Přehnaná tchýně.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42571
5.2.22 06:56
@Královna Kosmíru píše:
Kdes k němu přišla, na nějakym trhu s Lemrama.

To byl beztak výprodej lemrouchů obecných :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
5.2.22 07:41

Pokud jsi u toho nebyla a manzel jen papouskuje co rekla tchyne, tak si to mysli manzel taky a jen vyuzil prilezitosti jak ti to rict. Coz vzhledem k tomu, ze nemala on, je divne.
Vam chybi penize? Uz mate pryc rezervu?
Jaky ma manzel plan ohledne navratu do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.2.22 07:49
@Anonymní píše:
Byly jsme u ní v týdnu a honila mě na ocr, když je holka nemocná tak jsem jí řekla, že asi nepotřebujeme peníze, když holku zvládne manžel. Já práci mám. Ale to manželovo marodeni je spíš simulace a lenost.

Tak to fakt nechápu, proč řešíš tchýni. Si udělejte pořádek doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
5.2.22 09:10

Bůhví jestli to tchyně vůbec řekla ;) třeba ti chce ten nápad vnuknout manžel, aby si mohl další rok válet doma šunky. Já bych ho hnala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22069
5.2.22 09:17
@Anonymní píše:
Já to taky nechápu, nejdřív kolečko odběru, pak rehabilitace, potom. atletická rezonance. Výsledek ok. Další rehabilitace a je 8 měsíců doma dle dub cvičit, necvičí, takže jak vidíš tak lze marodit.

Co to je atletická rezonance? :roll:

A na tchyni si nestěžuj – jak sis to doma zařídila, tak to máš. Když žiješ se “simulantem”, jak říkáš, je to tvoje volba a holt se budeš muset víc ohánět. Ale ono to bude celé trochu jinak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.22 10:54

Ta tchýně mi nepomůže ta ho ještě naopak nabádá na invalidní důchod. Na to se těším i já az půjde před komisy a vyrazej ho. Vysvetluju mu horem dolem, že se má hýbat a ne ležet u TV. [

• Citovat
  • Upravit
9880
5.2.22 17:17

To víš, co ti na to měla říct, když její syn neni schopný pohlídat děti.. :nevim: Tak to otočila proti tobě..
Pokud by jeden znás byl doma, tak druhý bude v práci a nebude si brát ošetřovné.
Máte děti už velké na to, nejsou to kojenci a batolata..
Když třeba večer uvaříš oběd tak manžel klidně může s jedním být doma, dát mu oběd a ty pak přijdeš..
Jestě napiš, že přijdeš a uklízíš, protože on jenom leží :D

Příspěvek upraven 05.02.22 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.2.22 17:19
@Anonymní píše:
Ta tchýně mi nepomůže ta ho ještě naopak nabádá na invalidní důchod. Na to se těším i já az půjde před komisy a vyrazej ho. Vysvetluju mu horem dolem, že se má hýbat a ne ležet u TV. [

Ale tak pokud ho má mít nech má, ale.. Já pracuji ve firmě, de jsou lidi co měají určité omezení, třea záda, nebo operace kolen a jié, a normálně pracují v sedě a nebo co jim vyhovuje.. od lékaře mají napsané, co nemůžou třčeba zvedat těžké a nebo práci ve dřepu, když má někdo kolena, ale normálně lidi sedí a pracují 8 hodinovku
Zase, a by to nepobral, že dostane částečný a bude sedět doma, že nemůže.. A neni to spíš o tom, že je doma, aby ho dostal, že to natahuje?? HOdně lidi to tak maskuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24725
5.2.22 17:25

Já tomu nějak nerozumím. Nejdřív chce, ať jdete na OČR, a pak zas, ať děláte šestnáctky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.2.22 17:33

@lucad77 já si myslím, že tchýně měla strach, aby náhodou synáček nehlídal, když ej tak nemocný, tak ji nutila do ošetřovného, ale zakladatelka odpověděla, ž musí do práce, že nemají penize, tak to tchýni popíchlo, tak si tak rýpla.
No aby to prostě nebylo na syna, tže nemají peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
5.2.22 17:58
@Anonymní píše:
Byly jsme u ní v týdnu a honila mě na ocr, když je holka nemocná tak jsem jí řekla, že asi nepotřebujeme peníze, když holku zvládne manžel. Já práci mám. Ale to manželovo marodeni je spíš simulace a lenost.

Zrovna jsem si říkala, jestli ta tchynina věta není spíš manželovo přání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24725
5.2.22 18:00
@Janasas píše:
@lucad77 já si myslím, že tchýně měla strach, aby náhodou synáček nehlídal, když ej tak nemocný, tak ji nutila do ošetřovného, ale zakladatelka odpověděla, ž musí do práce, že nemají penize, tak to tchýni popíchlo, tak si tak rýpla.
No aby to prostě nebylo na syna, tže nemají peníze

Jo takhle… :think: Každopádně to vypadá, že pan synátor je pěkný nemakačenko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.22 18:58

@lucad77 @Janasas Presne tak to je. Ten ošetřovak, jsem říkala, že si nemůžeme dovolit, když už jeden sedí na pr… doma.

• Citovat
  • Upravit
149009
5.2.22 19:06
@lucad77 píše:
Jo takhle… :think: Každopádně to vypadá, že pan synátor je pěkný nemakačenko.

A maminka ho v tom ještě podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
6.2.22 07:37

Ale zlatý oči. Kdoví, kde je pravda. Že jste chlapovi nic není a doktoři ho jen tak nechávají válet doma. Je to blábol celé. Holka si plete pojmy a dojmy. Nejdřív má jít na OCR a pak na šestnáctky? Asi ne i vůbec o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová