Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alifie píše:
Tak je o samotě nenechávej, buď tam s nimi - nic jiného ti asi nezbude, než dcera dostane rozum.
Nic jiného s tím nenadělám. Je mi to jasné. Matka může přijít k nám na návštěvu, ale tam jí už dávat nebudu.
@tiffany píše:
Nic jiného s tím nenadělám. Je mi to jasné. Matka může přijít k nám na návštěvu, ale tam jí už dávat nebudu.
A proč bys nemohla jet ty na návštěvu ke svým rodičům s dcerou?
@tiffany píše:
A nebylo by prospěšnější být u babičky s dcerou? Když včas zasáhneš, tak se dcera díky tomu časem naučí, že nemusí sníst všechno, co jí babička ukáže. ![]()
@lucenka píše:
A proč bys nemohla jet ty na návštěvu ke svým rodičům s dcerou?
Kde píšu, že nemůžu?
@tiffany píše:
Ano děkuji paní doktorkoAž budu potřebovat nějakou radu, tak si zajdu za odborníkem, ale nemám ten pocit, že by to, že nechci přijmout každou hovadinu, co mi kdo napíše za pravdu, je nějaká psychická vada. Fakt mě baví, že lidi, co nemají zkušenosti mají tu nejpravdovatější pravdu a ti co je mají tak jsou tu záměrně těmito agresory ignorováni. Tady by měl pan psycholog práce! Můžu dát kontakt
Je to super, když člověk řeší svoje problémy a nesnaží se urputně a agresivně řešit problémy druhých. Vřele doporčuji.
v tom případě nezakládaj diskuse, když nesneseš opozici a nejsi schopná sebereflexe ![]()
Diskusi opouštím, jdu věnovat svůj čas a energii tam, kde mto má smysl ![]()
@alifie píše:
A nebylo by prospěšnější být u babičky s dcerou? Když včas zasáhneš, tak se dcera díky tomu časem naučí, že nemusí sníst všechno, co jí babička ukáže.
Nechci, aby byla moje dcera v prostředí, kde musím zasahovat, aby se něco nestalo. Přijde mi to nevhodné. Navíc dcera si ta jídla sama nadiktuje, takže to může být i kombinací těch těžkých tučných jídel. Nehodlám jí počítat knedlíky a trnout, jestli to je ještě málo, nebo hodně. Doma jí co sní a nezvrací. Nenechám se matkou opět trénovat, jako když jsm byla malá. Jen budu muset zapracovat na tom, co psala Jana206 a být důsledná v tom, že bude jíst to, co já, nebo manžel uvaříme. Není možné, aby jedla jen tři jídla a to ještě taková těžká. Nevidím důvod, proč by nemohla jíst i něco jiného.
@pe-terka píše:
v tom případě nezakládaj diskuse, když nesneseš opozici a nejsi schopná sebereflexe
Diskusi opouštím, jdu věnovat svůj čas a energii tam, kde mto má smysl
V tom případě nechoď nikam radit, když nejsi schopná ustát, že tvoje rada nebude akceptována. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Stravovani je vec slozita, kazdy mame sve predstavy o tom, co je zdrave. To ale neni tema teto diskuze. To bych neresila…
Jsi jedna z mála, co tohle pochopila. Nevím, jestli ty nechápavé nemají potenciál to pochopit, nebo to dělají schválně. To je asi jako u té mé matky. Taky nevím, jestli není schopná to pochopit, nebo to dělá schválně ![]()
@tiffany píše:
V tom případě nechoď nikam radit,když nejsi schopná ustát, že tvoje rada nebude akceptována.
nejde o to, že neakceptuješ mé rady
Jde o to, že každému, kdo zpochybní tvůj koncept babičky semetriky, která za vše může, nadáváš jak dlaždič
Opravdu nechápu, co ti brání zacvakat si chůvu ![]()
A o mě neměj obavy, já tvé výstupy ustojím
![]()
Dobrý den,
diskuzi jsem uzamkla, jelikož je plná off topic a už není k věci.
Děkuji za pochopení a přeji pěkný den,
adminka Lucka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat