Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@petullle píše:
právě jsem dokončila anetčiny webové stránky tak můžete kouknout fotky tam teprve natáhnu ale jinak už by tam mělo být všehttp://kulisek-anetka.webnode.cz/
ahoj, chtěla jsem se zeptat jak to anetka zvládá? mám sousedku v nemocnici ve 27.týdnu a chtějí jí ukončit těhotenství, docela se o ní bojím jaká je šance na přežití?
@lcj3232 Ahoj Anetka oslavila 26.6.2010 už 4. narozeniny, je naprosto zdravá holčička, od 1.9. nastoupila do školky
2.9.2013 se ji narodila sestřička, také předčasně ale až v 32 t. t., stejný problém těžká preeklampsie. tady je fotka naší princezny Anetky
myslím, že fotka mluví za vše
@petullle píše:
@lcj3232 Ahoj Anetka oslavila 26.6.2010 už 4. narozeniny, je naprosto zdravá holčička, od 1.9. nastoupila do školky2.9.2013 se ji narodila sestřička, také předčasně ale až v 32 t. t., stejný problém těžká preeklampsie. tady je fotka naší princezny Anetky
myslím, že fotka mluví za vše
Ta je krasna princezna
Ahojky maminky, ráda bych se zeptala, narodil se nám chlapeček 31+5tt nyní leží na dětské klinice v HK… Chci se zeptat zda až malý nabude své hmotnosti mě nechají s ním ležet v porodnici nebo mi ho už dají přímo domů a já s ním tam nebudu jako je to při normální porodu. Děkuji
Jak nabere dostatecnou vahu budes tam snim na hostinskem pokoji budes ho mit u sebe a oni ti ukazi jak se o nej starat jsem takle byla se synem 3 dny a pak nas pustili domu, muselmit vahu pres 2 kg a pit ode mne nebo z lahvicky
Malý se narodil v 33tt, deset dní byl v inkubátoru, já šla z odd. šestinedělí na tzv. mateřský pokoj, kam mi ho pak dali a společně jsme tam byli než dosáhl 36. týdne. U nás nerozhodovala váha, narodil se s váhou přes dvě kila, ale „věk“. Každopádně jsem ho směla mít u sebe.
@Ela515 to bude záležet fakt na miminku, váha, to je jak kde ale pod 2kg nepustí a musí si vypít všechny mléčné dávky. 32tt už zase neni taková tragedie, naše malá je 34tt, 33+3
a byla na JIRPU týden mě pustili po císaři v sobotu a hned v po jsme jí měla na pokoji, měla i žloutenku a v pá domů ale narodila se s dobrou váhou, doktor říkal že na ten tt co se narodila měla min o půl kg víc
. Hlavně lež a uvidí se, každý den navíc je super ![]()
Ahoj Narodil se mi syn ve 35 týdnů kvůli špatný placente vazil 1630g byl v inkubátoru měsíc už má váhu Dobrou 2600g ale porad špatne pije z láhve vypije 30ml a zbytek mu musí dosondovat už tam je 2 měsíce proc špatné. saje?? Flašky se chyti ale ne vypije to cely ![]()