Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Peti a na jakým jste oddělení? my leželi na 12.tam nám ho už teda klokánkovat nedávali,ale chovat jsme si ho mohli vždycky.
Machalko taky jsem se bála na malýho šáhnout,úplně si vybavuju jak mně tekl pot i po zádech když jsem ho poprvé otáčela na bříško ![]()
holky leží na 12
dneska mě beruška strašně strašila furt ji padal tep, prdelku tam tak hnusne polozili, lezela tam tak zkroucene snazila jsem se ji posunout bala jsem se abych ji neco neudelala, ale tim tepem me teda strasila vzdycky otevrela ocka a nehnula se to bylo opravdu otresny furt na to musim myslet, jinak váží 940g a přidávám fotečku je tu nádherná, jinak do své fotogalerie jsem pridala vice fotecek
Peti je to pusinka šikovná
![]()
já myslím že se nemusíš bát kvůli tomu tepu,našemu to taky hodně padalo a doktorka nám říkala že ty přístroje jsou dost citlivý,že to neznamená že by byli nějaký problémy.A navíc by ji tak brzo nepřeložily.Náš ležel na jipce skoro měsíc.
ahojky tak dneska byla maličká po dlouhé době vzhuru už na nás čekala než přijdeme kočička moje mi udělala obrovskou radost celou dobu na nás koukala, chytala me rucickou a vyplazovala na nás jazyk, 6× po sobě si kýchla chuděrka, potom 10min škytala a pak si sama prstíkem vytahla susinku z nosu čunátko pak jsem rekla sestre jestli ji muze prebalit protoze to jsem i ja sama poznala ze ji ma plnou bobinku, a sestra rikala ze to je anetcina nejlepsi cinnost kakat to pry ona moc rada jinak už váží 970g dneska se zase šoupla o 30g ze včerejska, já mám z ní opravdu radost jak se nám krasne dneska venovala tak strasne rada bych si ji pochovala byla tak strasne rozkosna
Peti, tak to mám radost, že se Anetce tak hezky daří a teda je to čuňátko, dloubat se v nose a kadit
Asi chtěla mamince ukázat, co všechno se naučila
A krásně přibírá, než se naděješ, budete spolu doma, taky jsem se strašně těšila a první moje otázka vždycky byla, kolik Vincent váží
A pak jsem si počítala průměr, kolik zhruba denně přibere a počítala dny, kdy asi bude mít váhu na propuštění, taky jsi takový magůrek? ![]()
Petul, jo ty přístroje mě taky vždycky děsily, byla jsem ráda, až už na tom nebyla, já vždycky dostávala záchvat, co se malé neděje a sestřičky v klidu dělaly svou práci ![]()
Kury, tak takovej magůrek jsem taky
Mám schovanej diář z roku 2008 a tam mám napsanou vždycky váhu, kterou mi každej den v 11 hlásili a pak když jsme začali kojit, tak z každýho kojení, kolik ode mě vypila ![]()
pisuji do deníčku a furt přepočítáváme kdy by tak mohla dosahnout vahy 2kg nebo aspon 1400 kdy uz bych si ji mohla chovat konecne, jenze nase malicka jednou pribere 30g a potom zase 10g ale i za tech 10 g jsme moc radi, vcera vazila 980g tak jsem strasne moc zvedava zda dneska oslavime to kilecko, moc bych byla rada. jinak beruska posledni dva dny byla vzdycky celou tu dobu co jsme tam byly vzhuru a hrala si s nami koukala na nas, to bylo tak strasne rozkosny no a vcera ramo kdyz jsme tam dorazili tak mela na hlavicce krasny cirko byla tak krasne rozespinkala
pridam fotecky at se taky kouknete ![]()
Petulle sleduji tvoji diskusi, sice nejsem maminka nedonošeného miminka,ale nějak mě ta tvoje princeznička chytla u srdíčka. Strašně držím palečky a gratuluji ke statečné krásné holčičce!! Je to velká bojovnce!!!!
ahoj moc moc děkuji za podporu
vážím si toho strašně moc ![]()
Vercaa píše:
Petulle sleduji tvoji diskusi, sice nejsem maminka nedonošeného miminka,ale nějak mě ta tvoje princeznička chytla u srdíčka. Strašně držím palečky a gratuluji ke statečné krásné holčičce!! Je to velká bojovnce!!!!
holky tak jsme volali na informace:
A MÁME ROVNÝCH 1000G
![]()
očička máme sice nevyzrálou sítnici ale bez jakkýkoliv patogenů či vad, takže jsou zdravoučké. Ta nevyzrálost je prý normální
holčička moje mi dělá jen samou radost
![]()
ahoj holky dneska me v nemocnici strasne vytocili, chtela jsem tam s malinkou zustat dele, i po navstevach ale zakazali mi to dokud nebudu kojit nemuzu tam dele zustat
dokonce me tak hnusne vyhodili že prý prisla uklizecka a musi tam vytrit ![]()
Petulle to je teda k naštvání! Bohužel jsem na tyto důležité osoby v podobě uklízeček taky už několikrát narazila,v bývalé práci měli tendence mi organizovat kdy půjdu svačit s klienty atd…co malá dneska??
![]()
Pettuli já to moc nechápu..u nás ve Zlíne nikdo neříkal kdy mužem a nemužem..mohlio jsme kdykoliv behem dne přijít..když se klokánkovalo,tak sem se domlouvala předem,mají to hodne malé a víc jak 2 maminky se nevešli.ale u inkubatoru me nechávali jak jsem chtela dlouho..a kolem se vytírala podlaha
chápu že Te to mrzí..a s tím kojením to není stejne dobrá vymluva,jsou maminky co nekojí,to pak tam jako nemužou byt????
maličká Ti ale delá radost vid??? zvláda to fakt užasne
samé krásné zprávy..gratuluju k 1 kilu berušce..posílám pohlazení do domečku ![]()