Přecenila jsem tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
29.4.11 14:12
Lizbeth píše:
Já jsem trošinku nepochopila to prádlo?? Ty přepíráš dvakrát za dva měsíce ( tedy jednou za měsíc) prádlo, které je ve skříni vyprané??? 8-o 8-o 8-o
Pochopila jsem to tak ,že přepíráš vyprané čisté prádlo??Jinak co se týká tchýně, tak tobě v podtatě může být jedno, co si o tobě myslí, však ty si o ní ted také nemyslíš zrovna pěkné věci, ale na vlastní názor má každý právo - to bych hodila z hlavu..
Ale určitě by nebylo dobré , aby se vám nějak efektivně montovala do věcí, po kterých jí nic není - výlety autem, pračka, oblékání dítěte apod. - to si vyjasněte..

Souhlas (jako vždycky) s Liz :mavam: .
Ad to prádlo: taky jsem to tak pochopila jako Liz, že pereš čisté? Četla jsem to po tobě asi 5× (blbě se to čte, když nedělíš věty…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.11 14:13

Já chci taky tolik prádla, abych ho za dva měsíce nestihla všechno protočit :lol:

Zuzko, já bych za ní taky zašla osobně, že pokud se jí něco nelíbí, tak ať to řekně mně, a pokud se jí nelíbí bordel, tak ať na něj nekouká, její není a do bytu jí ho taky necpeš, ani po ní nechceš aby ho uklízela (což je asi ta chyba, ne? :lol:). Ale řekla bych, že to bude marné. Každopádně řešit věci přes někoho většinou nevyjde, to by si měla uvědomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.4.11 14:15
Raduš.ka44 píše:
Prosím tě, proč pereš i čistý, vypraný prádlo, to mě zajímá? 8-o

NO JA JSEM UZ TAKHLE NAUCENA Z DOMU VIS proste to tak mam ale nez ze peru uplne vse jen to co proste dloho lezi ve srini

• Citovat
  • Upravit
1452
29.4.11 14:20

ahoj,
já jsem názoru, že problémy se mají řešit hned, takže nechápu proč chceš čekat na další incident z její strany.
Očividně si tchýňka chtěla rýpnout, proto to volala synkovi, vždyť jí muselo být jasné, že ti to manžel řekne. Nestrkej hlavu do písku a řekni ji že tě mrzí že tě pomlouvá před vlastním manželem, že nechápeš z jakého důvodu to udělala - chtěla snad aby jste se s manželem pohádali??že jsi si jí doteď vážila ale teď nevíš co si o ní myslet..prostě já bych s ní promluvila tak, ať se ona cítí špatně :mrgreen: a né jako vítěz kterému se povedl záměr..
Přes den se zamykej a máš klid. tím by měla pochopit, že ti leze do soukromí, které má respektovat.
Hlavně to řeš hned, později je to akorát na velkou hádku a pohřbení vztahů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.4.11 14:21
Hanule píše:
Já chci taky tolik prádla, abych ho za dva měsíce nestihla všechno protočit :lol:Zuzko, já bych za ní taky zašla osobně, že pokud se jí něco nelíbí, tak ať to řekně mně, a pokud se jí nelíbí bordel, tak ať na něj nekouká, její není a do bytu jí ho taky necpeš, ani po ní nechceš aby ho uklízela (což je asi ta chyba, ne? :lol:). Ale řekla bych, že to bude marné. Každopádně řešit věci přes někoho většinou nevyjde, to by si měla uvědomit.

no tak to uz je jedno stim pradlem proste jsem zvykla prat pradlo co je hodne dlouho ve srini stou tchyni je to na hovno ja ji nechapu nikdy jsme nic podobneho neresili kolikrad nez se mala narodila tak prisla knam a ja zrovna nemela umyte nadobi tak se koukla a rekla no me je to jedno ze tam mas bordel ja ti ho uklizet nebudu a tedka se chyta kvuli takovejm blbostem fakt jinak tchyne je hodne razna zenska vychovala tri kluky na ne si hubu fakt otevre a rekne jim hned to co si mysli ale ke me se chova tak na oko mile a podobne a jeste neco kdyz pritel byl tri mesice ve francii tak niky nerekla ani popel ani priteli ze bych mela doma neporadek nebo tak a najednou jak prijel taksi stezuje :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
29.4.11 14:23
burgundy píše:
ahoj,
já jsem názoru, že problémy se mají řešit hned, takže nechápu proč chceš čekat na další incident z její strany.
Očividně si tchýňka chtěla rýpnout, proto to volala synkovi, vždyť jí muselo být jasné, že ti to manžel řekne. Nestrkej hlavu do písku a řekni ji že tě mrzí že tě pomlouvá před vlastním manželem, že nechápeš z jakého důvodu to udělala - chtěla snad aby jste se s manželem pohádali??že jsi si jí doteď vážila ale teď nevíš co si o ní myslet..prostě já bych s ní promluvila tak, ať se ona cítí špatně :mrgreen: a né jako vítěz kterému se povedl záměr..
Přes den se zamykej a máš klid. tím by měla pochopit, že ti leze do soukromí, které má respektovat.
Hlavně to řeš hned, později je to akorát na velkou hádku a pohřbení vztahů

no to je dobrej nazor diky fakt asi to tak udelam jsem zevedava jak se zachova ja se sni nechci hadat to vubec ne

• Citovat
  • Upravit
27265
29.4.11 14:25

Já teda peru strašně ráda, strašně ráda věším prádlo(nejlépe venku na sluníčku), ale abych pořád přepírala už to co je ve skříni vypraný…
Pokud si teda beru něco, co jsem třeba rok neměla na sobě, tak jo, ale jinak ne.
K tchýni? Vykašli se na ní. Pokud to tvému muži vadí, tak si s ním o tom promluv a pokud to vadí tvojí tchýni, tak jí dojdi prošmedit byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.11 14:25
Lizbeth píše:
Já jsem trošinku nepochopila to prádlo?? Ty přepíráš dvakrát za dva měsíce ( tedy jednou za měsíc) prádlo, které je ve skříni vyprané??? 8-o 8-o 8-o
Pochopila jsem to tak ,že přepíráš vyprané čisté prádlo??Jinak co se týká tchýně, tak tobě v podtatě může být jedno, co si o tobě myslí, však ty si o ní ted také nemyslíš zrovna pěkné věci, ale na vlastní názor má každý právo - to bych hodila z hlavu..
Ale určitě by nebylo dobré , aby se vám nějak efektivně montovala do věcí, po kterých jí nic není - výlety autem, pračka, oblékání dítěte apod. - to si vyjasněte..

To prádlo mě taky zaujalo :mrgreen: Možná to tchyně taky nezná, tak ji taková věc nenapadla…

A vlastně souhlasím i s odstavcem 2 :mrgreen: Vyjasněte si to, když to nepomůže, tak zvenku kouli na dveře a sebrat klíč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.11 14:31
Zuzka a verunka 2mesice píše:
stou tchyni je to na hovno ja ji nechapu nikdy jsme nic podobneho neresili kolikrad nez se mala narodila tak prisla knam a ja zrovna nemela umyte nadobi tak se koukla a rekla no me je to jedno ze tam mas bordel ja ti ho uklizet nebudu a tedka se chyta kvuli takovejm blbostem

A o takovém člověku říkáš, že je zlatý, když dojde a začne ti sám od sebe vykládat, jaký máš bordel? 8-o Já bych teda byla hodně nepříjemná už tehdy :mrgreen:

Nebo ti teda vadí jenom to, že to neřekla tobě, ale synovi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.11 14:33

A co až malá začne rozhazovat hračky, tahat věci, kouskovat plastelínu… To bude možná řešení, protože pak budeš mít domas kutečně bordel a tchyně k vám radši přestane chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
29.4.11 14:33
Angua píše:
Lizbeth píše:

To prádlo mě taky zaujalo :mrgreen: Možná to tchyně taky nezná, tak ji taková věc nenapadla…

A vlastně souhlasím i s odstavcem 2 :mrgreen: Vyjasněte si to, když to nepomůže, tak zvenku kouli na dveře a sebrat klíč :lol:

tchyne ma co myluvyt ma doma dva syny a nahore je takovej bordel ze to svet jeste nevydel a me neco rika jako nemam doma uplne vysperkovano ale bordel tu taky nikdy neni a ani nebyl proste ji nechapu asi si chtel poradne rypnout mame klicku na dverich jenze je mi to prd platne ona ma klice a pokud jdeme trba s malou ven tak stejne moc dobre vim ze mi do tooh bytu vleze to dela porad napr dneska jsem sla do kramu je fakt kousicek mame telku nahore mela jsem otevrene okno takze sla slset jak hraje tak jsem sebrala malou zamkla a sla do kramu prijdu nazpatek doma odemklo a jeste ktomu vypla telka ak mi reknete jak ja to mam delat to mam zamykat vsechno je pravda ze mame doma od vseho klyce ale i tak
:pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27265
29.4.11 14:35

Jednoznačně sebrat klíče…nebo ty snad máš klíč od jejího bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.4.11 14:35
Raduš.ka44 píše:
Prosím tě, proč pereš i čistý, vypraný prádlo, to mě zajímá? 8-o

To mě taky zajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.4.11 14:38
Zuzka a verunka 2mesice píše:
NO JA JSEM UZ TAKHLE NAUCENA Z DOMU VIS proste to tak mam ale nez ze peru uplne vse jen to co proste dloho lezi ve srini

Ty jo tak to slyším prvně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.4.11 14:38

Tak jí jdi také vypnout telku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...