Přecenila jsem tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
3.5.11 21:09
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Wiolla píše:
Zuzko, 100% souhlasím s Hankou1! Věk v tom určitě hraje roli - prostě s tebou jedná jako s malou holkou.

A ty sama píšeš, že jsi cholerik, ale na druhou stranu se neozveš hned, zavčasu a v klidu.

Ukaž jí, že nejsi malá holka! Ukaž jí, že umíš řešit problémy dospěle! Mluv s ní hned, po dobrém, ale jasně a pevně (bez emotivních výlevů). Nastav mantinely, slušně se ohraď vůči jednání, které se ti nelíbí, pomlouvání přes partnera netoleruj, řekni jí, že o tom víš a že pokud něco vůči tobě má, tak ať ti to řekne do očí.

Nechovej se jako malá/nedospělá holka a pak i ona se tak nebude chovat k tobě. Resp. jasně ji ukaž že jsi dospělá a přinuť ji, aby tě respektovala!. Určitě to zvládneš! :palec:
ahoj,dneska jsem si sní pohovořila, protože měla zase problé . tak jsem za ní šla slušne jí to vysětlila.a co mi odpověděla že už se to nestane a podobně.jenze asi před hodinou zase příteli cosi říkala, a ten jí řekl že to nemá řikat mu ale mě. a taky jí řekl že uý toho má dost a tak se urazila a odešla. No tak nevím co mám dělat, protože už se ani semnou nebaví

To nevadí. Musíš jí dát čas. Je to pro ni naprosto nová situace, se kterou se musí srovnat. Přece sis nemyslela, že to půjde hned, že ne? :wink:

Udělala jsi první výborný krok! :palec: Teď v tomto novém postoji vydrž a dej tchýni čas to pobrat… :jazyk:
(a je bezva, že partner stojí při tobě, snad mu to vydrží :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
3.5.11 21:20
Wiolla píše:
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Wiolla píše:
Zuzko, 100% souhlasím s Hankou1! Věk v tom určitě hraje roli - prostě s tebou jedná jako s malou holkou.

A ty sama píšeš, že jsi cholerik, ale na druhou stranu se neozveš hned, zavčasu a v klidu.

Ukaž jí, že nejsi malá holka! Ukaž jí, že umíš řešit problémy dospěle! Mluv s ní hned, po dobrém, ale jasně a pevně (bez emotivních výlevů). Nastav mantinely, slušně se ohraď vůči jednání, které se ti nelíbí, pomlouvání přes partnera netoleruj, řekni jí, že o tom víš a že pokud něco vůči tobě má, tak ať ti to řekne do očí.

Nechovej se jako malá/nedospělá holka a pak i ona se tak nebude chovat k tobě. Resp. jasně ji ukaž že jsi dospělá a přinuť ji, aby tě respektovala!. Určitě to zvládneš! :palec:
ahoj,dneska jsem si sní pohovořila, protože měla zase problé . tak jsem za ní šla slušne jí to vysětlila.a co mi odpověděla že už se to nestane a podobně.jenze asi před hodinou zase příteli cosi říkala, a ten jí řekl že to nemá řikat mu ale mě. a taky jí řekl že uý toho má dost a tak se urazila a odešla. No tak nevím co mám dělat, protože už se ani semnou nebaví

To nevadí. Musíš jí dát čas. Je to pro ni naprosto nová situace, se kterou se musí srovnat. Přece sis nemyslela, že to půjde hned, že ne? :wink:

Udělala jsi první výborný krok! :palec: Teď v tomto novém postoji vydrž a dej tchýni čas to pobrat… :jazyk:
(a je bezva, že partner stojí při tobě, snad mu to vydrží :palec: )

no jako dalo se to čekat,jsem ale zvědavá jak dlouho jí to vydrží. dneska tady byla navštěva a jak hned vyděla malou, tak předevšema začala říkat ahoj pepíku a podobně jako vtom smyslu že je celá po příteli a podobně, nevím jako ja si ale myslim ze ona to vyzdrží jen na krátko

• Citovat
  • Upravit
8911
3.5.11 21:28

No vidíš, tak ji nech. Urazí se, doma vychladne, pak na to zapomene a bavit se bude. A ty se k ní chovej pořád stejně normálně, slušně, dospěleji než ona a když se ti nebude z její strany něco líbít, tak se zase ozvi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
3.5.11 23:06
Wiolla píše:
No vidíš, tak ji nech. Urazí se, doma vychladne, pak na to zapomene a bavit se bude. A ty se k ní chovej pořád stejně normálně, slušně, dospěleji než ona a když se ti nebude z její strany něco líbít, tak se zase ozvi. :wink:

no ja sní pokaždé mluvím slušně, dokonce jsem í dneska večer pozvala na skleničku tak řekla ze pujde ale aš zítra, chci si sní pomluvit s očí do očí, ale v dobém aby u toho nikdo neokukoval 8-o

• Citovat
  • Upravit
1452
3.5.11 23:50

zuzko,držím palce, ja ale myslim,že to tchyne pochopila, nehrot to, uvidíš jak se bude dál chovat, kdyby se ti cokoliv nelibilo tak se hned ozvi, ona to bude zkoušet…hlavně neměj blbý pocit z toho,že je ona uražená a nenech sebou manipulovat.Sděluj ji jen veci ktere chces, do tvych penez ji nic neni a taky kdyz chces jet za rodicema vlastním autem nemas duvod se ji zpovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
4.5.11 07:10
burgundy píše:
zuzko,držím palce, ja ale myslim,že to tchyne pochopila, nehrot to, uvidíš jak se bude dál chovat, kdyby se ti cokoliv nelibilo tak se hned ozvi, ona to bude zkoušet…hlavně neměj blbý pocit z toho,že je ona uražená a nenech sebou manipulovat.Sděluj ji jen veci ktere chces, do tvych penez ji nic neni a taky kdyz chces jet za rodicema vlastním autem nemas duvod se ji zpovidat.

Ahoj,vcera jsem jí slušne řekla ze jedene přiští víkejd do bruntálu, k mím rodičum a jestli by byla tk hodná a pohlídala nám psa, nemužeme ho vzít sebou protoze je to vlkodav, a je hodně velkí, odpověděla že to není žádný problém.že prej jestli si vemem s sebou i naši dceru, ze to není dobrý napad ji vzít takovou dálku autem. tak jsem jí slušně řekla že mojí rodiče se na vnučku těší a že tam jedu hlavně kvuli ní neřekla nic tak uvydíme a díky za rady

• Citovat
  • Upravit
243
22.5.20 16:19
@J.B.10 píše:
Ahoj,no ja bych to takhle nenechala teda.Manzela jsem si taky musela prevychovat,protoze byl vychovany v domneni,ze prvni v jeho zivote je matka!pak otec a sourozenci a az potom nekde jeho rodina.Bydleli jsme u nich,hadky na dennim poradku,manzel pak stal na me strane a to mu bylo vycitano jeste vic,ze nedrzi pri mame,ale pri me a tchyne me za to,ze jsem ji takhle prebrala synacka jeste vic nenavidela.Vydrzela jsem to dlouho,pak doslo jednou k tak ostre hadce,ze jsem ji i manzela poslala do prdele,at si tam zijou spolu,at si ho tchyne nastehuje treba do postele!Vseho samozrejme litovala,brecela,jak toho lituje,at se nastehuju zpatky,no predvadela divadlo.Nebyla jsem s manzelem pres rok,pak jsem dostala od mesta byt a jednoho dne mi prisla zase rozdavat rozumy.Tak jsem otevrela dvere a vyhodila jsem ji z bytu!Nesli jsme tam s manzelem necely tyden a pak prisla sama,jakoby nic a od te doby mam svatej klid!!!Od te doby muzu rict,co jsem s ni vyrazila ty dvere,ze je zlata!

Takhle se na ty svi-ně musí.
Po dobrém to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová