Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus najít něco přes airbnb.cz, mohla bys bydlet klidně 10 km od doma a tam třeba našla práci, ale s autem bych počkala, musí se platit pojistka atd.
Babička je dlouhodobě v zahraničí. Děda bydlí 5 minut od nás ale neprošlo to. Má sice velký byt kde bydlí sám a většinu času je mimo město u přítelkyňe ale má plno výmluv proč to nejde. Zvážila jsem všechno možné ale to auto je jediné řešení podle mě. aspoň na nějaký čas
@Anonymní píše:
Babička je dlouhodobě v zahraničí. Děda bydlí 5 minut od nás ale neprošlo to. Má sice velký byt kde bydlí sám a většinu času je mimo město u přítelkyňe ale má plno výmluv proč to nejde. Zvážila jsem všechno možné ale to auto je jediné řešení podle mě. aspoň na nějaký čas
tak teď jsi to zazdila, nevěřím už ani slovo
Ptala jsem se jen na to, jestli spaní v autě je povolené nebo ne. Nechtěla jsem tady řešit mě rodinné problémy. Kdybych si chtěla vymýšlet, tak napíšu hned v úvodu. Nepotřebuju žádnou útěchu nebo něco, jen mě zajímalo to povolení. Ptáte se na různé otázky a já jen odpovídám, to je vše. Nemám důvod si vymýšlet
No,mně přijdeš jako rozmazlený dítko,kterému se doma znelíbilo,maminka se věnuje mladším sourozencům a chtěla by od tebe trochu pomoct. A tobě se prostě nechce. Ale postavit se na vlastní nohy a přijde hromada výmluv,proč to nejde. Spi klidně venku pod mostem, to taky trestný není,ale uvědom si,jestli si rodiče tu ostudu zaslouží.
@Anonymní píše:
Ptala jsem se jen na to, jestli spaní v autě je povolené nebo ne. Nechtěla jsem tady řešit mě rodinné problémy. Kdybych si chtěla vymýšlet, tak napíšu hned v úvodu. Nepotřebuju žádnou útěchu nebo něco, jen mě zajímalo to povolení. Ptáte se na různé otázky a já jen odpovídám, to je vše. Nemám důvod si vymýšlet
Tak se zeptej na městském/obecním úřadě, zda to neodporuje místní vyhlášce a je to.
Ja takhle spavala ve skodovce kdyz jsem prijela v noci z diskoteky a nechtela budit rodice. Mela jsem tam spacak, polstarek v kufru a slo to i kdyz nebylo uplne teplo. Hlavne to chce treba takovy ty stinitka sitovany i na zadni a nebo tmave folie a pak nejsi vzadu videt. Ted mame Renault Scenic a z toho kdyz vyndame zadni sedacky tak se tam vejde slabsi matrace 140×200 a ma i tmave folie a v tom jsem procestovali velkou cast Evropy a ve dvou vzdycky spaly nekde na odpocivadle nebo benzince. Takze to jde ![]()
To není pravda. Vůbec mi nevadí že se o ně stará, to je samozřejmost. Pomáhám jak můžu ale pořád je všechno špatně. Celou pubertu jsem strávila tím, že jsem od malička hlídala bráchu protože mamka chodila do práce. Teď chce nastoupit znovu ale řekla jsem jí, že už hlídat nebudu protože mám i vlastní život a už bylo všechno špatně, když není něco podle ní, tak je kravál. Nikdy jsem po ní nic nechtěla. Jediné co chci, je se normálně vyspat. To je vše. Pomáhám z uklízením, vařím..ale mamku naštve každá kravina a pořád jenom řve.
Kdyz mas lehke spani, jak chces spat v aute, to te nevzbudi kolemjedouci auta, nebo kdyby nekdo prosel kolem? Protizakonne to mozna neni, ale ja videt mladou holku prespavat denne v aute pred barakem, tak bych asi volala policajty, ze asi neco neni v poradku. Asi by nic nenadelali, ale aby ses nedivila, az ti jednou o pulnoci zatuka nekdo na okynko, at uz starostlivy soused, policajti, nejaky ozralec nebo jen nahodny kolemjdouci…
Mě by docela zajímalo, jak to chcete řešit až bude v noci chladno a pod nulou…jako spaní v autě fakt není řešení, no ale chápu, že v 19 letech máte svoji hlavu a nikdo Vám nic nevymluví. Taky jsem v tom věku byla paličatá a hádala se s rodiči…to člověku všechno dojde až později až se ponaučí z vlastních chyb…a fakt mi to přijde, že to chcete mámě udělat i schválně…„podívej maminko, kam jsi to dopracovala, že tvoje dceruška musí přespávat v autě, chudinka“ …asi se cítite hodně ukřivděně.