Předčasně narozená miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20507
3.8.10 16:47

ahojky

tak holky všem kdo nám držel palečky moc děkujeme, protože ikdyž po delší době a spoustu potu ale nakonec jsme to dokázali :dance:

je strašně moc šikovná, prvně jsme ji dali normálně bradavku ale bohužel moje bradavka je na ni ještě moc velká aby to sama stiskla, tak strašně moc se snažila ale vždycky ji to vyklouzlo potom sestra donesla kloubouček že to skusíme s tím, o ale to naše beruška zamítla že to ona mít v papulce nebude, už jsem byla strašn zoufalá a říkala jsem si že to asi nepůjde, ona ale furt by sála tak potom mi sestra řekla, že ji mám zkoušet dávat ocucávat, tak jsme zkoušeli provokovala jsem ji s bradakou a ona to rozkošně se snažila si ji celou přisát ale furt jí to klouzala, potom přišla sestra že už ji teda dokrmí sondičkou at je taky napapkaná, no ale když koukla na naší Ane tak říkala že to musíme ještě jednou zkusit že ona se opravdu přisát chce ale prostě má maličkou papulku, donesla tedy ještě jiný druh klouboučku, no a hurá jakmile otevřela papulky celý jsme ji to tam strčili a ona se už dokonale přisála a už nepustila :mrgreen: prvně jsme mysleli že to bude jen žužlat ale najednou začla krásně sát a polykat, byl to nádherný zažitek, tak jsme papkali asi 15min, po kojení ji zvážili a vypila ode mě 20ml což je 2/3 její dávky co ji dávaji (30ml) takže ůplně paráda a dr a sestra ty ůplně žasly jak je maličká strašně šikovná :dance: a já s toho byla strašně unešená a ještě tedka jsem :dance: ještě ji dokrmili svoji 30ml tak se aspon pořadně napapkala beruska moje, a zvladla to udržet nepoblinkala se, potom krásě usla bylo na ni vidět že se pořádně nadlábla :mrgreen:

jinak máme 1450g a v pátek už jdeme 100% ven z inkubátoru a dostaneme svoji postýlku :dance: no a odedneška každý den na 12hodin budeme chodit kojit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
3.8.10 18:19

**Peti ** :pankac: :pankac: :pankac: :hug: Krása :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
3.8.10 20:06

Peti strašně moc gratuluju :kytka: Anetka dělá úžasný pokroky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
3.8.10 20:37

Peti- omlouvám se že píši sem, ale to je bomba. Opravdu bojovnice. A šikulka. To že na poprvé vypila 20ml, to je na jedničku s ***. Anetka je andílek a musí ti dělat jen radost , když to zvládá takto. A jak krásně přibývá. :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: Už se těší za maminkou domů. Super je že už půjde i z inkubátoru. To je radosti a super zpráv najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.8.10 20:53

nevadí že píšeš sem :hug: a opravdu děkuji holky děkuji vám všem bez vaší podpory a možnosti vypovídat se tady byych to asi nezvládla a zbláznila se s toho :oops: opravdu moc děkuji :hug:

MiNaVa píše:
Peti- omlouvám se že píši sem, ale to je bomba. Opravdu bojovnice. A šikulka. To že na poprvé vypila 20ml, to je na jedničku s ***. Anetka je andílek a musí ti dělat jen radost , když to zvládá takto. A jak krásně přibývá. :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: Už se těší za maminkou domů. Super je že už půjde i z inkubátoru. To je radosti a super zpráv najednou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.8.10 20:55

holky má dotaz teda pár dotazů :

vy co jste byly na 12 na obilnáku kdy jste začly kojit?a kdy vás dali na hostinský pokoj?a kdy jste byly i s malýma na pokoji?

a ještě zamrazovali jste někdy mlíčko?a jak?

děkuji za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
3.8.10 22:37

Peti já šla na pokoj asi za 10dní poté co ho dali do postýlky.Myslím že podle toho jak Anetka krásně přibírá,tak už to máš taky za pár :wink:Chvilku budeš chodit kojit a pak šup na pokoj :lol: Na obilňáku to funguje tak že nemáš mimčo u sebe na pokoji,ale každý 3h chodíš kojit.Hostinský pokoje jsou totiž o patro výš.
Se zamražováním neporadím,to jsem nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
3.8.10 23:09

Peti, mlíčko jsem taky nezamrazovala, ale tady jsem něco našla http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
Já byla na hostinském pokoji jen asi 4 dny, přijímají odhadem týden před propuštěním a když to jde dobře, tak vás pustí i dřív. Záleží na tom, jak bude Anetka pít mlíčko, ať z prsa nebo lahvičky, hlavní je, abys do ní dostala potřebné ml, tak tě pustí. Já jsem odjížděla s částečným dokrmováním lahvičkou, Vin byl líný sát, ale za chvíli jsme to odbourali a kojila jsem ho 14 měsíců.
Na pokoji s beruškou nebudeš, jak píše GOldii, na hostinském pokoji jsou jen maminky a na pokoji je 6 lůžek, tak se připrav, že to není žádný přepych, ale každé 3 h budeš chodit kojit, přebalovat, cvičit vojtovku, koupat… Už je to veselejší 8-)
A kojit jsem začala hned, jak Vina vytáhli z inkubátoru, měl 10 dní, ale jak jsem psala, byl proti Anetce velký, narodil se se 1750 g. A podle toho, jak mimčo zvládá bumbat, tak se přidávají kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
4.8.10 18:49

Peti- já tedy zase neporadím s ničím než jen zamražováním. Já měla buď sáčky na mléko přímo,ale co mi poradili v porodnice, tak jsem dávala třeba do skleniček od přesnídávek. Pořádně zavřít a je to. A doba jak mi dr říkal všude doporučují tak 2měsíce. Ale jak říkala když je dobře uskladněno a zaděláno může být i tak do půl roka. Takže já měla 4měsíce, pak byla krize tak dostávala z mrazáku a nebyla o nic ochuzena. Nebo i třeba plastové od aventu kelímky,ale ty jsou drahé tak jiné. Já měla pár jich taky. Ale skleničky se osvědčili. Malé a na povolení stačili do teplé vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
5.8.10 16:20

ahojky tak jsme se vrátili od maličké, dnešní kojení bylo suprové maličká se přisálá a spapala toho mnohem více než její maličký žaludeček snese takže jsme to potom odgrly a odprcly :mrgreen: nasála svojí celou dávku což je 30ml ale k tomu ještě těch 20ml vyblinkla je moc moc šikovná bobeček můj, takže ji už ani nedokrmovali jak se napapala krásné odemě :mrgreen:

jinak krevní obraz v pořádku až na to že je chudekrevná ale zatím ji stačí co ji dávají za vitamínky, že zatím prý transfuzy nepotřebuje tak doufam že ji ani potrebovat nebude a vážíme 1480g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
5.8.10 21:34

Peti, zrovna na tebe koukám na FB a chtěla jsem se zeptat, jak kojení, tak nádhera, Anetka je taková malá popelnička, jak baští, ta bude za chvíli samý faldíček :huban: Takže gratuluju, krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.8.10 20:13

Peti tak kolik vážíte ? Pořád sleduji co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.8.10 20:52

Ahoj Peti také vám od začátku držím i palečky u nohou :-) Co je nového :?: Doufáme že je vše ok a že vas brzy pustí dom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.8.10 22:24

Peti,sleduji váš příběh,který je úžasný,–jste všichni hrdinové.Malá bude veliká bojovnice,bude vám dělat moc a moc radosti.
Písni jak jste na tom,kolik malá váží…dívala jsem se,zda nepřibyla nějaká fotečka,ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
11.8.10 17:07

ahojky holky :mavam:

má pro vás super zprávy, anetka má 1630g a pozor už je v postýlce už nemáme inkubátor :dance: :dance: utz hlavičky v pořádku bez cyst, oččika dělali dneska zítra budu vědět více, a nejlepší je docela pravděpodobný že příští týden nastoupím na hostinský pokoj :dance: a když ne příští tak ten další už 100% :dance: :dance: dneska měla dr. asi dobrou náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí