Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
29.9.18 23:07
@aiwwa píše:
Proč jsi tak útočná? Jsem se zeptala co vaříš když bereš svíčkovou a ptáčky za nezdravé.

No nevím, jak to souvisí s tématem. Navíc svíčková není žádné zdravé jídlo, tak nechápu, proč tě tak udivuje, že mi to vadí .Pokud bys měla nějaké povědomí o zdravé stravě, tak se tak blbě neptáš.

• načítám...
12272
29.9.18 23:08
@růžový achát píše:
@tiffany pizza by se kaloricky v pohodě snesla i se svíčkovou,,, možná na tom je dokonce i hůř

No vidíš a přesto jsem se nepoblila a o to právě jde. Už se někomu rozsvítilo?

• načítám...
53518
@tiffany píše:
Ale prd. Oni mě nerespektují ,protože mě jako dospělou vevnímají a pokud mám tedy dát najevo, že jsem dospělá ,tak si prosadím to, že se tam dcera nebude přežíra a tudíž jí tam nebudu dávat. No už mě otec nemůže mlátit, tak mi to vrací skrz dceru. Ale díky za všechny emočně citlivé příspěvky. Hned je vidět, kdo to doma taky dostával sežrat a teď se tu prsí.

U nás se jídlo nikdy nenutilo, nebylo proč. Všichni jedli všechno. A neblil nikdo. Akorát pizzu jsem ochutnala až po revoluci. Do té doby jsem netušila, jaký Ital zná zázrak 8)

• načítám...
117136
@tiffany píše:
No nevím, jak to souvisí s tématem. Navíc svíčková není žádné zdravé jídlo, tak nechápu, proč tě tak udivuje, že mi to vadí .Pokud bys měla nějaké povědomí o zdravé stravě, tak se tak blbě neptáš.

Kromě trochy smetany nic nezdravého. Mrkev, celer, petržel, hovězí maso.

• načítám...
53518
29.9.18 23:09
@tiffany píše:

A pizza je zdravá? :P

• načítám...
12272
@aiwwa píše:
Proč samo? Snad se můžou po obědě jít s babičkou projít ne?

Ne nemůže se jít projít, protože bleje…

• načítám...
74217

Ted radi strevni virozy, bacile litaji ve vzduchu. Sama jsem na dnesek v noci zvravela nekolikrat. Mas jistotu, ze to ma opravdu po jidle?
Jinak jsem zastancem, ze dite ma jist vse, primerene ochutnavat, poznavat. Bezne jidla nejsou spatne, kdyz omladina lita venku a maji dost pohybovych aktivit.

• načítám...
12272
@Russet píše:
A pizza je zdravá? :P

Co to meleš? Já po ní nezvracím. Jestli nejsi schopná pochopit můj dotaz, tak se na to vyprdi a jdi si honit ego jinam.

• načítám...
25179
29.9.18 23:10
@tiffany píše:
No jak je vidět, tak neumí a rodiče taky nerespektují moje rady, takže co?

Proč jsi probůh tak nabroušená? Slušně ti píšu svoji zkušenost a slíznu to 8) Moje rada je pokus o nadhled a kompromis ;) Já taky vařím zdravěji než tchýně, ona je „stará škola“ :think: Ale v zájmu dobrých vztahů to očko prostě přivřu - ona se taky snaží, víc už přemýšlí nad kvalitou potravin :think: A ty myslíš, že ptáčky a svíčkovou dcera nezná z jídelny ve škole?
Jak to v praxi probíhá, to přejídání? To do ní babička cpe jak do husy? Nebo jí naloží porci a holka se láduje, bez nějaké vnitřní kontroly? A ve školní jídelně to dělá jak?

• načítám...
53518
29.9.18 23:11
@tiffany píše:
Co to meleš? Já po ní nezvracím. Jestli nejsi schopná pochopit můj dotaz, tak se na to vyprdi a jdi si honit ego jinam.

Nauč tvou dceru nandat si na talíř rozumnou porci a nepruď.

• načítám...
12272
@Kelsey píše:
Ted radi strevni virozy, bacile litaji ve vzduchu. Sama jsem na dnesek v noci zvravela nekolikrat. Mas jistotu, ze to ma opravdu po jidle?
Jinak jsem zastancem, ze dite ma jist vse, primerene ochutnavat, poznavat. Bezne jidla nejsou spatne, kdyz omladina lita venku a maji dost pohybovych aktivit.

Bohužel tohle ale je už opakovaně, že dcera u babičky se přejí a pak zvrací.

• načítám...
117136

Kdyby mi někdo např tu svíčkovou doma nedopřál, umím si představit že se jí u babičky přežeru. Jednoduché, ale ty nechceš radu ale ujistit jak je babička hrozná.

• načítám...
12272
29.9.18 23:12
@Russet píše:
Nauč tvou dceru nandat si na talíř rozumnou porci a nepruď.

Jsi chytrá jak rádio a empatická jak **** na poli, takže o tvé rady fakt nestojím.

edit admin: vulgarismy

• načítám...
53518
29.9.18 23:13
@tiffany píše:
Jsi chytrá jak rádio a empatická jak ho.vno na poli, takže o tvé rady fakt nestojím.
:potlesk: To říká ta pravá.
  • načítám...
53518
29.9.18 23:13
@růžový achát píše:
Přátelé opouštím tuto neplodnou diskuzi. Zakladatelka je poněkud hysterická 8o , a na to dnes už nemám sílu. Zbytky sil předávám do rukou ostatních. :andel: amen :andel:

Protože se normálně ani nenají.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová