Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53518
30.9.18 07:45
@Vakaja píše:
Tak snad nejíme na oběd jen řízky…V některých rodinách se podává i polévka, příloha a dezert :roll:

Jeden řízek snad stačí ne? Kolik mu jich dáš v patnácti? Deset a rovnou brambory do lavoru? 8o

• načítám...
74217
30.9.18 08:16
@Russet píše:
Jeden řízek snad stačí ne? Kolik mu jich dáš v patnácti? Deset a rovnou brambory do lavoru? 8o

Nesnasim vetsi rizky. Delam vzdy male koktejlove, jak se delaji na rauty. Pak vypada, ze je jich moc, ale jsou to mini rizky. Tak moje decka klidne 3 ks sni na obed.

• načítám...
12272
30.9.18 09:16
@lucenka píše:
Začni holce vařit normální český jídla, který má ráda a přestane se ti u babičky přecpávat, když se k nim konečné dostane. Pokud holce omezíš styk s babičkou, tak tě v tomhle věku za to začne nesnášet a postupně ji ztratíš.

Potřebovala bych seznam, co jsou to jídla normální a co nenormální. :potlesk:

• načítám...
12272
30.9.18 09:20
@Vakaja píše:
Ještě něco mimo téma-na eMimino nakukuju už více než 6 let, a až dnes jsem se registrovala, neb se mě téma hodně dotklo. Ale nechápu potřebu některých uživatelek vyhlédnout si oběť a rýpat. Neznat toho člověka osobně, ale být chytrá jako rádio. Přitom si většinou ty ženské jdou pro radu. I mně přijde spousta témat a problémů stupidních, ale tak proboha nereaguju,nečtu.

Nic si z toho nedělám. Takto se chovají lidi, co sami mají problémy, se kterými si nevědí rady a proto chodí rýpat do druhých. Je to sice nechutné, ale svým způsobem je mi jich líto. Jsou nešťastné. Díky za podporu a jsem ráda, že se to u vás vyřešilo. U nás to budu muset řešit já, když matka nehodlá být zodpověná za moje nezletilé dítě, nemůže s ním být sama, nedá se nic dělat. Pokud toto někdo bere za naschvál, je to jen z toho důvodu, že sám naschvály dělá a proto ho jiný důvod nenapadá.

• načítám...
53518
30.9.18 09:42
@Kelsey píše:
Nesnasim vetsi rizky. Delam vzdy male koktejlove, jak se delaji na rauty. Pak vypada, ze je jich moc, ale jsou to mini rizky. Tak moje decka klidne 3 ks sni na obed.

Mini řízek je něco jiného. U nás bývá 150 - 200g, takže 4 bych dítěti opravdu nedovolila sníst. Ne jen proto, že bych se bála o jeho figuru v budoucnu. Ale půl kila masa na posezení snad malé dítě jíst má?!

• načítám...
lucenka
30.9.18 10:00
@tiffany píše:
Potřebovala bych seznam, co jsou to jídla normální a co nenormální. :potlesk:

Tak třeba to, čím se přejídá u babičky ;) takže tebou opovrhovaná svíčková například

• Upravit
1089
30.9.18 10:19
@tiffany píše:
Opakuji už po stopadesáté. Zvrací pouze u babičky! K psychatrovi tedy vezmu mojí matku.Příspěvek upraven 30.09.18 v 00:44

Ale rada @jdukolem vůbec nebyla od věci. Vypadá to, že máte celkově v rodině nezdravý vztah k jídlu. Ty jsi trpěla anorexií, tvé dítě se přejídá, až zvrací. Možná jídlo řešíte až moc, matka jedním způsobem, babička druhým. Dítě má v hlavě maglajs, neuhoví ani jedné, ani druhé. Jídlo není jídlo, ale „kauza jídlo“. Možná. Možná taky ne, nebylo by od věci si s někým nezaujatým, odborným, o tom popovídat. My víme prd, co a jak u vás probíhalo a probíhá.

• načítám...
5178
30.9.18 10:23
@růžový achát píše:
Nedalo mi to.Jsi agresor 2. třídy a nedivím se, že máš tolik pochroumané vztahy v rodině.

Tak nejak.

@tiffany Jestli ona dcera neresi tvou agresivitu prave prejidanim se jinde. To ze jsi ty sama mela problemy s prijmem potravy by svedcilo pro to, ze v rodine resite problemy prave touto cestou :think:

Tak by mozna stalo za to, resit pricinu a ne dusledek.

• načítám...
9023
30.9.18 10:32
@tiffany píše:
@lenk @axelina @PenelopaW @bublinek děkuji za vaše příspěvky, které byly k tématu. Pochppila jsem, že opravdu jiná možnost, než omezení styku neexistuje. Ostatním, co si tu přišli honit svoje ubohý ego přeju příjemný orgasmus.

pobavilo :potlesk:
A k tématu, asi fakt bude jediné řešení.

• načítám...
9023
30.9.18 10:39
@Vakaja píše:
Ještě něco mimo téma-na eMimino nakukuju už více než 6 let, a až dnes jsem se registrovala, neb se mě téma hodně dotklo. Ale nechápu potřebu některých uživatelek vyhlédnout si oběť a rýpat. Neznat toho člověka osobně, ale být chytrá jako rádio. Přitom si většinou ty ženské jdou pro radu. I mně přijde spousta témat a problémů stupidních, ale tak proboha nereaguju,nečtu.

Taky mi přijde, že se reaguje i k tématu, kde chce někdo jen rýpnout, aby nasbíral počet příspěvků a měl u svého jména nějakou super kategorii: Extra třída nebo Vesmírná kecalka.
Z úvodního příspěvku je velmi dobře rozpoznatelné o co zakladatelce jde. Nikdy nepsala, že se jídlům vyhýbá.
Jak víte jak babička servíruje vnučce jídlo, věta typu: to jsem vařila pro Tebe, tak si dej a pod. může s malou 9letou hezky zamávat a prostě si dá,aby udělala babičce radost. Ale to je pouzemoje spekulace :think:

• načítám...
26569
30.9.18 10:47
@Russet píše:
Jeden řízek snad stačí ne? Kolik mu jich dáš v patnácti? Deset a rovnou brambory do lavoru? 8o

Ty dneska jedes. Jindra Vostra :mrgreen:
Hele, ja jako mladoch byla taky bezedna. Jasny, nekolik rizku zni strasne, ale ja bych je klidne dala.Nikdy mi nebylo ani zle, ani tezko.
Co mi udivuje na teto diskuzi, ze 9lete dite samo neumi rict dost. To ze nekdo hlta tak, ze je mu pak spatne, mozna…ok, ale ze potom i zvraci. To je to vysvetleni, ze dcera rychle hlta? Tady se obvinuje babicka, ale ta dava jidlo, protoze dite porad ji, no tak pridava…ale PROC TA DCERA hlta, at uz moc nebo moc rychle az patologicky, ze se pozvraci. Mne to proste neprijde normalni a ok. :think:

• načítám...
21
30.9.18 11:01
@Lenka_Hal píše:
Ty dneska jedes. Jindra Vostra :mrgreen:
Hele, ja jako mladoch byla taky bezedna. Jasny, nekolik rizku zni strasne, ale ja bych je klidne dala.Nikdy mi nebylo ani zle, ani tezko.
Co mi udivuje na teto diskuzi, ze 9lete dite samo neumi rict dost. To ze nekdo hlta tak, ze je mu pak spatne, mozna…ok, ale ze potom i zvraci. To je to vysvetleni, ze dcera rychle hlta? Tady se obvinuje babicka, ale ta dava jidlo, protoze dite porad ji, no tak pridava…ale PROC TA DCERA hlta, at uz moc nebo moc rychle az patologicky, ze se pozvraci. Mne to proste neprijde normalni a ok. :think:

Já myslím, že zakladatelčina dcera nehltá. Aspoň to nikde nepsala. Hltá můj syn, a je mu skoro 11. Mně to normální taky nepřijde. Doma to nedělá, neb ho na to upozorňujeme. Jinde nad ním dohled nemám.

• načítám...
26569
30.9.18 11:11
@Vakaja píše:
Já myslím, že zakladatelčina dcera nehltá. Aspoň to nikde nepsala. Hltá můj syn, a je mu skoro 11. Mně to normální taky nepřijde. Doma to nedělá, neb ho na to upozorňujeme. Jinde nad ním dohled nemám.

No, bylo to jedine vysvetleni co tu padlo ze strany ditete. Pokud ta dcera ji teda normalne, tak je to divne o to vic :nevim:
Mne hlta starsi syn, taky umi snist za dva, ale nebyva mu ani blbe…

• načítám...
12272
30.9.18 11:11
@lucenka píše:
Tak třeba to, čím se přejídá u babičky ;) takže tebou opovrhovaná svíčková například

A to jsi určila ty? No tak to tak tedy musí být ha ha. :mavam:

• načítám...
12272
30.9.18 11:12
@růžový achát píše:
Nedalo mi to.Jsi agresor 2. třídy a nedivím se, že máš tolik pochroumané vztahy v rodině.

Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt. Cokoli vidíme, je úhel pohledu, nikoli pravda.“ Marcus Aurelius

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová