Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
30.9.18 16:07
@Kelsey píše:
Ano, dneska je velmy modni fobie na knedliky. Proboha vzpamatuj se, vzdyt to clovek neji denne.

Jaká fobie na knedlíky? Ptaly se mě tu rypny, co je nezdravého na svíčkové, tak to píšu. Vůbec ta celá kombinace je nezdravá a těžká.

• načítám...
12272
30.9.18 16:08
@růžový achát píše:
@tiffany Ty asi také nečteš…my to třeba jíme i s celozrnýma testovinama, ja mimochodem mouku nejím vůbec :PPříspěvek upraven 30.09.18 v 16:04

Ty jsou taky z bláta? Já to dceři udělám s těstovinami a pak mi to tu rypny jako ty vyčtou, že se nemůžu divit, že se přejí knedlíkama u babičky, když jí to nedopřeju. Jo manipulace, to je fakt svinstvo.

• načítám...
lucenka
30.9.18 16:09
@tiffany píše:
Jaká fobie na knedlíky? Ptaly se mě tu rypny, co je nezdravého na svíčkové, tak to píšu. Vůbec ta celá kombinace je nezdravá a těžká.

zato krupicová kaše na noc pro malé dítě je zdravá a lehce stravitelná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
12272
30.9.18 16:09
@lucenka píše:
a kolik tam tý smetany asi dítě sní? Lžíci? :think: to ho opravdu otráví :palec: knedlíky můžeš udělat i různé odlehčené verze, nebo k tomu udělat jinou přílohu, když tě tak děsí mouka ;)

Celá ta kombinace je prostě nezdravá. Nerozebírej to na molekuly. Je to prostě nezdravé jídlo, ať si píšeš, co chceš.

• načítám...
lucenka
30.9.18 16:10
@tiffany píše:
Celá ta kombinace je prostě nezdravá. Nerozebírej to na molekuly. Je to prostě nezdravé jídlo, ať si píšeš, co chceš.

tak já na smetaně, hromadě zeleniny a hovězího masa nic nezdravého nevidím :think: a pokud by mi vadila mouka v knedlíku, tak bych hledala alternativu, jak ho nahradit.

• Upravit
12272
30.9.18 16:12
@lucenka píše:
zato krupicová kaše na noc pro malé dítě je zdravá a lehce stravitelná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne měla jsem jí dávat maso s knedlíkama, to je zdravé jídlo.

• načítám...
32138
30.9.18 16:13

@tiffany Tak ale není problém, že by si dcera dala svíčkovou a knedlík,ne? Problém je, že jí babička cpe jako husu dokud se z toho nepozvrací. To má diagnozu spíš babička :think:

• načítám...
12272
30.9.18 16:14
@lucenka píše:
tak já na smetaně, hromadě zeleniny a hovězího masa nic nezdravého nevidím :think: a pokud by mi vadila mouka v knedlíku, tak bych hledala alternativu, jak ho nahradit.

Mě je úplně jedno, co ty jíš. Mysli si o svíčkové co chceš, hlavně mi to pořád necpi. Ono je někdy lepší věci přejmenovat a hned je to všechno v pořádku, že?!

• načítám...
74217
30.9.18 16:15
@tiffany píše:
Celá ta kombinace je prostě nezdravá. Nerozebírej to na molekuly. Je to prostě nezdravé jídlo, ať si píšeš, co chceš.

Proto je a byla obycejna poctiva rajska a svickova prvni hmotne jidlo pro dite, ktere uz neji srajdicky kasovite, protoze je to nezdrave jidlo? Ty neskutecne prehanis.
Nezdrava je tva fobie.

• načítám...
12272
30.9.18 16:15
@Monchichik píše:
@tiffany Tak ale není problém, že by si dcera dala svíčkovou a knedlík,ne? Problém je, že jí babička cpe jako husu dokud se z toho nepozvrací. To má diagnozu spíš babička :think:

Jsi jedna z mála, co tu to pochopily. To rypny tu čtou mezi řádky a bohužel špatně. Přesně tohle mi vadí. Stává se to u mojí matky, jinde se jí to nestává. :-(

• načítám...
49159
30.9.18 16:20
@tiffany píše:
Copak já jí vařím? Umíš číst? 8o Tady je to fakt jako u blbečků na dvorečku. Knedlíky, předpokladám, děláš z bláta. :mrgreen:

Low carb knedlíky …zcela bez mouky …př lučinové …bláto se opravdu není potřeba …hele ten terapeut psycholog by se vám fakt šikl …mamince dceři i tobě …ber to jako vlídné doporučení …babička dává lásku přes jídlo ty se jídla bojíš a dcera je příliš malá na to se v tom vyznat …jak je to s tím šmejděním dcery doma po jídle …po čem nejvíc baží ?

• načítám...
32138
30.9.18 16:20

@tiffany Proto si myslím, že má strach říct, že má dost a že už nechce. Prostě jí tam samotnou nenechávej, promluv si s ní o tom. Po tom, co jsem tady četla, co některé babičky dokážou, jak rvou do vnoučat jídlo, mi fakt zůstává rozum stát. já vím, že mají babičky strach, aby děti neměly hlad, tak pořád nabízí a nabízí. Ale mělo by stačí říct, děkuji, už nechci.

• načítám...
161
30.9.18 16:21
@tiffany píše:
Jsi jedna z mála, co tu to pochopily. To rypny tu čtou mezi řádky a bohužel špatně. Přesně tohle mi vadí. Stává se to u mojí matky, jinde se jí to nestává. :-(

Na teto diskuzi už nevidím vůbec nic přínosného. Jestli by nestálo za to tiffany ji nechat uzamknout. Kdyby jsi měla zájem můžeš mi napsat ,ale tady už to nemá smysl.

• načítám...
12272
30.9.18 16:21
@růžový achát píše:
V tom případě jsi velmi hloupá.

„Pro hlupáka každý hloupý“ Forrest Gump

• načítám...
12272
30.9.18 16:22
@andrisek píše:
Na teto diskuzi už nevidím vůbec nic přínosného. Jestli by nestálo za to tiffany ji nechat uzamknout. Kdyby jsi měla zájem můžeš mi napsat ,ale tady už to nemá smysl.

No máš pravdu, už budu reagovat pouze na inteligentní a přínosné příspěvky. Ty ostatní budu ignorovat. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová