Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26583
30.9.18 14:38

Zakladatelko, vazne reagujes hodne vznetlive, to je ok, kazdy jsme nejaky, ale alespon na sekundu zvaz tu moznost, ze ji stresujes ty, na chvilku to pripust. Jestli ti jde hlavne o dceru, tak to sve ego na chvili odsun…

• načítám...
25179
30.9.18 14:40
@tiffany píše:
No a chceš za to pochválit, nebo o co ti jde? Máš nějakou radu, nebo osobní zkušenost, nebo jsi taky jedna z těch nadržených, co si tu honí ego?

zakladateklo, ty jsi zlostná ženská a s tím se ti těžko žije! Mě se tvé výbuchy nedotknou, kliknu jinam :think: Ale tvoje holčička a máma tohle udělat nemůžou :nevim:
Doufám, že se ti aspon na chvíli ulevilo 8)

• načítám...
25179
30.9.18 14:43
@aiwwa píše: Škoda, že tu není smajlík vzteky se válející po zemi nebo dupající nožkou. :mrgreen:

nebo nějaký plivající :P Vsadím se, že by se zakladatelka vyřádila :jazyk:

• načítám...
25179
30.9.18 14:51
@Lenka_Hal píše:
No, kdyz jsem psala o te kombinaci hodne jidla a stresu mela jsem na mysli vlastne tohle :P Jestli ona si tam chudak holka nedava do budky a nerika si…mama bude zase jecet, ze to jim, ale kdyz ono je to tak dobre…nervy delaji hodne. :nevim:

já tu zkušenost mám :think: U nejsterší dcery jsme hlídala stravu až úzkostlivě, dnes musím uznat, že jsem to až přeháněla :think: Holka dodnes vzpomíná na moje mrkvové a luštěninové pomazánky :oops: :oops: Tchýně zas pravý opak, Magdalena Dobromila by z ní měla radost :think:
Takže u ní taky často zvracela a já zuřila, vztahy napjaté 8)
Roky uplynuly, přibylo dětí a mě ubylo sil, co se týče té urputnosti :think: Ty nejstarší povyrostly a vynutily si ústupky a mladší to okoukaly :oops: :oops: :oops:
Taže ted je to tak, že jíme prakticky vše, ale mám vychytané zdravější varianty úprav :think: Dost si hlídám složení, kvalitu surovin a tak :think: Děti jsou tím pádem zvyklé a daleko víc snesou i u té babičky :think: Vyloženě milují její palačinky, nudličkovou polívku a pod :dance: Navíc i ona časem vyměkla a zařazuje víc ovoce, zeleniny atp :think:

• načítám...
12272
30.9.18 14:55
@růžový achát píše:
Bububu. Už přestaň skákat jak fialový prase v kukuřici a trošku popřemýšlej zda to ta tvoje dcera nemá spíš z nervů.Jestli ona neblije z tebe náhodou.

No teď jsi na to kápla a proto taky blije u mojí matky. Ještě nějaký moudro?

• načítám...
32325

@tiffany A řekne ti dcera, jestli sama od sebe toho hodně sní, jestli má na ty dorty po obědě chuť a nebo do ní babička tak dlouho vandruje, až to radši sní a pak je jí blbě?

• načítám...
12272
@aiwwa píše:
To bude ono, na mě někdo štěkat jak zakladatelka, tak bleju taky. Třeba to nemá z jídla, ale ze stresu.

Jo a proto bleje u našich, další chytrá! Vezměte se za ruce a hurá do světa. :mavam:

• načítám...
12272
30.9.18 14:56
@aiwwa píše: Škoda, že tu není smajlík vzteky se válející po zemi nebo dupající nožkou. :mrgreen:

Pěkný zrcadlo :palec:

• načítám...
lucenka
30.9.18 14:57

@tiffany opravdu nevidíš, že by mohl být problém v tvé osobě, když ti tu tento názor napíše většina uživatelek? 8o :think:

• Upravit
12272
30.9.18 14:57
@Lenka_Hal píše:
No, kdyz jsem psala o te kombinaci hodne jidla a stresu mela jsem na mysli vlastne tohle :P Jestli ona si tam chudak holka nedava do budky a nerika si…mama bude zase jecet, ze to jim, ale kdyz ono je to tak dobre…nervy delaji hodne. :nevim:

Jo doma nedostává jíst vůbec, další chytrá. Proč jen si to říká u té jedné babičky, no však vás chytré tady něco napadne. Něco si už vymyslíte a vystačíte si s tím. To už ale není můj příběh.

• načítám...
Yorkmut
30.9.18 14:58

Za jak dlouho bude diskuze uamcena a smazana :think: ? Zakladatelce nejsou odpovedi po chuti, jen kope kolem sebe.

• Upravit
12272
30.9.18 14:58
@Lenka_Hal píše:
Zakladatelko, vazne reagujes hodne vznetlive, to je ok, kazdy jsme nejaky, ale alespon na sekundu zvaz tu moznost, ze ji stresujes ty, na chvilku to pripust. Jestli ti jde hlavne o dceru, tak to sve ego na chvili odsun…

Vysvětli mi, proč tedy zvrací pouze u mojí matky. Já v tom tedy žádnou logickou spojitost se mnou nevidím, ale třeba mi otevřeš oči.

• načítám...
12272
30.9.18 15:00
@pe-terka píše:
zakladateklo, ty jsi zlostná ženská a s tím se ti těžko žije! Mě se tvé výbuchy nedotknou, kliknu jinam :think: Ale tvoje holčička a máma tohle udělat nemůžou :nevim:
Doufám, že se ti aspon na chvíli ulevilo 8)

No asi takhle - s lidmi, co se tu chovali slušně a slušně diskutovali, tak nemám pocit, že bych měla problém, ale máš pravdu. S rypnama, co druhé chtějí jen zneužít pro pocit, že jsou dobré nemá cenu komunikovat. V tomhle ještě nejsem úplně dobrá ignorovat tyhle typy, ale fakt slibuju, že se zlepším. :pankac:

Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:00

• načítám...
lucenka
@tiffany píše:
Jo doma nedostává jíst vůbec, další chytrá. Proč jen si to říká u té jedné babičky, no však vás chytré tady něco napadne. Něco si už vymyslíte a vystačíte si s tím. To už ale není můj příběh.

Tchyni jsi už nejspíš zpracovala, když ses s ní o stravě své dcery dohadovala už když holka byla batole. Asi ti radši ustoupila, než aby přišla i vnučku ;)
Jo a pobavila mě tvá věta, že se děti od mala snažíš stravovat zdravě a proto jsi miminku cpala krupičnou kaši a teď se v jejich 9 letech můžeš zvencnout z knedlíku k omáčce :mrgreen:

• Upravit
5178
@lucenka píše:
@tiffany opravdu nevidíš, že by mohl být problém v tvé osobě, když ti tu tento názor napíše většina uživatelek? 8o :think:

Ne, protoze vsechny jsme uplne, ale uplne pitomy, kdyz nevidime, ze za to muze jen a jen babicka.
Chudak holka, s timhle resenim jidla z ni skutecne bude bulimicka.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová