Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
16.5.14 11:11
@Mishelka27 píše:
Jelikoz sama vim jak smrdim, tak se pred partnerem drzim, ale ne vzdy se to povede… :lol: On predemnou kliido a to sou bomby :-D jsme spolu kratce to prijde… :)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.5.14 11:41
  • Citovat
  • Upravit
grepfruit
16.5.14 18:16

To by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festovně, neumím si ani prdnout nahlas, přirovnala bych to asi tak-přichází tiše a zabíjí. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.14 20:12

@Komteska80 raději anonymně, ale jo, prdím jako tchoř. Nafoukne mě všechno a při pokusech jít si ulevit na wc, tak než tam doběhnu, tak mám zaražené prdy a akorát mě z toho bolí břicho.
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi :oops:, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají 8o

• Citovat
  • Upravit
9970
16.5.14 20:17
@Anonymní píše:
@Komteska80 raději anonymně, ale jo, prdím jako tchoř. Nafoukne mě všechno a při pokusech jít si ulevit na wc, tak než tam doběhnu, tak mám zaražené prdy a akorát mě z toho bolí břicho.
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi :oops:, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak to mě zase něco pobavilo :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.5.14 23:16
@Anonymní píše:
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi :oops:, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají 8o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.5.14 23:52

Na začátku vztahu mi to přišlo dóst trapný ale po čase už normálka :D
přítel se mi často směje jelikož to vždy když si prdnu nějak okomentuji :D
Např: upss, prc, no tak mě bolí bříško :)) :D..
Nějak to neřešíme milujem se i když prdíme a smrdíme :D
srandovní téma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 01:45

My normálně prdíme před sebou, když stojíme tak si popojdeme :-) když nestojíme ale třeba koukáme na film tak to neřešíme, spíš s úsměvem řekneme pardón :mrgreen:, pak ten druhej s ksichtíkem mává rukama od sebe :mrgreen: :mrgreen: když je to echt tak si řekneme akorát „aby ses nepokakal/a“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2220
17.5.14 02:49

Prdíme normálně. Po x letech vztahu si nedovedu představit, že bych se třeba od zpráv nebo filmu zvedla a šla jinam…A zadržovat prdy se nemá :) Už to ani nekomentujem, prostě normálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
17.5.14 08:07
@Anonymní píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: dík, hned mám hezčí ráno, řehtám se tu jako blázen :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.5.14 08:08
@Anonymní píše:
:potlesk:,tady se opravdu člověk pobaví :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
17.5.14 08:26

Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasité :mrgreen: taky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.5.14 08:32
@mlsalkaM píše:
Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasité :mrgreen: taky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

To asi záleží na tlaku a rychlosti toho „vzduchu“ co z tebe vychází. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
17.5.14 08:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.5.14 08:44
@mlsalkaM píše:
Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasité :mrgreen: taky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

A také na velikosti koncového otvůrku. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria