Předčasně narozená miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
11.9.14 19:28
@petullle píše:
právě jsem dokončila anetčiny webové stránky tak můžete kouknout fotky tam teprve natáhnu ale jinak už by tam mělo být všehttp://kulisek-anetka.webnode.cz/

ahoj, chtěla jsem se zeptat jak to anetka zvládá? mám sousedku v nemocnici ve 27.týdnu a chtějí jí ukončit těhotenství, docela se o ní bojím jaká je šance na přežití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.9.14 09:21

@lcj3232 Ahoj Anetka oslavila 26.6.2010 už 4. narozeniny, je naprosto zdravá holčička, od 1.9. nastoupila do školky ;) 2.9.2013 se ji narodila sestřička, také předčasně ale až v 32 t. t., stejný problém těžká preeklampsie. tady je fotka naší princezny Anetky ;) myslím, že fotka mluví za vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.9.14 09:45
@petullle píše:
@lcj3232 Ahoj Anetka oslavila 26.6.2010 už 4. narozeniny, je naprosto zdravá holčička, od 1.9. nastoupila do školky ;) 2.9.2013 se ji narodila sestřička, také předčasně ale až v 32 t. t., stejný problém těžká preeklampsie. tady je fotka naší princezny Anetky ;) myslím, že fotka mluví za vše

Ta je krasna princezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.11.15 09:06

Ahojky maminky, ráda bych se zeptala, narodil se nám chlapeček 31+5tt nyní leží na dětské klinice v HK… Chci se zeptat zda až malý nabude své hmotnosti mě nechají s ním ležet v porodnici nebo mi ho už dají přímo domů a já s ním tam nebudu jako je to při normální porodu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.11.15 09:15

Jak nabere dostatecnou vahu budes tam snim na hostinskem pokoji budes ho mit u sebe a oni ti ukazi jak se o nej starat jsem takle byla se synem 3 dny a pak nas pustili domu, muselmit vahu pres 2 kg a pit ode mne nebo z lahvicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
3.11.15 10:25

Malý se narodil v 33tt, deset dní byl v inkubátoru, já šla z odd. šestinedělí na tzv. mateřský pokoj, kam mi ho pak dali a společně jsme tam byli než dosáhl 36. týdne. U nás nerozhodovala váha, narodil se s váhou přes dvě kila, ale „věk“. Každopádně jsem ho směla mít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
27.3.16 00:18

@Ela515 to bude záležet fakt na miminku, váha, to je jak kde ale pod 2kg nepustí a musí si vypít všechny mléčné dávky. 32tt už zase neni taková tragedie, naše malá je 34tt, 33+3 ;) a byla na JIRPU týden mě pustili po císaři v sobotu a hned v po jsme jí měla na pokoji, měla i žloutenku a v pá domů ale narodila se s dobrou váhou, doktor říkal že na ten tt co se narodila měla min o půl kg víc :lol:. Hlavně lež a uvidí se, každý den navíc je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.1.20 17:08

Narodil se mi syn v 35tt

Ahoj Narodil se mi syn ve 35 týdnů kvůli špatný placente vazil 1630g byl v inkubátoru měsíc už má váhu Dobrou 2600g ale porad špatne pije z láhve vypije 30ml a zbytek mu musí dosondovat už tam je 2 měsíce proc špatné. saje?? Flašky se chyti ale ne vypije to cely :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí