Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
116154
29.9.18 22:43
@tiffany píše:
Jo lítat po Praze se dost dobře už nedá že jo…

Nedá? jak to?

• načítám...
7674
29.9.18 22:44
@aiwwa píše:
Taky nedávám do svíčkové mouku, hodně zeleniny a zahušťovat není potřeba. Ale smetanu dávám. Ono totiž svíčková na smetaně bez smetany už jaksi není to jídlo.

Já totiž vařim i tak hodně se smetany. Mám ráda smetanové omáčky, takže svíčkovou jsem zkusila s mlíkem místo smetany a je to dobré.

• načítám...
116154
29.9.18 22:45
@Veru1987 píše:
Já totiž vařim i tak hodně se smetany. Mám ráda smetanové omáčky, takže svíčkovou jsem zkusila s mlíkem místo smetany a je to dobré.

Já dělám koprovku jen z mlíka a je to dobry, ale svíčková mi přijde divná.

• načítám...
12272
29.9.18 22:45
@bublinek píše:
My kvůli nerespektování stravovacích návyků jezdíme pouze na krátké návštěvy. A je to boj. Vypadám jako krkavec, který dítěti nedovolí ani jednoho pribiňáka.
Ale je to asi fakt o tom, že to pobere dospělý a reguluje stravu dítěte. Promluvit důrazně s babičkou a pokud bude ještě jeden takový „problém“ dceru bych tam už na delší dobu nepouštěla.Kolikrát se z dobrého jídla přecpe dospělák, tak u 9leté holky bych přecpání z oblíbeného jídla „pochopila“.

No děkuji, ono je tu hodně lidí, co se mi snaží namluvit, že devítiletá holka už za sebe má být zodpověná, no jak je vidět, tak není a má na to právo… S babičou už jsem měla řeč, tvářila se, že to chápe a jen tam holka je, tak je to ta samá písnička. Jako by říkala - kecej si co chceš, já si stejně budu dělat co chci. Ty jsi jen naše dítě a rozhodujeme my! Nebaví mě to. :,(

• načítám...
12272
29.9.18 22:47
@Russet píše:
Moje dítě po jídle ani ve 4 neblinká. Řekne - mám plné bříško a jde od stolu :nevim:

Jo tak si tu pochval dítě a jdi do hajan! Né každý má prostě štěstí na tak dokonalý dítě! Stačí? Už máš dost? Tak můžeš jít…

• načítám...
12272
29.9.18 22:48
@Russet píše:
Praha není jen beton a sklo :nevim:

Opravdu? To jsem nevěděla.

• načítám...
24992
29.9.18 22:48

ja nechapu, jak se devitileta holka může přežrat tak, že z toho blije… tak snad už je velká a ví, kdy má dost ne? tohle fakt zavani tím, že jí doma krotíš nebo nevaříš to, co babička a ona má pak potřebu si to u ní vynahradit…

• načítám...
12272
29.9.18 22:49
@aiwwa píše:
Nedá? jak to?

Je tam smrad a provoz a divný lidi. Jsem ráda, že jsem pryč.

• načítám...
25179
29.9.18 22:49
@tiffany píše:
Ano, knedlíky jsou děsně zdravý. Nejsem žádný fanatik, ale svíčková prostě zdravé jídlo není. Navíc jde také o to množství…

ale to množství si přece devítiletá holka umí korigovat, ne? Já jsem taky byla dřív s prarodiči na válečné stezce z podobných důvodů, ale časem se hrany obrousily :think: Děcka se k babičce těší na nudličkovou polívku a palačinky, který já nedělám, ale samy si hlídají, aby je nebolelo bříško :think: Babi s nimi chodí ven, pohyb mají, a zvykla si zařazovat i ovoce a zeleninu :think:
Pokud tam holka není nastřčená pořád, zdravotní újmy bych se nebála :think: Navíc ta jídla se mi echt nezdravá nezdají, ve školních jídelnách je vaří tky - co naděláš :think: :think:
Tak jí pak doma udělej salát jako kompenzaci :kytka:

• načítám...
116154
29.9.18 22:52
@tiffany píše:
Je tam smrad a provoz a divný lidi. Jsem ráda, že jsem pryč.

Jako v celý Praze? Já si nevšimla.

• načítám...
12272
29.9.18 22:53
@debra.morgan píše:
ja nechapu, jak se devitileta holka může přežrat tak, že z toho blije… tak snad už je velká a ví, kdy má dost ne? tohle fakt zavani tím, že jí doma krotíš nebo nevaříš to, co babička a ona má pak potřebu si to u ní vynahradit…

Jako že se bez svíčkový a ptáčků nedá žít? To je snad sranda ne? Nebo co si o tom příspěvku mám myslet? Jako že když nebudu chtít dítěti dávat párky a chudák dítě se jimi pak bude přežíra jinde, tek je to moje chyba? Na co mít v hlavě mozek, když nepřemýšlím…

• načítám...
53518
@debra.morgan píše:

Ne. Ona nepozná, kdy má plné břicho. Ve školní jídelně toho mají málo :nevim: Ale za vše může babička.

• načítám...
53518
@tiffany píše:
Jako že se bez svíčkový a ptáčků nedá žít? To je snad sranda ne? Nebo co si o tom příspěvku mám myslet? Jako že když nebudu chtít dítěti dávat párky a chudák dítě se jimi pak bude přežíra jinde, tek je to moje chyba? Na co mít v hlavě mozek, když nepřemýšlím…

Tak schválně? Napiš nám, co tak doma jíte…

• načítám...
12272
29.9.18 22:54
@aiwwa píše:
Jako v celý Praze? Já si nevšimla.

Jako že tam dítě lítá samo po ulicích a je to fajn? To si zase nevšimla já. Já znám Prahu, když jsme byla holka, to už ale neexistuje.

• načítám...
116154
29.9.18 22:55
@tiffany píše:

A co teda běžně vaříš? Jestli hovězí maso plněné kouskem slaniny, okurkou a vajíčkem považuješ za nezdravé… :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová