Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zakladatelko, vazne reagujes hodne vznetlive, to je ok, kazdy jsme nejaky, ale alespon na sekundu zvaz tu moznost, ze ji stresujes ty, na chvilku to pripust. Jestli ti jde hlavne o dceru, tak to sve ego na chvili odsun…
@tiffany píše:
No a chceš za to pochválit, nebo o co ti jde? Máš nějakou radu, nebo osobní zkušenost, nebo jsi taky jedna z těch nadržených, co si tu honí ego?
zakladateklo, ty jsi zlostná ženská a s tím se ti těžko žije! Mě se tvé výbuchy nedotknou, kliknu jinam
Ale tvoje holčička a máma tohle udělat nemůžou ![]()
Doufám, že se ti aspon na chvíli ulevilo ![]()
@aiwwa píše: Škoda, že tu není smajlík vzteky se válející po zemi nebo dupající nožkou.
nebo nějaký plivající
Vsadím se, že by se zakladatelka vyřádila ![]()
@Lenka_Hal píše:
No, kdyz jsem psala o te kombinaci hodne jidla a stresu mela jsem na mysli vlastne tohleJestli ona si tam chudak holka nedava do budky a nerika si…mama bude zase jecet, ze to jim, ale kdyz ono je to tak dobre…nervy delaji hodne.
já tu zkušenost mám
U nejsterší dcery jsme hlídala stravu až úzkostlivě, dnes musím uznat, že jsem to až přeháněla
Holka dodnes vzpomíná na moje mrkvové a luštěninové pomazánky
Tchýně zas pravý opak, Magdalena Dobromila by z ní měla radost ![]()
Takže u ní taky často zvracela a já zuřila, vztahy napjaté ![]()
Roky uplynuly, přibylo dětí a mě ubylo sil, co se týče té urputnosti
Ty nejstarší povyrostly a vynutily si ústupky a mladší to okoukaly
![]()
Taže ted je to tak, že jíme prakticky vše, ale mám vychytané zdravější varianty úprav
Dost si hlídám složení, kvalitu surovin a tak
Děti jsou tím pádem zvyklé a daleko víc snesou i u té babičky
Vyloženě milují její palačinky, nudličkovou polívku a pod
Navíc i ona časem vyměkla a zařazuje víc ovoce, zeleniny atp ![]()
@růžový achát píše:
Bububu. Už přestaň skákat jak fialový prase v kukuřici a trošku popřemýšlej zda to ta tvoje dcera nemá spíš z nervů.Jestli ona neblije z tebe náhodou.
No teď jsi na to kápla a proto taky blije u mojí matky. Ještě nějaký moudro?
@tiffany A řekne ti dcera, jestli sama od sebe toho hodně sní, jestli má na ty dorty po obědě chuť a nebo do ní babička tak dlouho vandruje, až to radši sní a pak je jí blbě?
@aiwwa píše:
To bude ono, na mě někdo štěkat jak zakladatelka, tak bleju taky. Třeba to nemá z jídla, ale ze stresu.
Jo a proto bleje u našich, další chytrá! Vezměte se za ruce a hurá do světa. ![]()
@aiwwa píše: Škoda, že tu není smajlík vzteky se válející po zemi nebo dupající nožkou.
Pěkný zrcadlo ![]()
@tiffany opravdu nevidíš, že by mohl být problém v tvé osobě, když ti tu tento názor napíše většina uživatelek?
![]()
@Lenka_Hal píše:
No, kdyz jsem psala o te kombinaci hodne jidla a stresu mela jsem na mysli vlastne tohleJestli ona si tam chudak holka nedava do budky a nerika si…mama bude zase jecet, ze to jim, ale kdyz ono je to tak dobre…nervy delaji hodne.
Jo doma nedostává jíst vůbec, další chytrá. Proč jen si to říká u té jedné babičky, no však vás chytré tady něco napadne. Něco si už vymyslíte a vystačíte si s tím. To už ale není můj příběh.
Za jak dlouho bude diskuze uamcena a smazana
? Zakladatelce nejsou odpovedi po chuti, jen kope kolem sebe.
@Lenka_Hal píše:
Zakladatelko, vazne reagujes hodne vznetlive, to je ok, kazdy jsme nejaky, ale alespon na sekundu zvaz tu moznost, ze ji stresujes ty, na chvilku to pripust. Jestli ti jde hlavne o dceru, tak to sve ego na chvili odsun…
Vysvětli mi, proč tedy zvrací pouze u mojí matky. Já v tom tedy žádnou logickou spojitost se mnou nevidím, ale třeba mi otevřeš oči.
@pe-terka píše:
zakladateklo, ty jsi zlostná ženská a s tím se ti těžko žije! Mě se tvé výbuchy nedotknou, kliknu jinamAle tvoje holčička a máma tohle udělat nemůžou
Doufám, že se ti aspon na chvíli ulevilo
No asi takhle - s lidmi, co se tu chovali slušně a slušně diskutovali, tak nemám pocit, že bych měla problém, ale máš pravdu. S rypnama, co druhé chtějí jen zneužít pro pocit, že jsou dobré nemá cenu komunikovat. V tomhle ještě nejsem úplně dobrá ignorovat tyhle typy, ale fakt slibuju, že se zlepším. ![]()
Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:00
@tiffany píše:
Jo doma nedostává jíst vůbec, další chytrá. Proč jen si to říká u té jedné babičky, no však vás chytré tady něco napadne. Něco si už vymyslíte a vystačíte si s tím. To už ale není můj příběh.
Tchyni jsi už nejspíš zpracovala, když ses s ní o stravě své dcery dohadovala už když holka byla batole. Asi ti radši ustoupila, než aby přišla i vnučku ![]()
Jo a pobavila mě tvá věta, že se děti od mala snažíš stravovat zdravě a proto jsi miminku cpala krupičnou kaši a teď se v jejich 9 letech můžeš zvencnout z knedlíku k omáčce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat