Přebrala mi nejlepší kamarádku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavach
3.8.13 10:20

@mejdylko taky mám taky 2 takový kamarádky. Vídáme se občas, většinou jsme jen na telefonu, protože už nás dělí dost kilometrů, přitom o sobě víme a když se vidíme, užijeme si to. Nikdo na nikoho nežárlí, funguje to skvěle. Ale s Bárou to nějak nezvládám a ani nevím proč. Asi na ní prostě nezdravě visím.

• Citovat
  • Upravit
11370
3.8.13 10:25

@pavach zkus to hodit za hlavu, jinak se zblázníš… jeď si dál svůj život a uvidíš. Jestli je opravdová kamarádka, tak ti zůstane i kdyby měla 1000 dalších kamarádů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavach
3.8.13 10:25

Jo máte všechny pravdu, je to tak, taky mi to v jiných případech připadá normální. Vídám běžně i jiné lidi, na nikoho se tak nevěším jak na Báru. Prostě mi z těch všech kamarádek asi byla nejbližší, tak s tím mám trochu problém, no. :roll:

• Citovat
  • Upravit
16694
3.8.13 10:28

Já mám „nejlepší“ kamarádky rovnou tři. Jsou to jediné ženské, se kterými udržuju kontakt. Jedna bydlí na Moravě, druhá ve VČ kraji, třetí v kraji západním. Každá úplně jiná nátura a dle toho, kterou zrovna potřebuju, tam se vydám :lol: Když potřebuju empatii, aby mě někdo pochopil, tak ji mám. Když potřebuju, aby mi někdo řekl konstruktivní kritiku založenou na faktech, mám ji mít. A když vím, že mi pomůže, když mě někdo seřve jak malýho fakana, tak taky vím, na koho se obrátit :mrgreen:

Nežárlíme na sebe (tedy možná ještě na škole) a kdyby mi jedna z nich dávala na jevo, že se jí nelíbí, že se bavím s jinou, tak by to měla asi jasné. Na tyhle intriky mi bohatě stačí moje rodina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
3.8.13 10:32
@pavach píše:
35, ale věkem to neni, víš? Otázka žárlivosti je trochu složitější než to brát jako něco dětinského. Souvisí to se sebevědomím atd.

nezlob se, ale to jsi stejne stara jako ja… A to myslis vazne, ze Ti vadi, ze Tvoje „nej“ kamaradka ma jeste jinou, s kterou se bavi „vic“? Proboha, tohle je uz divne… :think: :think: :think:

Mozna bych si mela taky najit „nejlepsi“ kamaradku, udelat z ni modlu a pak ji dusit proto, ze se nebavi jenom se mnou… :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavach
3.8.13 10:36

Pelikan21 až si přečteš i jiné moje příspěvky v této diskusi, tak pochopíš, že to se mnou neni tak zlé. :D

• Citovat
  • Upravit
pavach
3.8.13 10:39

Co myslíš jiného? Jakože jem do ní zamilovaná? To ne, spíš mi nahrazovala něco co mi někde chybí. Možná to znáš, jakože ti někdo zalepí nějakou díru…

• Citovat
  • Upravit
13073
3.8.13 10:40

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.8.13 11:12
@pavach píše:
35, ale věkem to neni, víš? Otázka žárlivosti je trochu složitější než to brát jako něco dětinského. Souvisí to se sebevědomím atd.

No tak nejvyšší čas na sobě trochu zapracovat. Jestli takhle žárlíš na kamarádku, tak co teprve na partnera. :think: To musí být peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.8.13 11:26

Já teda nejlepší kamarádku nemám. mám nejlepšího kamaráda.

• Citovat
  • Upravit
pavach
3.8.13 12:56

Buď v klidu na partnera nežárlím, ani na ostatní kamarádky, asi jsi nečetla celé :)

• Citovat
  • Upravit
2069
3.8.13 13:13
@pavach píše: Ále ženy, asi jsem se úplně blbě vyjádřila. Tak to trochu uvedu na pravou míru. nejsem zas taková tragédka, jak z toho vylezlo. Já tu u nás na vsi mám další 4 kámošky a ty mají další kámošky a já na nikoho z nich nežárlím, vidíme se, když na seba máme chuť a funguje to úplně normálně. :) Jediný problém nastal s Bárou, protože ona je jiná, připadala mi jako moje setra a tak na ní asi visím vícnež je zdrávo. Máte pravdu neměla bych, takže se z toho musím hodně rychle probrat :)

konečně rozumná řeč-hlavně ta poslední věta :-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.8.13 17:51

@pavach kolik ti proboha je 12 let 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
3.8.13 18:10
@pavach píše:
@mejdylko taky mám taky 2 takový kamarádky. Vídáme se občas, většinou jsme jen na telefonu, protože už nás dělí dost kilometrů, přitom o sobě víme a když se vidíme, užijeme si to. Nikdo na nikoho nežárlí, funguje to skvěle. Ale s Bárou to nějak nezvládám a ani nevím proč. Asi na ní prostě nezdravě visím.

Nejsi do ni zamilovana? Tim by se to vysvetlovalo. (opravdu to nemyslim jako rypani, homosexualita a bisexualita je dnes myslim brana jako normalni vec)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová