Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Kdes k němu přišla, na nějakym trhu s Lemrama.
To byl beztak výprodej lemrouchů obecných ![]()
Pokud jsi u toho nebyla a manzel jen papouskuje co rekla tchyne, tak si to mysli manzel taky a jen vyuzil prilezitosti jak ti to rict. Coz vzhledem k tomu, ze nemala on, je divne.
Vam chybi penize? Uz mate pryc rezervu?
Jaky ma manzel plan ohledne navratu do prace?
@Anonymní píše:
Byly jsme u ní v týdnu a honila mě na ocr, když je holka nemocná tak jsem jí řekla, že asi nepotřebujeme peníze, když holku zvládne manžel. Já práci mám. Ale to manželovo marodeni je spíš simulace a lenost.
Tak to fakt nechápu, proč řešíš tchýni. Si udělejte pořádek doma.
Bůhví jestli to tchyně vůbec řekla
třeba ti chce ten nápad vnuknout manžel, aby si mohl další rok válet doma šunky. Já bych ho hnala ![]()
@Anonymní píše:
Já to taky nechápu, nejdřív kolečko odběru, pak rehabilitace, potom. atletická rezonance. Výsledek ok. Další rehabilitace a je 8 měsíců doma dle dub cvičit, necvičí, takže jak vidíš tak lze marodit.
Co to je atletická rezonance? ![]()
A na tchyni si nestěžuj – jak sis to doma zařídila, tak to máš. Když žiješ se “simulantem”, jak říkáš, je to tvoje volba a holt se budeš muset víc ohánět. Ale ono to bude celé trochu jinak, že?
Ta tchýně mi nepomůže ta ho ještě naopak nabádá na invalidní důchod. Na to se těším i já az půjde před komisy a vyrazej ho. Vysvetluju mu horem dolem, že se má hýbat a ne ležet u TV. [
To víš, co ti na to měla říct, když její syn neni schopný pohlídat děti..
Tak to otočila proti tobě..
Pokud by jeden znás byl doma, tak druhý bude v práci a nebude si brát ošetřovné.
Máte děti už velké na to, nejsou to kojenci a batolata..
Když třeba večer uvaříš oběd tak manžel klidně může s jedním být doma, dát mu oběd a ty pak přijdeš..
Jestě napiš, že přijdeš a uklízíš, protože on jenom leží ![]()
Příspěvek upraven 05.02.22 v 17:21
@Anonymní píše:
Ta tchýně mi nepomůže ta ho ještě naopak nabádá na invalidní důchod. Na to se těším i já az půjde před komisy a vyrazej ho. Vysvetluju mu horem dolem, že se má hýbat a ne ležet u TV. [
Ale tak pokud ho má mít nech má, ale.. Já pracuji ve firmě, de jsou lidi co měají určité omezení, třea záda, nebo operace kolen a jié, a normálně pracují v sedě a nebo co jim vyhovuje.. od lékaře mají napsané, co nemůžou třčeba zvedat těžké a nebo práci ve dřepu, když má někdo kolena, ale normálně lidi sedí a pracují 8 hodinovku
Zase, a by to nepobral, že dostane částečný a bude sedět doma, že nemůže.. A neni to spíš o tom, že je doma, aby ho dostal, že to natahuje?? HOdně lidi to tak maskuje
Já tomu nějak nerozumím. Nejdřív chce, ať jdete na OČR, a pak zas, ať děláte šestnáctky? ![]()
@lucad77 já si myslím, že tchýně měla strach, aby náhodou synáček nehlídal, když ej tak nemocný, tak ji nutila do ošetřovného, ale zakladatelka odpověděla, ž musí do práce, že nemají penize, tak to tchýni popíchlo, tak si tak rýpla.
No aby to prostě nebylo na syna, tže nemají peníze
@Anonymní píše:
Byly jsme u ní v týdnu a honila mě na ocr, když je holka nemocná tak jsem jí řekla, že asi nepotřebujeme peníze, když holku zvládne manžel. Já práci mám. Ale to manželovo marodeni je spíš simulace a lenost.
Zrovna jsem si říkala, jestli ta tchynina věta není spíš manželovo přání. ![]()
@Janasas píše:
@lucad77 já si myslím, že tchýně měla strach, aby náhodou synáček nehlídal, když ej tak nemocný, tak ji nutila do ošetřovného, ale zakladatelka odpověděla, ž musí do práce, že nemají penize, tak to tchýni popíchlo, tak si tak rýpla.
No aby to prostě nebylo na syna, tže nemají peníze
Jo takhle…
Každopádně to vypadá, že pan synátor je pěkný nemakačenko.
@lucad77 píše:
Jo takhle…Každopádně to vypadá, že pan synátor je pěkný nemakačenko.
A maminka ho v tom ještě podporuje.
Ale zlatý oči. Kdoví, kde je pravda. Že jste chlapovi nic není a doktoři ho jen tak nechávají válet doma. Je to blábol celé. Holka si plete pojmy a dojmy. Nejdřív má jít na OCR a pak na šestnáctky? Asi ne i vůbec o čem mluví.