Tchyně znechutila synovi kroužek

Anonymní
3.2.22 16:24

Tchyne znechutila synovi krouzek

Ahoj, omlouvam se za anonym, ale jsem proste rozezlena. :cert: Mam ted vyvrknuty kotnik, chlap je sluzebne pryc, tak jsem vcera pozadala tchyni zda muze hodit naseho syna (9let) na trenik florbalu. Tchyne bydli celkem daleko, ale nabidla se, ze alespon vnuka uvidi konecne hrat. No a syn mi prijel z brekem a ja od tchyne dospala sprdung jak malej fracek :pocitac:. Ze pry je trener gay, ano je, jeho pritel pri trenincich piska a asistuje a navic je to zdravotnik, tak pri turnajich dela dohled. No a tchyne, ze videla jak se pri uklizeni naradi poplacali a dali letmou pusu. Tchyne na mne zacala nasazovat, co jsem si dovolila dat kluka mezi sodomity, ze to povede akorat k osahavani, a ze si razne nepreje, aby do takoveho krouzku jeji vnuk chodil. Synek od vcera fnuka, ze nechce, aby mu nekdo strkal pindika do zadku, nevim co mu ta s prominutim kr..a nakecala. :pocitac: Ale uz tam zitra jit nechce.. je mi do breku.. a jsem fakt hodne vytocena, ona je slovenka a hodne verici, tak proste nechape, ze gay se nerovna pedofil. Manzel rekl, ze na dalku to nema a ni cenu resit, ze to razne vyresi az bude zpet, ale jako prijde vam toto normalni??! :,( Tchyni jsem napsala jeste vecer kdyz jsem si dala na uklidneni sklenicku dost hustou smsku, ktere ted mozna lituju, ale muselo to ven a neprijde mi to vubec fer vuci synovi, ktery tam hraje od skolky. A nikdo nikdy z rady rodicu a orientaci trenera problem nemel. Je mi to lito i vuci nemu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24714
3.2.22 16:32

Ach jo. :roll: Nechala bych to na manželovi, ať si matinku srovná, a synovi se to snažila rozumně vysvětlit. Je zmatený a potřebuje čas to pochopit. Pokud tam chodí už dlouho a rád, zase určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
3.2.22 16:35

Píšeš jak dvanáctiletá, tak dávám svoje žetony na trolling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.2.22 16:38

Škoda už se stala. Myslím si, že z toho už se nevymotáte. V synovi to zůstane. Je zajímavé, že u heterů nikdo nesleduje jejich sex a u gayů je to všechno, co o nich tihle lidé ví. Nic o lásce, porozumění, životních názorech, jen o pindikovi v zadku. :zed: :zed: :zed: kra…va to je. :cert:

• Citovat
  • Upravit
6794
3.2.22 16:38

To je teda pekna houba. Se synem si promluv o homosexualite a nabidni, ze na treninku budes s nim, nez se prestane bat. Mozna bych zkusila domluvit i schuzku s trenerem, pokud neni urazlivy a ma otevrenou mysl. Tchyni posli do haj.lu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.2.22 16:39

Kdovi co mu nakecala, boze. S malym bych si promluvila, muzes to nechat i na manzelovi, jestli by to vzal od muze lip. Tchyni bych prenechala manzelovi at si ji srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
3.2.22 16:39

Tak předpokládám, že už jste se synem něco o sexu mluvili. Tak holt ještě jednou a i mu holt vysvětlit něco o gayích a lesbách.
A tu SMS si nevycitej. Jednala jsi bez rozmýšlení jako tchýně. Takže fifty fifty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.2.22 16:47

A manžel o tom homosexuálním trenérovi ví? Jestli jo a nevadí mu to, ať to svojí matce vysvětlí on. A se synem bych si přiměřeně jeho věku promluvila o tom, že gayové nejsou automaticky pedofilové a úchyláci, ale běžní členové naší společnosti.

Já osobně zastávám výchovu k toleranci, takže kdyby mému dítěti někdo motal hlavu předsudky z minulých století, byla bych se ochotná hodně pohádat. A dítěti říct, že babička je stará a prd tomu rozumí (asi jinými slovy, ale chápeme se). Ale samozřejmě nevím, nakolik to chceš nebo můžeš s tchýní vyhrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.2.22 16:47

No mě prijde trochu zvláštní poslat homofobní tchýni někam, kde vím, že se pohybují dva homosexuálové a dopředu ji na to trošku neupozornil (aby se udržela veškerých komentářů na toto téma před dítětem). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 16:48

@astoret jo to se manzel chysta, ale az osobne coz bude nedele/ pondeli az se vrati. Po smskach by mu vypisovala litanie coz by k nicemu nevedlo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1300
3.2.22 16:50

Pochybuju, ze by mu tchyne licila o tom, kdo si co kam strka… troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
3.2.22 16:50
@Svistice píše:
No mě prijde trochu zvláštní poslat homofobní tchýni někam, kde vím, že se pohybují dva homosexuálové a dopředu ji na to trošku neupozornil (aby se udržela veškerých komentářů na toto téma před dítětem). :think:

Tak zakladatelka asi nevěděla, že je tchýně homofobní. Nebo si spíš neuvědomila, že poslat tam pánbíčkářku v letech není ten nejlepší nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
3.2.22 16:52
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvam se za anonym, ale jsem proste rozezlena. :cert: Mam ted vyvrknuty kotnik, chlap je sluzebne pryc, tak jsem vcera pozadala tchyni zda muze hodit naseho syna (9let) na trenik florbalu. Tchyne bydli celkem daleko, ale nabidla se, ze alespon vnuka uvidi konecne hrat. No a syn mi prijel z brekem a ja od tchyne dospala sprdung jak malej fracek :pocitac:. Ze pry je trener gay, ano je, jeho pritel pri trenincich piska a asistuje a navic je to zdravotnik, tak pri turnajich dela dohled. No a tchyne, ze videla jak se pri uklizeni naradi poplacali a dali letmou pusu. Tchyne na mne zacala nasazovat, co jsem si dovolila dat kluka mezi sodomity, ze to povede akorat k osahavani, a ze si razne nepreje, aby do takoveho krouzku jeji vnuk chodil. Synek od vcera fnuka, ze nechce, aby mu nekdo strkal pindika do zadku, nevim co mu ta s prominutim kr..a nakecala. :pocitac: Ale uz tam zitra jit nechce.. je mi do breku.. a jsem fakt hodne vytocena, ona je slovenka a hodne verici, tak proste nechape, ze gay se nerovna pedofil. Manzel rekl, ze na dalku to nema a ni cenu resit, ze to razne vyresi az bude zpet, ale jako prijde vam toto normalni??! :,( Tchyni jsem napsala jeste vecer kdyz jsem si dala na uklidneni sklenicku dost hustou smsku, ktere ted mozna lituju, ale muselo to ven a neprijde mi to vubec fer vuci synovi, ktery tam hraje od skolky. A nikdo nikdy z rady rodicu a orientaci trenera problem nemel. Je mi to lito i vuci nemu..

A jak si myslíš, že gayové provozují sex? Přesně takto. Dovysvetli synovi sexuální výchovu a pochopí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
3.2.22 16:53
@JitulkaJ píše:
Pochybuju, ze by mu tchyne licila o tom, kdo si co kam strka… troll

Já bych si tak jistá nebyla. Někteří lidé umějí být na toto téma pěkně hnusní a nevidí si do huby ani před děckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
3.2.22 16:54
@Svistice píše:
No mě prijde trochu zvláštní poslat homofobní tchýni někam, kde vím, že se pohybují dva homosexuálové a dopředu ji na to trošku neupozornil (aby se udržela veškerých komentářů na toto téma před dítětem). :think:

Tak zakladatelka treba netusila, ze to tchyna zjisti. Kdyby se neloucili spolu kluci, tak by to nejspise ani nezjistila :nevim:..na cele to sdo napsany nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová