás zapadat slunce dřív.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116247
17.8.24 20:38

Rozdíl mezi Prahou a např. Ostravou je asi 16 minut, teď na to koukám. No ale přece když zakl. dojde v šest, je ještě světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
17.8.24 20:41

jo, to jo, světlo ještě je. Ale ne už dlouho. Já bych třeba v té době do bazénu nevlezla, tak kvečeru už je to slunko takové jiné než v červenci. Ale tak to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116247
17.8.24 20:42
@Anonymní píše: Více

No a co nějaká dovolená u moře, to by to asi prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
17.8.24 20:43

tak tohoto jsem si také všimla, s tou TV a Prahou přímé vstupy - vždy přemýšlím, jestli to tam mají kvůli natáčení nějak nasvícené nebo je to přece jen pár minut předtočené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
17.8.24 20:47

pochybuju, že osvícené. Asi je to fakt rozdíl v tom stmívání. Třeba při ukončení OH bylo úplně vidět, jaký je to rozdíl. Tady vyloženě tma a tam byla ještě hromada světla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
17.8.24 20:49

Jo, při OH jsem si taky říkala, jaký je to rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
17.8.24 20:50

tak to bude asi rozdíl těch 16 minut, je to zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116247
17.8.24 20:51

Asi jo. A do toho světelný smog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
17.8.24 20:51

jo, nenapadlo by mě, že je takový rozdíl v tak malé republice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová