Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53518
29.9.18 22:55
@aiwwa píše:
Jako v celý Praze? Já si nevšimla.

Třeba Šeberák v Kunraticích je fákt celý betonový  :P

• načítám...
12272
29.9.18 22:56
@pe-terka píše:
ale to množství si přece devítiletá holka umí korigovat, ne? Já jsem taky byla dřív s prarodiči na válečné stezce z podobných důvodů, ale časem se hrany obrousily :think: Děcka se k babičce těší na nudličkovou polívku a palačinky, který já nedělám, ale samy si hlídají, aby je nebolelo bříško :think: Babi s nimi chodí ven, pohyb mají, a zvykla si zařazovat i ovoce a zeleninu :think:
Pokud tam holka není nastřčená pořád, zdravotní újmy bych se nebála :think: Navíc ta jídla se mi echt nezdravá nezdají, ve školních jídelnách je vaří tky - co naděláš :think: :think:
Tak jí pak doma udělej salát jako kompenzaci :kytka:

No jak je vidět, tak neumí a rodiče taky nerespektují moje rady, takže co?

• načítám...
116170
29.9.18 22:56
@tiffany píše:
Jako že tam dítě lítá samo po ulicích a je to fajn? To si zase nevšimla já. Já znám Prahu, když jsme byla holka, to už ale neexistuje.

Proč samo? Snad se můžou po obědě jít s babičkou projít ne?

• načítám...
12272
29.9.18 22:57
@Russet píše:
Ne. Ona nepozná, kdy má plné břicho. Ve školní jídelně toho mají málo :nevim: Ale za vše může babička.

Jsi fakt chádák. Ty taky nepoznáš kdy máš dost co?! Hlavně že se tomu divíš u devítiletýho dítěte!

• načítám...
116170
29.9.18 22:57
@tiffany píše:
No jak je vidět, tak neumí a rodiče taky nerespektují moje rady, takže co?

Začni vařit svíčkovou a ptáčky.

• načítám...
12272
29.9.18 22:58
@Russet píše:
Tak schválně? Napiš nám, co tak doma jíte…

Co bych z toho měla mít? Tvoje příspěvky svědčí pouze o tom, že si neumíš řešit svoje problém a proto rýpeš do druhých. Něco si vymysli…

• načítám...
53518
29.9.18 22:58
@aiwwa píše:
Začni vařit svíčkovou a ptáčky.

A bude míň nervní :mrgreen:

• načítám...
53518
29.9.18 22:59
@tiffany píše:
Co bych z toho měla mít? Tvoje příspěvky svědčí pouze o tom, že si neumíš řešit svoje problém a proto rýpeš do druhých. Něco si vymysli…

Aha. Tak jaký že to mám problémeček? Vztekáš se tu jen ty…

• načítám...
12272
29.9.18 22:59
@Russet píše:
Třeba Šeberák v Kunraticích je fákt celý betonový :P

Jo a že Šeberáku je celá Praha. No a jak to souvisí s přejídáním mé dcery? To nikdo neví, ale hlavně že se melou hovínka co?!

• načítám...
12272
29.9.18 23:00
@Russet píše:
Aha. Tak jaký že to mám problémeček? Vztekáš se tu jen ty…

Já se nevztekám, já jen nenám náladu na lidi, co si sem jdou léčit svoje nějaký mindráky, aniž by chtěli pomoci.

• načítám...
24992
29.9.18 23:01
@tiffany píše:
Jako že se bez svíčkový a ptáčků nedá žít? To je snad sranda ne? Nebo co si o tom příspěvku mám myslet? Jako že když nebudu chtít dítěti dávat párky a chudák dítě se jimi pak bude přežíra jinde, tek je to moje chyba? Na co mít v hlavě mozek, když nepřemýšlím…

to zalezi co doma normalne jite, psalas, že nejste zadni fanatici… hele co si myslis, ze udelaji decka z rodin, kde je rohlik a parek sprosty slovo? jakmile maji moznost, tak jdou a koupí si ho. a ne jeden, protoze je to vzacnost a oni nevi, kdy se k tomu zase dostanou… videla jsem to ve skole x-krát. :roll: . tohle bude asi stejny pripad.

• načítám...
53518
29.9.18 23:02
@tiffany píše:
Já se nevztekám, já jen nenám náladu na lidi, co si sem jdou léčit svoje nějaký mindráky, aniž by chtěli pomoci.

Ty máš veliký mindrák z rodičů. Nerespektují tě, protože se nechováš jako dospělá.

• načítám...
12272
29.9.18 23:02
@aiwwa píše:
A co teda běžně vaříš? Jestli hovězí maso plněné kouskem slaniny, okurkou a vajíčkem považuješ za nezdravé… :nevim:

Vříme normální jídla. Dnes byla k obědu pizza, vařil manžel a obložil každému co chtěl. Já domácí račátka, kozí sýr, olivy, pesto a zasypat sýrem. No kořínky to asi nejsou co? To je zklamání!

• načítám...
116170
29.9.18 23:04
@tiffany píše:
Vříme normální jídla. Dnes byla k obědu pizza, vařil manžel a obložil každému co chtěl. Já domácí račátka, kozí sýr, olivy, pesto a zasypat sýrem. No kořínky to asi nejsou co? To je zklamání!

Proč jsi tak útočná? Jsem se zeptala co vaříš když bereš svíčkovou a ptáčky za nezdravé.

• načítám...
12272
29.9.18 23:05
@Russet píše:
Ty máš veliký mindrák z rodičů. Nerespektují tě, protože se nechováš jako dospělá.

Ale prd. Oni mě nerespektují ,protože mě jako dospělou vevnímají a pokud mám tedy dát najevo, že jsem dospělá ,tak si prosadím to, že se tam dcera nebude přežíra a tudíž jí tam nebudu dávat. No už mě otec nemůže mlátit, tak mi to vrací skrz dceru. Ale díky za všechny emočně citlivé příspěvky. Hned je vidět, kdo to doma taky dostával sežrat a teď se tu prsí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová