Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26583
1.10.18 11:34
@histep píše:
Pokud tedy preferuješ živočišné tuky, tak co je na té tebou stále odmítané svíčkové nezdravé?
Svíčková - hovězí maso, kořenová zelenina, trochu koření, trochu smetany či mléka. Co k tomu dáš za přílohu, to je jiná, ale pro dítě není ani ten klasický houskový knedlík (doma dělaný) až tak špatný.A pokud dcera zvracela až druhý den ráno, tak to není z přejezení.

Kombinace tuku (ten je ok) a vetsiho mnoztvi sacharidu z knedliku. Tahle kombinace je i podle meho nazoru spatna pro kazdeho, jen to ty deti vetsinou zvladaji lip…no vetsinou. Pokud se clovek narve sacharidy i to jinak zdrave sadlo nadela paseku :kytka:

• načítám...
12272
1.10.18 11:35
@pe-terka píše:
to vidím :think: Práve tak, že jsi se sama stala manipulátorkou :think:
Jinak pokud jsi ta dlouho v péči odborníků na lidskou duši, měla bys vědět, že stav psychické kondice rozhodně není konstantní 8) A já jsem dle tvých odpovědí přesvěčená, že na tom nejsi dobře :think:
Tvůj psycholog je jistě na odoborné úrovni, tak proč se bráníš dát mu své přísěvky přečíst :think:

Ano děkuji paní doktorko :mrgreen: Až budu potřebovat nějakou radu, tak si zajdu za odborníkem, ale nemám ten pocit, že by to, že nechci přijmout každou hovadinu, co mi kdo napíše za pravdu, je nějaká psychická vada. Fakt mě baví, že lidi, co nemají zkušenosti mají tu nejpravdovatější pravdu a ti co je mají tak jsou tu záměrně těmito agresory ignorováni. Tady by měl pan psycholog práce! Můžu dát kontakt ;) Je to super, když člověk řeší svoje problémy a nesnaží se urputně a agresivně řešit problémy druhých. Vřele doporčuji.

• načítám...
12272
1.10.18 11:38
@alifie píše:
Nemůže být problém v množství jídla, které do sebe dcera nacpe u babičky mimo hlavní jídlo ve formě různých svačinek? :nevim: Je fakt divné, že by byla ještě ráno přecpaná z předchozího oběda. :nevim:

Já jsem z toho zoufalá. Dcera mi říkala, že měla ty tři knedlíky, potom dort a pak už nic. Jenže co když jí bába řekla, aby mi to raději neříkala, že jí tam už nedám. Nenechám dítě takto vydírat. Já prostě musím vycházet z faktů, které znám - moje dítě u mých rodičů opakovaně zvarací a udělat opatření - moje dítě tam nebude moci být delší dobu. Nic jiného mi nezbývá. Nechci na holku nějak naléhat, ona třeba mi něco řekne a pak sama přijde - mami víš, jak jsem ti tenkrát říkala to a to, tak to nebyla pravda.

• načítám...
lucenka
1.10.18 11:39
@Lenka_Hal píše:
Kombinace tuku (ten je ok) a vetsiho mnoztvi sacharidu z knedliku. Tahle kombinace je i podle meho nazoru spatna pro kazdeho, jen to ty deti vetsinou zvladaji lip…no vetsinou. Pokud se clovek narve sacharidy i to jinak zdrave sadlo nadela paseku :kytka:

V tom případě by ale měla být nezdravá i krupicová kaše… Mléčný tuk+krupice, cukr, máslo

• Upravit
lucenka
1.10.18 11:41
@tiffany píše:
Já jsem z toho zoufalá. Dcera mi říkala, že měla ty tři knedlíky, potom dort a pak už nic. Jenže co když jí bába řekla, aby mi to raději neříkala, že jí tam už nedám. Nenechám dítě takto vydírat. Já prostě musím vycházet z faktů, které znám - moje dítě u mých rodičů opakovaně zvarací a udělat opatření - moje dítě tam nebude moci být delší dobu. Nic jiného mi nezbývá. Nechci na holku nějak naléhat, ona třeba mi něco řekne a pak sama přijde - mami víš, jak jsem ti tenkrát říkala to a to, tak to nebyla pravda.

Ty se o mámě vyjadřuješ jako o bábě? Tvoje dcera má fakt problém někde jinde, než ve svíčkové u babičky

• Upravit
26583
1.10.18 11:43
@lucenka píše:
V tom případě by ale měla být nezdravá i krupicová kaše… Mléčný tuk+krupice, cukr, máslo

Vsak my ji taky nejime :mrgreen: Zato jime svickovou, jen k tomu nedavame knedlik. A za teto situace je to krasne stravitelne jidlo :P

• načítám...
lucenka
1.10.18 11:46
@Lenka_Hal píše:
Vsak my ji taky nejime :mrgreen: Zato jime svickovou, jen k tomu nedavame knedlik. A za teto situace je to krasne stravitelne jidlo :P

Zakladatelka klidně dceři totiž dávala kruoicovou kaši a pak jí přijde nezdravá svíčková

• Upravit
26583
1.10.18 11:48
@lucenka píše:
Zakladatelka klidně dceři totiž dávala kruoicovou kaši a pak jí přijde nezdravá svíčková

Stravovani je vec slozita, kazdy mame sve predstavy o tom, co je zdrave. To ale neni tema teto diskuze. To bych neresila… :kytka:

• načítám...
17221
1.10.18 11:48
@tiffany píše:

Hmm, moje děti všechno vždycky vykecají - říkat, aby neříkaly, je naprosto marné. :mrgreen:

Tři knedlíky není tak moc (moje neteř jich ve čtyřech letech spořádala osm - a pak chodila s babičkou dvě hodiny po venku, protože ji bylo blbě a tlačilo ji bříško. :nevim: )
Problém vidím spíš v tom následujícím dortu - tam je prostor pro přejezení se tučným a sladkým jako hrom, pokud ho snědla větší množství. :think:

• načítám...
12272
1.10.18 11:56
@lucenka píše:
Ty se o mámě vyjadřuješ jako o bábě? Tvoje dcera má fakt problém někde jinde, než ve svíčkové u babičky

Já jsem ta jediná špatná, to víš že jo. A takovou špatnou ze mě udělala moje matka. :mrgreen:

• načítám...
12272
1.10.18 11:58
@lucenka píše:

Kam až může ta ubohost dojít? Otevřu lahvinku a počkám si…

• načítám...
12272
1.10.18 11:59
@alifie píše:
Hmm, moje děti všechno vždycky vykecají - říkat, aby neříkaly, je naprosto marné. :mrgreen:Tři knedlíky není tak moc (moje neteř jich ve čtyřech letech spořádala osm - a pak chodila s babičkou dvě hodiny po venku, protože ji bylo blbě a tlačilo ji bříško. :nevim: )
Problém vidím spíš v tom následujícím dortu - tam je prostor pro přejezení se tučným a sladkým jako hrom, pokud ho snědla větší množství. :think:

No ale hlavní problém je, že jí to moje matka umožní. Prostě holka je nerozumná, ale když je nerozumná i moje matka, tak spolu prostě nemohou být osamotě.

• načítám...
5178
1.10.18 12:00
@tiffany píše:
Kam až může ta ubohost dojít? Otevřu lahvinku a počkám si…

Tak jestli si otevíráš lahvinku už v poledne, tak u vás nemáte problém jen s jídlem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12272
1.10.18 12:03
@histep píše:
Tak jestli si otevíráš lahvinku už v poledne, tak u vás nemáte problém jen s jídlem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Čím horší budu v tvých očích, tím lépe se budeš cítit a o to tady jde že?! Jo a to ještě pojedu autem s dcerou dvacet kiláků do ZUŠky. To je skandál. Kolik chudinek se tu ještě slétne, aby si nahonily ego?

• načítám...
17221
1.10.18 12:03
@tiffany píše:
No ale hlavní problém je, že jí to moje matka umožní. Prostě holka je nerozumná, ale když je nerozumná i moje matka, tak spolu prostě nemohou být osamotě.

Tak je o samotě nenechávej, buď tam s nimi - nic jiného ti asi nezbude, než dcera dostane rozum. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová