Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
30.9.18 20:15
@pe-terka píše:
vidíš, to je taky varianta :think: Že je holka zvyklá na tak malé porce a omezování v jídle, že jak dostane víc, tak to ten scvrklý žaludek nezvládne :think:

No tak to taky není pravda. Žádné malé porce nedostává a jestli ano, tak ve škole.

• načítám...
12272
30.9.18 20:16
@lucenka píše:
Tak to bude chyba v tobě a nervování dítěte. 3 knedlíky a následný dezert zvládne můj kluk v 7 letech bez problémů… Opravdu se zkus nad sebou zamyslet… Přijde mi, že máš radost z toho, že tvá dcera nebude moct jezdit na chalupu.

Sedmileté dítě tohle bez problémů sní? Fuj. Já sama bych s tím měla problémy. Ne s tím množstvím, ale s tou kombinací. Vše tučné, těžké…

• načítám...
25179
30.9.18 20:17
@tiffany píše:
S dcerou jsem to probírala, s matkou taky a opět se to opakovalo. Nevím, co je divného na tom, že jsem založila diskuzi. Zase jedna z těch, co nemají osobní zkušenost, ale moc dobře vědí, co by dělaly a co mají dělat druhé. Ty co osobní zkušenost mají tady tohle nepředvádějí. Čím to asi bude?

já jsem ti tady svou osobní zkušenost napsala několikrát, a dost obsáhle!!! A vynadala jsi mi stejně :jazyk:

• načítám...
16214
30.9.18 20:18

@tiffany Já to nečetla celé, jen začátek a konec, ale nemůže to být třeba z jiné vody? Já vím, že mi vždycky bylo špatně u jedněch příbuzných, kteří měli hrozně železitou vodu, i když mi z ní dělali šťávu, tak mi jsem tam pořád cítila tu pachuť a bylo mi z toho šoufl. Nebo nedávají jí pít třeba nějaký jiný čaj apod.?

• načítám...
lucenka
30.9.18 20:19
@tiffany píše:
Sedmileté dítě tohle bez problémů sní? Fuj. Já sama bych s tím měla problémy. Ne s tím množstvím, ale s tou kombinací. Vše tučné, těžké…

Tak my neděláme svíčkovou těžkou ;) je to jen zelenina, hovězí maso, trochu smetany ;) ale dle tvého vyjádření je opravdu problém v tvé hlavě a chudák dcerka má z tebe nervy na pochodu. Bojí se, že zjistíš, že jí u babičky chutná a že toho sní hodně a ty nejspíš budeš nadávat, že si jí babička uplácí jídlem.

• Upravit
25179
30.9.18 20:21
@tiffany píše:
Sedmileté dítě tohle bez problémů sní? Fuj. Já sama bych s tím měla problémy. Ne s tím množstvím, ale s tou kombinací. Vše tučné, těžké…

a představ si, že moje čtyřleté to zvládne taky sníst! To je ale hrůza, co???
Mě už je to jasné" Ty tu holku omezuješ, na jídle i složení, a ještě to takhle komentuješ 8o 8o 8o Pokud jí v devíti letech nedopřeješ na oběd tři knedle a dort, řekneš že je to fuj, tak je normálně hladová!!! A pak se nají u babičky běžné porce a ten žaludek to nezvládne!
Problém je v tobě a tvojí hlavě :cert:

Příspěvek upraven 30.09.18 v 20:21

• načítám...
Poison Eve
30.9.18 20:21
@lucenka píše:
Tak my neděláme svíčkovou těžkou ;) je to jen zelenina, hovězí maso, trochu smetany ;) ale dle tvého vyjádření je opravdu problém v tvé hlavě a chudák dcerka má z tebe nervy na pochodu. Bojí se, že zjistíš, že jí u babičky chutná a že toho sní hodně a ty nejspíš budeš nadávat, že si jí babička uplácí jídlem.

Nemarni cas. ;)

• Upravit
5501
30.9.18 20:22
@tiffany píše:
No tak to taky není pravda. Žádné malé porce nedostává a jestli ano, tak ve škole.

Tak to asi vidíš jinak než většina zde (což by se ti se zmíněnými sklony k PPP nedalo vyčítat).

Moje tchyně dělá svíčkovou (i jakoukoli jinou omáčku), že v ní stojí lžíce, přesto by po ní se 3 knedlíky a jednom kousku dortu podle mě žádné běžné dítě ve věku 9 let pravidelně nezvracelo 8o .

• načítám...
12272
30.9.18 20:23
@zrcadlo píše:
@tiffany Já to nečetla celé, jen začátek a konec, ale nemůže to být třeba z jiné vody? Já vím, že mi vždycky bylo špatně u jedněch příbuzných, kteří měli hrozně železitou vodu, i když mi z ní dělali šťávu, tak mi jsem tam pořád cítila tu pachuť a bylo mi z toho šoufl. Nebo nedávají jí pít třeba nějaký jiný čaj apod.?

To bohužel nebude ono, protože se to stává u nich doma i na chalupě :-(

• načítám...
12272
30.9.18 20:24
@rozand píše:
Tak to asi vidíš jinak než většina zde (což by se ti se zmíněnými sklony k PPP nedalo vyčítat).Moje tchyně dělá svíčkovou (i jakoukoli jinou omáčku), že v ní stojí lžíce, přesto by po ní se 3 knedlíky a jednom kousku dortu podle mě žádné běžné dítě ve věku 9 let pravidelně nezvracelo 8o .

Asi to nebude z jídla, ale z mých rodičů. Jinde se jí to totiž nestává. Takže to je o důvod víc jí tam nenechávat samotnou.

• načítám...
74217
30.9.18 21:18
@tiffany píše:
Nenapadlo mě, že by jí nutili. Jí ráda. Dnes jsem dceru vyzvedla a prý jedla tři knedlíky, tu omáčku a pak dort a pak nic… Bylo jí těžko, to chápu, po takové náloži by mi taky bylo a tak už nejedla nic jiného a ráno zvracela.

Nezvracela, protoze si ji mela ty vyzvednout a mela strach, ze ji budes delat zase prednasky anorekticke o prejidani?

• načítám...
74217
30.9.18 21:24
@tiffany píše:
Jo chyba je ve mě a proto dcera zvrací u mých rodičů. To je opravdu marný. Pořád do kola ty samý nesmysly.

Pises, ze vracela rano, davno byla po jidle, az si mela prijet ty. Takze to musel byt stres, ktery ji pusobis ty a ne zvraceni po jidle. Budes radeji, kdyz tva dcera ze stresu prestane jist? Kdyz bude kosti obalene kuzi, protoze se bude bat jist, ze ty ji to zase vyctes nebo budes delat prednasky o prezirani? Prosim te, jdi se opravdu lecit. Vyres si problem jidlo u sebe a nenic svoji dceru.

• načítám...
9880
30.9.18 21:44

Já bych asi holčičce řekla, že tam musí babičce říkat, ne a prostě nejíst všechnoco je na stole,, protože tam blije, a pokud se tam bude nacpávat, tak že tam ne´bude jezdit.. Což asi hrozí, že maminka zakáže..Myslím, pokud tam holčička jezdí ráda, že to pochopít, co hrozí..
ALe taky asi budu za špatnou, asi je jedno, kde dítě je, má mít určitou záklopku.. My jako děti jezdily k babičce a ta servírovala jídlo pořád, a prostě už to NE jsme uměli říct..
Zajímalo by mě, co je pvní téma ,po setkání.. Cos jedla a kolik??

• načítám...
25179
30.9.18 22:07
@Kelsey píše:
Pises, ze vracela rano, davno byla po jidle, az si mela prijet ty. Takze to musel byt stres, ktery ji pusobis ty a ne zvraceni po jidle. Budes radeji, kdyz tva dcera ze stresu prestane jist? Kdyz bude kosti obalene kuzi, protoze se bude bat jist, ze ty ji to zase vyctes nebo budes delat prednasky o prezirani? Prosim te, jdi se opravdu lecit. Vyres si problem jidlo u sebe a nenic svoji dceru.
:palec: myslím, že jsi na to kápla :think: A o tu malou mám vcelku strach :think:
  • načítám...
26569
30.9.18 22:14
@tiffany píše:
Nenapadlo mě, že by jí nutili. Jí ráda. Dnes jsem dceru vyzvedla a prý jedla tři knedlíky, tu omáčku a pak dort a pak nic… Bylo jí těžko, to chápu, po takové náloži by mi taky bylo a tak už nejedla nic jiného a ráno zvracela.

Ty jo, to jsem prehledla. V kolik to vsechno jedla? To prece neni z prejezeni, pokud se naji vecer a zvraci az rano :think: Mozna me nekdo vyvede z omylu, ale rano uz to musi byt dle meho pryc..pokud tam neni neco, co ji dela z principu blbe. Teda vychazim i z toho, co mam odpozorovane od syna diabetika. Kdyz se nacpe az navecer (o nejakem pozdnim odpo ani nemluvim, myslim fakt pred spanim) a to opravdu nacpe, treba tri knedliky neni tak strasne mnozstvi, jo par hodin to v zaludku muze pockat. V noci se pomaleji travi, ale ne nikdy ne celou noc :think: Ja to vidim na cislech, insulin pretrva v krvi tak 2-2.5hodky a pokud ma porad jidlo v zaludku a travi, zacne jeho glykemka jit nahoru. J eto jeho klasicky problem :roll: , ze chce jist i vecer, takze to mam dost napozorovano. Nikdy nikdy netravil celou noc. Nema ona nejakou intoleranci na neco, co pouziva k vareni jen tvoje mama? :think: Ono to muze byt i nejaky konzervant, cokoliv, ono se to opravdu v tom zaludku zasekne a muze to jit ven jen „vrchem“…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová