Předčasně narozená miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20507
29.7.10 11:09

tak holky volali jsme dr.:

vážíme krásných 1350g, od včerejska jsme bez kyslíku a zvládá krásně i zátěž takže říkal že už je to snad poslední definitivní krok k vyndání z inkubátoru a odpoledne se máme zeptat sester na klokánkování :dance: ty jo já tu bulím jak želva strašně mě to dojalo že je ta moje kočička tak strašně šikovná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
29.7.10 14:39

Peti, paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
29.7.10 15:48

Peti to je perfektní :palec: :potlesk: Je to holka šikovná.No a za chvilku budeš ležet na pokoji a potom hurá domů :palec:

Kury já mám metřík podle TP,malej se narodil 3.2.
:mrgreen: to je správnej guláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
29.7.10 18:58

tak holky dneska jsme konečně podruhé klokánkovali, sestra sice pyskovala ale když jsme ji řekli at se jde zeptat dr. že nám to dovolil tak to dovolila i ona a dala mi ji sice brblala že prý jenom na 2 minutky ale maličká u mě měla 100% kyslíčku celou dobu takže mi ji nechala celou hodnu a trictvrte co jsem tam mohla být :palec: bylo to krásný dávala jsem ji pusinky na hlavičku a na ty její pidiprstíky, a jestli beruška nebude mít problémy zítra budeme zase :dance: :dance: :dance: mám obrovskou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17976
29.7.10 20:34

petulle, strasne moc vam to obema preju, nevis ani jak!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
29.7.10 21:25

Petule to je paráda :dance: :dance: :kytka: moc moc ti to přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 21:47

Peti, moooc blahopřeju… Já neklokánkovala nikdy a dodnes je mi to hooodně líto. Ale mám malou nakonec zdravou po všech stránkách, tak to beru jako ten největší dar a zázrak…
Jinak jsem chtěla napsat něco k té vojtovce-už jsem psala, že tvoje malá a moje malá byly stejné váhově i vzrůstem, můj prcek byl ještě na operaci bříška a měla plno dalších problémů, ale věř, že i tenhle drobeček byl tak šikovný, že jsme z vojtovky cvičili jen několik cviků a spíše jsme jeli Bobatha a to je supr-takové cvičení s hrou, ale dětem se na rozdíl od vojtovky líbí…a cvičili jsme do roku a půl, než začala malá sama chodit a potom ještě pár cviků, ale už je to za náma… Tím navážu i na to, že tady padl dotaz, jak je to s prckama později. Napíšu jen tolik, že moje bojovnice je v naprostém pořádku a ve třech letech nikdo nepoznal rozdíl mezi ní a jejími vrstevníky-snad jen je drobnější, ale zvládala vše stejně jako oni.
Držím tedy i nadále palečky, at´ už je jen líp a líp…Nakukovat budu pořád, tak kdybys měla dotaz, klidně se ptej-máme hooodně společného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.7.10 18:51

Petí já žasnu jak Anetka vše krásne zvládá :dance: a moc moc gratuluju ke klokánkovaní..a s tím kyslíkem to je velký uspech..opravdu je hrozná šikulka :srdce:

my vojtili do 13 mesícu,než malí začal lozit..uvydíš že pokud budeš muset,zvládneš to..i ten pláč..to už sama pak poznáš,že není bolestný,že se jen zlobí..a po cvíču byl hned klid a chovali jsme se..
po návratu Vás čeká hodne kontrol,ale postupne to ubývá a pak najednou koukáš do kalendáře že máš volno celí tyden,pak dva..a ted jdem opravdu jen občas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.8.10 20:46

zdravím :mavam:

už máme krásných 1400g :dance: :dance: a od pátku už chováme naší berušku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
1.8.10 21:48

Peti to je paráda,a Anetka je moc pěkňoučká  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
2.8.10 11:27

holky mám super zprávy celá se z nich třepu :oops:

naše anetka má 1430g přibrala zase 30g za den, dokonce týdne půjde 100% do normální postýlky a to nejlepší zítra na 12 hodin mám přijít do nemocnice a budeme se poprvé pokoušet bumbat z prsu :dance: ty jo já s toho ale mám strach :think: asi ji budeme mít doma dříve než jsme mysleli :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
2.8.10 11:44

Peti, krásné zprávy :pankac: Vždyť jsem ti to včera psala na FB, že budete za chvilku kojit a je to tady, mám úplnou husinu :huban: To víš, že Anetka je ještě malinkatá a bude u toho spinkat a tak, budeš ji muset pořád dloubat a budit, ale každým dalším kojením to bude lepší a lepší, držím moc palce, ať se krásně napije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
2.8.10 11:53

no já s toho mám tý jo docela strach fakt se bojím nevím proč a nevím čeho ale bude to poprvý v životě a asi se bojím abych to zvládla :-( mám poslední dobou děsivé sny že se nezvládnu o anetku postarat :cry:

Kury píše:
Peti, krásné zprávy :pankac: Vždyť jsem ti to včera psala na FB, že budete za chvilku kojit a je to tady, mám úplnou husinu :huban: To víš, že Anetka je ještě malinkatá a bude u toho spinkat a tak, budeš ji muset pořád dloubat a budit, ale každým dalším kojením to bude lepší a lepší, držím moc palce, ať se krásně napije :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
2.8.10 12:43

Peti, ne každé miminko se hned přisaje, musí se to naučit, ještě měla být v bříšku, na to nezapomeň, tak se nestresuj. Když se nenapije dnes, napije se zítra, neboj :wink: A když to půjde špatně, dají ti klobouček, my ho měli a ten se pak odbourá, až je mimčo profik v sání 8-)
A postarat se rozhodně dokážeš, vše tě naučí, než tě pustí, budeš si Anetku sama koupat, přebalovat… všechno, takže neboj, všechno zvládneš. A co tě nenaučí tam, tak zvládneš intuitivně, příroda to dobře zařídila :wink: A když něco nebudeš vědět, tak jsme tu my :hug: Hlavně žádný stres a raduj se z toho, jak je Anetka šikovná a zdravá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
2.8.10 22:14

Peti to je paráda :hug: Anetka je fakt šikulka.
Kury má pravdu,nemáš se čeho bát.Všechno tě naučí.
Já si pamatuju že když jsem měla malýho poprvé otáčet na bříško tak mně tekl pot i po zádech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí