Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak video je opravdu nádherné. Anetko , tak podruhé tě tu vítáme. Anetka je moc moc šikovná a ty Peti jsi skvělá že vše jste tak krásně zvládli. Anetka je opravdu sluníčko.
ahojky prosime o hlas
děkujeme ![]()
http://www.prettybaby.cz/main.html?…
Odhlasováno, jen mě mrzí že už nepíšeš sem jak Anetka roste a jaké dělá pokroky.
Docela mi chybí zprávičky .
manvko není moc času malá je tedka čiperka a nenechá mamku odpočinout
maličká včera vážila 3275g a 49cm
růst se ji tedka něja zastavil myslím to přibírání, přišla jsem o mlíčko tak jsme na nutrilonu
ale jinak jsme zdraví bez žádných zdravotních problemů ![]()
MiNaVa píše:
Odhlasováno, jen mě mrzí že už nepíšeš sem jak Anetka roste a jaké dělá pokroky.
Docela mi chybí zprávičky .
Peti je to hezké a krásné že Anetka je v pořádku ad roste a dělá pokroky. Právě že jsem ti už chtěla napsat jak rostete. Ty už moc nepíšeš. Já vždy sem juknu a nic. Neva. Dej prosím zase nejaké fotky Anetky? Jste holky šikovné. ![]()
jůůůů…Anetka krásně roste…je to už kus ženský
za chvilku bude taťka odhánět ženichy ![]()
Teda Anetka nám roste jak z vody. Je krásná holčička. Užívej si to strašně rychle to letí. Opravdu dohnala vše a ve vodě je jak plaváček. Asi se ji tam moc líbí co? Díky že jsi vyslyšela moje prozby. Natálka naše se už na Anetku ptala zda je doma a kdy budou fotky, tak ji to moc potěšilo, když ji viděla. Moc moc díky a holky jste šikulky. S mlíčkem si nedělej starosti. I moje děti byli na UM a vyrostli taky .
právě jsem dokončila anetčiny webové stránky tak můžete kouknout fotky tam teprve natáhnu ale jinak už by tam mělo být vše
Ahoj holky, kamarádce se narodil chlapeček ve 33tt měl 2300g a 46cm takže žádnej drobeček, když se naodil tak nedýchal a selhal mu krevní oběh, pak se vzpamatoval, doktoři mu zjistili nějakou infekci, tu už vyléčili, dnes je mu už měsíc a stále je na jipce, pořád zlobí plíce, druhý den jí sám, ale stejně tam bylo takových problémů, že mám strach aby byl v pořádku…