Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Marcam píše:
Takhle reaguješ na každého,jak jsem zde četla,jsi agresor.
Upřímnost není agresivita. Líbí se mi, jak se sem nacpe spousta agresorů a pak projektují do mě svojí agresivitu. ![]()
Dítě je zřejmě u babičky štastné a zvrací s psychických důvodů,že si pro ní zase přijede tyran.
@Janasas píše:
Na mě i podle toho jakým stylem píšeš, působíš, že jsi hodně arogantní- pormiň.. a jeslti na holku po příjezdu - na ni a nebo i na babičku před ní, začneš řešit jídlo- co jedla, proč to jedla, a kolik, a bude tlustká.. tak je to mazec. Neznám tě, ale jeslti jo tak pozor na to.. takovou jsme znala taky a znám i holku v dospělosti…
ne vážně, zkus si přečíst každou odpověd co jsi napsala, jeslti takovým stylem jednáš i holkou tak možná fat je problém jinde
Každou odpověď, to myslíš vážně? Zvrací pouze u našich. Víc už se rozepisovat nebudu, je to stále dokola.
@Janasas píše:
@Marcam to mě napadlo, ještě dřív jak si to napsala ty.. Pokud je tak zakladatelka jistá a všichni blbí, tak je zajimavé, že neví co trápí její dítě..
Všichni? Nejsou v této diskuzi jen blbí, jsou tu i slušní lidé, ale ty ti blbí záměrně ignorují. Ale je pravda, že ti slušní se už dávno stáhli, co se sem ti blbí přišli exhibovat. Jak mi jedna z těch slušných radila, nechám to tu zablokovat. Hysterické záchvaty zdejších hysterek a orgasmy honiček ega mě nezajímají.
Příspěvek upraven 01.10.18 v 08:38
@Marcam píše:
Dítě je zřejmě u babičky štastné a zvrací s psychických důvodů,že si pro ní zase přijede tyran.
Jo hysterko, tak to přesně bude. ![]()
@tiffany a není laktosintolerantni? Nebo mlecny protein/kasein intolerantni?
@tiffany píše:
Já mám strach o hysterky, jako jste vy tady.
a zvrací dcera jen po svíčkové a palačinkách? Jí u vašich třeba špenát nebo brambory, těstoviny a tak, prostě dietnější jídla? A jak reaguje potom?
@bublinek píše:
nebyly by průjmy? A bolesti břicha?
Ano mmj. Laktos třeba nadýmání,ktere dokáže radne zvednout žaludek. Příznaky se můžou měnit ze dne na den podle prijmu množství. Mléčný protein zvracení,bolest břicha,příjmy,zácpa,snizena schopnost prijmu jiných živin atd.
@pe-terka píše:
a zvrací dcera jen po svíčkové a palačinkách? Jí u vašich třeba špenát nebo brambory, těstoviny a tak, prostě dietnější jídla? A jak reaguje potom?
Dcera si nadiktuje jídla jako je svíčková, ptáčky a palačinky a pak se tím tam nacpává. Prostě doma uvaříme taky třeba ptáčky, ale další den zase něco lehčího zeleninového. Nejíme stále jen takto těžká jídla. Nebo rajčatovou polévku s bazalkou a vločkami a pak zase třeba něco těžšího. Jenže mám trochu podezření, že i když se jí zeptám na množství, co sní, tak třeba mi to neřekne, abych jí to nezakazovala a bůh ví, jestli jí v tom matka ještě nepodporuje. Však to tu někdo psal - neříkej to mamince, ona by ti to zakázala. Každopádně stále nevidím jiné řešení, než tam dcerku nenechávat samotnou, ať už zvrací z jídla, nebo jen z nějaké situace. ![]()
@tiffany ja to nectu cele, ale delas svickovou i doma? A ty jina jidla od tchyne? Holt ji to chutna, ma to vyjimecne a preji se. Tak ji to doprej 2× mesicne i doma a nebude se prejidat pak proto, ze to normalne doma nema
me na tech 3 jidlech neprijde nic spatneho.
@blumen píše:
@tiffany ja to nectu cele, ale delas svickovou i doma? A ty jina jidla od tchyne? Holt ji to chutna, ma to vyjimecne a preji se. Tak ji to doprej 2× mesicne i doma a nebude se prejidat pak proto, ze to normalne doma nemame na tech 3 jidlech neprijde nic spatneho.
Vaříme i ty méně zdravá jídla, ale né denně! Nepřijde mi vhodné mít jeden den svíčkovou, dorty, druhý den ptáčky a třetí den palačinky. Tobě to přijde v pořádku? To bych nikdy svému dítěti něudělala, protože ho mám ráda a to je právě to, o čem tu mluvím. Je to ta opičí láska mojí matky, která jí tohle dopřeje a to bez ohledu na její zdraví!
@tiffany píše:
Sedmileté dítě tohle bez problémů sní? Fuj. Já sama bych s tím měla problémy. Ne s tím množstvím, ale s tou kombinací. Vše tučné, těžké…
Je to naprosto normalni jidlo. Co jite doma normalne?
@blumen píše:
Je to naprosto normalni jidlo. Co jite doma normalne?
U tebe je normální dát si svíčkovou a pak dort? No jestli ano, tak nemá cenu s tebou o ničem diskutovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat