Předčasně narozená miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
11.8.10 17:21

Ahoj Péto,sleduji Tvůj příběh od začátku a držím ti pěsti! Gratuluju k Anetce,mooooc šikovné bojovnici! :srdce:
Jak tobě se daří ale s tím tlakem,už je to lepší,nebo musíš brát stále léky?
Přeji hodně štěstí i nadále :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.8.10 14:53

Peti- samozřejmě chýápu , že nemáš čas písnout co a jak, ale prosím alespoň písni váhu a co je nového. Jak koukám Anetka je bez inkubátoru a jde to k tomu že tam budeš u ní a za chvilku budete doma. A jak jde tedy kojení? Moc na Vás myslím a koukám zda je tu něco nového . Anetce posíláme moc moc sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.8.10 18:10

ahoj holky, moc mě těší že vás zajímá jak se máme  :hug:

dneska máme 1640g, očička máme v pořádku a dle dr.tak by snad žádná vada hrozit neměla, vyvíjí se moc pěkně :dance: jinak zatím kojíme jednou denně tedka 2 dny nám to ale moc nešlo pila jenom 10ml asi byla už unavená s toho všeho co se kolem ní poslední dobou dělo je toho na ni moc na prdelku moji, ale tak uvídíme předtím pila :think: krásně do té 30ml, skusili jsme jiný kloubouček tak uvidíme zítra sna d už nám to půjde tak dobře jako předtím :dance:

na tlak beru stále dopegyt 2× denně ale už je to dobré občas mi sice vyskočí ale není to tak hrozné spíše mě tedka trápí ledviny dost často mě bolí a tedka jsem ještě chytla nějaký zánět či co, když čůrám tak to pak začne docela dost bolet příští týden mě dr. pošle na vyšetření ledvin tak snad to nic nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
16.8.10 13:20

Peti samé dobré zprávičky. Tak hlavně ať už jste spolu a ať už jdete domů. Anetka je šikulka a je super že je vše vpořádku. :dance: :dance: :palec:
Možná už jsi s ní na hostinském pokoji tak pak dejte vědět. Moc moc zdravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
16.8.10 17:54

Peti tak to je fakt super,pár dní jsem byla pryč a Anetka tak moc povyrostla :potlesk: je to šikulka :palec:
my jedeme v pátek na KO,třeba se tam potkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
16.8.10 20:16

Anetka váží krásných 1700g, stále pijeme plnou dávku mlíčka, je ale anemická má hraniční hodnoty takže ji zdřejmě čeká infuze krve doufám že to zvládne dobře, jinak je možné že tento týden nastoupím a hostinský pokoj a když by ne tento tak už ten další 100%, ptala jsem se dr. kdy by ji nám ji pustili je tam tedka jinačí ta co nás rodila, a prý tak 2 týdny, konec srpna, max začátek září ale prý do 11.září bude doma určitě to bude krásný dáreček k narozeninám

no a tedka ja:

byla jsem dnes na kontrole po sestinedeli, minulý týden měl pan dr.Vlašín dovolenou: je moc suprový skontroloval mě, vše je zahojeno tak jak má být, dělal mi UTZ břišní žádný hematom nenašel, dělal mi i UTZ ledvin jsou prý v pořádku nic co by tam nemělo být nevidí ale pro jistotu mi pošle moč na speciální vyšetření že pry můžu mít zánět v močové trubici s toho cévkování tak uvidíme, jinak jsem se ho ptala jaká je pravděpodobnost rizika že se to bude při dalším těhu opakovat a je prý 20% což je docela dost ale vzal mi stěry a pošle to testovat na trombofilní mutaci kdy mi zjistí přesně jaký mám riziko tak jsem zvědavá jinak jsem si řekla o antikoncepci a zatím mi předepsal Cerazette až budou výsledky testů tak mi možná předepíše jinou, jsem za ní ráda nemůžu si dovolit být tedka těhotná min jeden rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.8.10 20:59

jééé…anetka krásně roste…to je dobře že je jí dobře a že roste a papá…sleduju vás už od začátku a mám radost z každé nové informace o vás…
a ty budeš mít testy určitě taky v pořádku a až budeš moct tak Anetce pořídíte bratříčka :-D
přejeme s Leničkou hodně štěstíčka do dalších dní týdnů a roků..PAvla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
16.8.10 21:57

děkujeme pavli za podporu moc nám to pomáhá, no sourozenec bude určitě at uz sestricka nebo bratricek ale az tak za tři roky :wink: a taky uvidíme podle výsledků už jen to všeobecné 20% riziko je dost velké :-(

tulisek23 píše:
jééé…anetka krásně roste…to je dobře že je jí dobře a že roste a papá…sleduju vás už od začátku a mám radost z každé nové informace o vás…
a ty budeš mít testy určitě taky v pořádku a až budeš moct tak Anetce pořídíte bratříčka :-D
přejeme s Leničkou hodně štěstíčka do dalších dní týdnů a roků..PAvla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.8.10 22:04

neboj se péťo..určitě to bude dobrý a ty tři roky utečou a druhý mimi bude na cestě.. 20% je dost to máš pravdu ale určitě se ty procenta zmenší na 0% a všechno bude OK…
koukala jsem že jsi dlouho nedala fotky Anetky…přítel se na ně hrozně rád díval jak Anetka roste…taky přeje hodně sil… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.8.10 11:32

Peti, to jsou zase zprávy Anetka roste jak z vody. Proč ji chtějí měnit krev je chudokrevná moc? Bylo by super kdyby jste ji mohli dát vy. Jinak je to super a termín příchodu domů se blíží.
Peti stěry tvoje budou taky vpořádku. K těm 20% je to sice hodně, ale co bude za tři roky to je daleko. Ale myslím že jste si smůlu vybrali a teď už bude vše jen to nej. I další těhu, které bude někdy.
Jinak opravdu mi trochu chybí taky fotky. Sledovala jsem s manžou a dětma taky. Starší Natálka se vždy ptá zda tam má Anetka nové. Protože jsem ji říkala že nevážila ani jako pytlíček mouky. Musela jsem ji to přirovnat. Tak ji to zajímá. Říká bobíšek má už trochu tvářičky atd…Tak taky se přimlouvám o foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
17.8.10 20:09

ahojky holky tak dneska vážíme 1730g a fotečky jsem tedy přidala dnešní :palec: tak kouknete už je to holka veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.8.10 20:15

Petullle taky vás sleduju od začátku a moc moc gratuluji k takovým pokrokům. Malá je nádherná, skoro se mi chtělo brečet jak jste to nádherně zvládly a posílám moc moc štěstíčka a síly.

• Citovat
  • Upravit
20507
17.8.10 20:17

caty děkujeme

děkuji vám všem co nám držíte palečky a věříte nám a posíláte mnoho síly i díky vám je Anetka taková šikulka moc vám děkuji :hug:

Caty píše:
Petullle taky vás sleduju od začátku a moc moc gratuluji k takovým pokrokům. Malá je nádherná, skoro se mi chtělo brečet jak jste to nádherně zvládly a posílám moc moc štěstíčka a síly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
18.8.10 20:55

ahojky

tak naše maličká vážila dneska 1750g jinak vše stejné, akorát mě tam teda pěkně serou některé sestřičky, zaprvý už si malou nemůžu předělat ani manželovi sama což jsem do tedka normálně dělala, a navíc když začne trošku plakat hned ji stčí do pusí cumel což my nechceme aby si na to zvykala a ještě ji tam dají sacharozu aby se dobre chytla :cert: štve mě to strašně :cert:

a tady je foto jaky vypadame s dudlem je to ta nejmenší velikost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.8.10 21:46

jéééé :lol: :lol: :lol: ta nemá chybu Peťo :lol: :lol: chudinka za tím cumlem není ani skoro vidět :lol: :lol: a proč jí nemůžeš dávat ty sama manželovi když jsi doteď mohla?? :think: :think: :think: to mi nějak hlava nebere…a když nechceš aby jí cumlík dávali tak jim to řekni…ty jsi přeci máma…jinak je Anetka čím dál krásnější…jen tak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí