Předvolání k výslechu telefonicky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7215
28.9.16 19:01
@novomamča píše:
kteří se povyšují nad ostatní.

Tuhle byla prodavačka v Albertu nepříjemná, myslím že všechny prodavačky se povyšují nad ostatní.

Jen příklad podle tvého klíče, nebo jsi snad poznala VŠECHNY policajty v ČR, tak to gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
@Kotatko03 píše:
Ono totiž často platí, jak ty ke mně, tak já k tobě 8)
:palec: :palec: Jednoduše výstižné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827

@Ellusa
Vzhledem k tomu, že ve většině případů volají ze skrytých čísel, si nemusíš být jistá jestli to není jen pitomý žert od někoho z přátel… Jistota je to mít písemně v ruce.
Ale jo také pravdu. Já vím, jsem proti nic až moc zaujatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.9.16 19:03
@Klopotkova píše:
Možná jsi někoho napadal slovně přes sociální síť, záleží, v jakém rozsahu tp bylo, ale dle mého za tohle dostaneš max. pokutu 500,–Kč za přestupek proti lidskému soužití, myslím, že o trestný čin se prostě nejedná, to bys musel udělat Bůh ví co…

a to i takové blbosti policie vyšetřeuje? no asi ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.9.16 19:05
@Whiskin píše:
Nevím, plácla jsem první, co mě napadlo. Ani nevím, jak se podle ip dá vyšetřovat něco proti „ob soužití“. Napadají mě jen nějaké vulgarismy nebo rasistické příspěvky na sítích.

tak ani jedno si za sebe teda nedokažu představit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.9.16 19:05
@clovicek841 píše:
a to i takové blbosti policie vyšetřeuje? no asi ano. :)

asi tak… já psala s kamarádkou přihlouplé sms starýmu, oplzlýmu chlápkovi a on nás udal na policii, musely jsme tam jít a vysvětlovat, pak to bylo předáno na přestupkovou komisi na magistrát a vyhodnoceno jako přestupek proti lidskému soužití a to se jednalo o 23 sms během půl roku, takže po této zkušenosti už věřím všemu a

Příspěvek upraven 28.09.16 v 19:06

• Citovat
  • Upravit
9935
28.9.16 19:06
@renduli píše:
Přesně tak… sice nemám žádného policajta v rodině :D, ale ty, s kterými jsem se kdy setkala, byli jako každý jiný vzorek lidí :D… Musí to být vyčerpávající životní postoj- nepřátelství z principu a za všech okolností.

Souhlas :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
28.9.16 19:07

@clovicek841 asi se bohužel musí zabývat každým oznámením, i když je to od pohledu blbost… třeba to odloží nebo předají k přestupkové komisi.
Ale tady už se pouštím do spekulací, když ani ty nevíš, oč jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
@renduli píše: :palec: :palec: Jednoduše výstižné.
:D a oplatí to ve všech profesích…situacích…komunikaci obecně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827

@clovicek841 Často dochází k omylům, nakonec třeba zjistíš, že se vůbec nejedná o Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.9.16 19:08
@Klopotkova píše:
asi tak… já psala s kamarádkou přihlouplé sms starýmu, oplzlýmu chlápkovi a on nás udal na policii, musely jsme tam jít a vysvětlovat, pak to bylo předáno na přestupkovou komisi na magistrát a vyhodnoceno jako přestupek proti lidskému soužití a to se jednalo o 23 sms během půl roku, takže po této zkušenosti už věřím všemu aPříspěvek upraven 28.09.16 v 19:06

tak to jste asi hodně blblý co? :) ale když se pak ozvala policie tak jste asi čučeli co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.9.16 19:11

Jo a to mě i dotyčná policista řekl v telefonu. že ví že mám tu služebnu 25 Km a že jestli se mě tam nechce jezdit. Tak jako že přijede k nám domů si mě vyslechnout. TO jsem ale odmitl. Nechci aby mě nějaký policajt čmuchal po baráku a taky nestojí o očumování sousedů, že u nás doma byla policie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
28.9.16 19:14

Je fakt, že policie se musí zabývat každým oznámením, i když je to hloupost na první pohled. Třeba fakt zjistíš, že se o tebe nejednalo nebo že figuruješ jen jako svědek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
28.9.16 19:14
@Kotatko03 píše:
Nemohu souhlasit…neříkám, že se takoví nenajdou, najdou o tom žádná, ale za sebe říkám, zatím se mi nikdy nestalo, že by se vůči mě nějaký policista choval povýšeně, arogantně či bůh ví co a že jsem se díky práci setkala s nejedním policistou. Ono totiž často platí, jak ty ke mně, tak já k tobě 8)

Jelikož s Nimi jednám, ve většině případů, za firmu, tak musím hájit vše v dobro naší firmy. A ono když si obhajuješ něco, o čem víš, že se to obhájit nedá, musíš být nepříjemná. Jinak by z toho byl průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
28.9.16 19:15

@Ellusa
Jak myslíš to „divnými přáteli“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...