Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
1.10.18 08:02
@Kelsey píše:
Nezvracela, protoze si ji mela ty vyzvednout a mela strach, ze ji budes delat zase prednasky anorekticke o prejidani?

Takové přdnášky se odehrávají pouze v tvé hlavě.

• načítám...
12272
1.10.18 08:04
@Kelsey píše:
Pises, ze vracela rano, davno byla po jidle, az si mela prijet ty. Takze to musel byt stres, ktery ji pusobis ty a ne zvraceni po jidle. Budes radeji, kdyz tva dcera ze stresu prestane jist? Kdyz bude kosti obalene kuzi, protoze se bude bat jist, ze ty ji to zase vyctes nebo budes delat prednasky o prezirani? Prosim te, jdi se opravdu lecit. Vyres si problem jidlo u sebe a nenic svoji dceru.

Máš bujnou fantazii. Zvracela v sobotu ráno a já jí vyzvedávala v neděli večer. No zase něco „chytrého“ určitě vymyslíš. Jo a zvrací jen u našich, ale to by v tom byl čert, abych za to nemohla já. Ty jsi nespíš babička ne?! Proto tu za tu mojí tak logguješ. Nejspíš svoje vnouče taky přežíráš a tak si to tu potřebuješ obhájit, jinak tedy nechápu, o co ti jde…

• načítám...
12272
1.10.18 08:05
@růžový achát píše:
Začínàm se o tu holčičku normálně bát 8o

Hysterkám jako jsi ty bych doporučila nějakého šikovného psychologa.

• načítám...
12272
1.10.18 08:07
@Janasas píše:
Já bych asi holčičce řekla, že tam musí babičce říkat, ne a prostě nejíst všechnoco je na stole,, protože tam blije, a pokud se tam bude nacpávat, tak že tam ne´bude jezdit.. Což asi hrozí, že maminka zakáže..Myslím, pokud tam holčička jezdí ráda, že to pochopít, co hrozí..
ALe taky asi budu za špatnou, asi je jedno, kde dítě je, má mít určitou záklopku.. My jako děti jezdily k babičce a ta servírovala jídlo pořád, a prostě už to NE jsme uměli říct..
Zajímalo by mě, co je pvní téma ,po setkání.. Cos jedla a kolik??

Jé tak někdo mi tu vyčítá, proč jsem to víc nerozebrala a jiné zase budou vyčítat, že to rezebírám. To víš, že se zajímám o to, proč zvracela. No a když tam nebude chodit, tak prostě nebude zvracet. Jiná věc je, že mě tu kdosi přivedl na myšlenku, že to nemusí být po jídle, že to může být opravdu jen z nějaké situace, co se tam děje.

• načítám...
12272
1.10.18 08:08
@pe-terka píše: :palec: myslím, že jsi na to kápla :think: A o tu malou mám vcelku strach :think:

Já mám strach o hysterky, jako jste vy tady.

• načítám...
5100
1.10.18 08:10

Tak jestli byla svíčková z hovězího,to je zrovna pro růst zdravé,neviděla bych svíčkovou jako nezdravou pro děti. :think:

• načítám...
12272
1.10.18 08:13
@Lenka_Hal píše:
Ty jo, to jsem prehledla. V kolik to vsechno jedla? To prece neni z prejezeni, pokud se naji vecer a zvraci az rano :think: Mozna me nekdo vyvede z omylu, ale rano uz to musi byt dle meho pryc..pokud tam neni neco, co ji dela z principu blbe. Teda vychazim i z toho, co mam odpozorovane od syna diabetika. Kdyz se nacpe az navecer (o nejakem pozdnim odpo ani nemluvim, myslim fakt pred spanim) a to opravdu nacpe, treba tri knedliky neni tak strasne mnozstvi, jo par hodin to v zaludku muze pockat. V noci se pomaleji travi, ale ne nikdy ne celou noc :think: Ja to vidim na cislech, insulin pretrva v krvi tak 2-2.5hodky a pokud ma porad jidlo v zaludku a travi, zacne jeho glykemka jit nahoru. J eto jeho klasicky problem :roll: , ze chce jist i vecer, takze to mam dost napozorovano. Nikdy nikdy netravil celou noc. Nema ona nejakou intoleranci na neco, co pouziva k vareni jen tvoje mama? :think: Ono to muze byt i nejaky konzervant, cokoliv, ono se to opravdu v tom zaludku zasekne a muze to jit ven jen „vrchem“…

Jenže jak na takové něco přijít? Já tedy myslím, že to není nereálné, aby to zůstalo v těle do doby, než vstane a pak to šlo ven, ale fakt to nemám až tak zjištěné. Třeba když to někdo přežene s alkoholem, taky zvrací až druhý den ne?! Tak proč by po jídle k tomu nemohlo docházet? Jinak v těch ingrediencích - dcera je alergická. Matka vaří jako já ze základních surovin, nepoužívá žádné polotovary. Ve školní jídelně taky jí kde co a nestává se jí, že by zvracela. Fakt už nevím.

• načítám...
12272
1.10.18 08:14
@Marcam píše:
Tak jestli byla svíčková z hovězího,to je zrovna pro růst zdravé,neviděla bych svíčkovou jako nezdravou pro děti. :think:

A k tématu máš taky něco?

• načítám...
5100
1.10.18 08:17
@tiffany píše:
Jenže jak na takové něco přijít? Já tedy myslím, že to není nereálné, aby to zůstalo v těle do doby, než vstane a pak to šlo ven, ale fakt to nemám až tak zjištěné. Třeba když to někdo přežene s alkoholem, taky zvrací až druhý den ne?! Tak proč by po jídle k tomu nemohlo docházet? Jinak v těch ingrediencích - dcera je alergická. Matka vaří jako já ze základních surovin, nepoužívá žádné polotovary. Ve školní jídelně taky jí kde co a nestává se jí, že by zvracela. Fakt už nevím.

edit admin - rýpání

• načítám...
12272
1.10.18 08:20
@Marcam píše: ***.edit admin - rýpání

Nech si ty svoje představy, nejsem na ně zvědavá. Žádné moderní blbosti doma neděláme, tak se zklidni a nehysterči tu. Chudák jsi ty.

• načítám...
5100
1.10.18 08:21
  • načítám...
12272
1.10.18 08:22
@Marcam píše:
@tiffany :mavam:

No pá pá, až zase vymyslíš nějaký příběh o mé rodině, který se nezakládá na pravdě, tak mi ho sem nezapomeň napsat a musí to být pořádně šokující, abys si na tom zase mohla zahysterčit a ostatní hysterky se tady rády přidají. :mavam:

• načítám...
5100
1.10.18 08:24
@tiffany píše:
No pá pá, až zase vymyslíš nějaký příběh o mé rodině, který se nezakládá na pravdě, tak mi ho sem nezapomeň napsat a musí to být pořádně šokující, abys si na tom zase mohla zahysterčit a ostatní hysterky se tady rády přidají. :mavam:

Takhle reaguješ na každého,jak jsem zde četla,jsi agresor.

• načítám...
9880
1.10.18 08:27

Na mě i podle toho jakým stylem píšeš, působíš, že jsi hodně arogantní- pormiň.. a jeslti na holku po příjezdu - na ni a nebo i na babičku před ní, začneš řešit jídlo- co jedla, proč to jedla, a kolik, a bude tlustká.. tak je to mazec. Neznám tě, ale jeslti jo tak pozor na to.. takovou jsme znala taky a znám i holku v dospělosti…
ne vážně, zkus si přečíst každou odpověd co jsi napsala, jeslti takovým stylem jednáš i holkou tak možná fat je problém jinde

• načítám...
9880
1.10.18 08:30

@Marcam to mě napadlo, ještě dřív jak si to napsala ty.. Pokud je tak zakladatelka jistá a všichni blbí, tak je zajimavé, že neví co trápí její dítě..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová