Předčasně narozená miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
3.7.10 14:57
petullle píše:
machy na to půjčovné jsem se ptala, musím dát tři tisíce záloha což je pěkná blbost protože kdybych ty tři tisíce měla tak si ji koupím a nebudu si ji půjčovat že jo :nevim: mě nevadí kdyby byla z druhé ruky ale vadí mi ta doba než to dojde, navíc když jsou tam dneska ještě ty svátky :cert: bohužel kamarádku sice v brne mam a bydli tam ale na koleji v jednom kamrlicku takze to by asi neslo bohužel :-?
Machalka píše:
Petul, no existují i půjčovny odsávaček, ale asi se to finančně nevyplatí :think: Taky můžeš koupit odsávačku z druhé ruky, pokud ti to nebude vadit. Já tu svoji už prodala dál, myslím, že se to děje běžně.
S tím dojížděním je to naprd, nemůžeš třeba u nějaké kamošky v Brně čas od času zůstat? :think:
Tak snad se ti podaří aspoň to porodné a rodičák vyřídit na dálku :kytka:

No, tohle byla zrovna investice, která se u nás hodně vyplatila… Teda především, že jsem malou mohla plně kojit a ještě kojím (už má 20m., 17k.v.)… Ale samozřejmě se mi to i finančně mnohonásobně vrátilo… Já si koupila tu nejdražší odsávačku od aventu a udělala jsem moc dobře… :wink: S medelou jsem odsávala v porodnici, vždycky když jsem byla u malé na návštěvě a musím říct, že to je přece jen trochu rozdíl… Ale když někomu jde odsávání snadněji, tak asi medela stačí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.7.10 16:42

tak jsme se vrátili a máme jen samé dobré zprávičky :dance:

beruška naše bojuje, pan doktor nás moc potešil, beruška je bez problémů, potravu už začala přijímat dobře, už papáme 12ml co 2 hodinky, a blížíme se k hraniční standartní dávce mlíčka a v brzkých dnech nám odeberou výživu kanylkou, kterou máme zavedenou do pupíčku a bude papkat už jen mlíčko :))

jsem moc moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.7.10 17:23

přidala jsem fotečky do své fotogalerie :srdce: jednu tu dám na ukazku :srdce: jak spokojeně spinká, zrovna dostala mlíčko :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.7.10 20:56

Petul, neznala jsem přímo ty podmínky půjčení, ale takhle je to fakt na palicu, to je moc velká záloha :roll: Tak zkus mrknout třeba na MMB nebo Aukro, třeba by se ti poštěstilo najít i někoho z Brna a mohla bys mít tu odsávačku doma skoro hned :-D
Gratuluju k dobrým zprávám, Anetka je šikulka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
3.7.10 22:18

Peti, to jsou krásné zprávičky a Anetka vypadá den ode dne líp, mám radost za vás :dance:
Koukni, tady jsem na MMB něco našla, je to v Brně, tak bys ji mohla mít snad brzy, já mám medelu mini elektric a jsem nadšená, mám i ruční medelu, tu jsem používala u Vincenta, ale teď mám málo mlíka, tak jsem si pořídila tu mini elektric a neměnila bych za ruční.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.7.10 00:14

Petulli,
napsala jsem Ti SZ + posílám Ti odkaz,kde jsme my :wink:

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Anetka,
je kouzelná a velká bojovnice.Úžasně to zvládá :srdce:Krásné fotky! Jen tak dál!

Nám se narodil Kristiánek v květnu 2008, ve tt 29, s PH 1300g.K.chytal jednu infekci za druhou a byl na to velmi špatně.Dnes je K.čipera kluk :lol:

Určo se ozvi na BC či FB vše v SZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
4.7.10 11:08

Peti Anetka je šikulka :palec: a móc pěkná.Já už jsem skoro zapomněla že i náš byl takovej drobek.
A na to odsávání je lepší elektrická,přece jenom budeš odsávat zruba 2měs a ruční to moc dobře nejde,měla sem jí půjčenou,pak sem právě kupovala tu elektr.

tady je Ráďa čerstvě po narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
4.7.10 18:24

tak dnesni zpravicky :

ahojky tak jsme se vratili domu

a musim hlasit jen same skvele zpravicky, anetka je dle doktoru na jipru nejhodnejsi miminko, a taky prvni adept na to aby ji predelali na oddeleni pro mene rizikove miminka, ktere nejspise nastae mozna uz zitra a nebo tento tyden :dance: kde už si konečně budu moct pochovat moji berušku :dance: a muzeme zacit s klokankovanim :dance:

beruska zacla krasne papkat, vcera ji zvysili mlicko na 12ml cely den a vsechny krasne prijmula, dneska už zvysili na 13ml a vecer pry daji 14ml, pribrala už ze včerejška 10g čili nyní má 790g :dance:

už dýchá bez jakkykoliv podpory kyslíku, cili dycha uplne stejny vzdousek jako my :dance:

neuverite mi ale ona se normalne usmála :-P to bylo krasny asi tak 4×, manža ji lechtal na nosánku :mrgreen: nevěřila bych že tak maličké miminečko se umí smát :huban:

a je to taky cestovatel dneska byla nějaká akční, v inkubatoru se svym zeprenim posunula zcela o 10cm dolu, a nezdá se to ale v ruckach ma opravdu silu a hlavicku zvedala jakoby pasla konicky, uz takhle malicka, bylo na ni videt ze je uz nevrla ze ma hladik, chuderka malicka pak s toho dostala jeste na 10 minut skytavku a bylo slyset az ven z inkubatoru to jeji krásný skytani, uplne jsme se smali prdelce bylo to tak rozkosný :-P

fotečky budu mit az zitra manzel odjel zase hrat a fotky nechal v mobilu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
4.7.10 21:17

ty jo rada měl taky tolik vlásků :palec:

goldii píše:
Peti Anetka je šikulka :palec: a móc pěkná.Já už jsem skoro zapomněla že i náš byl takovej drobek.
A na to odsávání je lepší elektrická,přece jenom budeš odsávat zruba 2měs a ruční to moc dobře nejde,měla sem jí půjčenou,pak sem právě kupovala tu elektr.tady je Ráďa čerstvě po narození
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
5.7.10 09:45

Peti Anetka je fakt šikulka.No vono se říká že holky jsou větší bojovnice :potlesk:
A můžu se zeptat kde malá teď leží? protože píšeš že ji už brzo přeloží,a náš teda byl v inkubátoru na jipce asi 1měsíc.Pak byl už přeložený přímo do postýlky.
Je to v prvním patře hned ty první dveře u výtahu? Nebo je tam ještě nějaký oddělení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.7.10 10:26

Petul, to je super, že se Anetce tak daří, na intermediárce si ji víc užiješ :-D Taky mám vyfocenou malou, jak se v inkubátoru směje, ale není to ještě vědomé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
5.7.10 18:45

Ahoj Petuli,

nakukuju a jdu te podpořit..mám chlapečka bude mu 17 mesícu a narodil se ve 28+3 tt..váha 1280g 38 cm..

čtu žer řešíte odsávačku..já ze začatku mela ruční Aventku..bolí sice časem ruce,ale vytahla jsem i to,co elektrickou nešlo..
používala jsem ji i soubežne s elektrickou..
dobrý je tA Medela .. já koupila BABY ONO..vyšla cenove nejlíp,kolem 1200 kč..taky jsme řešili v té dobe finance..je toho moc na vyřizovaní a placení a to dojíždení stojí hodne penízku..
odsávala jsem do 11 mesícu..plné dávky a vozila jsem ješte do neonatologie u nás mimískum..a to díky té ruční odsávačce..pak jsem chytla tak desný zánet a tekla mi čistá krev 14 dní,že mi to dr zakázal a dal léky na zastavení laktace..

jak píšeš je Anetka moc šikovná holčička a zvládá to víc než dobře,tak přeju at se Vás drží už jen samé štestí :srdce:
jinak se potkáme určite na BC diskuzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
5.7.10 20:16

ahojky holky jsem tu jenom na rychlo ale jsem přeštastna dneska jsem poprvé drzela v naruci svoji berusku to bylo strasne tak nadherny , uz ji vyndali kanylku a papa uz jen mlicko po 15 ml dnes cely den, pribrala od vcerejska neuveritelnych 40g cili uz ma 830g a brzičko pujde na intermediar, jinak klokankovat uz bude kazdy den

nestiham podat vice informaci mam tu mamku musim se ji venovat ale chtela jsem abyjste o tom vedeli

dělá nehorázné rychle pokroky šikulka moje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.7.10 20:21

Petul, hurááá :pankac: :pankac: :pankac: Moc ti to s Anetkou sluší 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
5.7.10 22:35

krásná fotka..uplne se mi vybavilo naše první klokánkování..uvydíš ted jaké budou pokroky..jak ji to nastartuje a pomuže..malá je nádherná princezna a fakt moc šikovná..tak tuky tuk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí