Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Děkuju, myslím, že do toho půjdu teda
.
Každopádně @quinny, já osobně si myslím, že doktoři vědí, co dělají.. A pokud neměli reakci, tak to asi špatně nebude, ne? ![]()
@LuckyKat nekomu kdo jeste veri ze lekar vi co dela nema smysl rikat neco jineho ![]()
Nepreju ti zazit nejakou hnusnou reakci po ktere ti lekar bude tvrdit ze to samozrejme napemuze byt reakce na vakcinu… Ano kdyz si zadnou reakci na vakcinu nepripousteji pak ani zadne byt nemohou to je logicke. Hodne stesti tvemu malickemu ![]()
@quinny Jo, pořád ještě věřím tomu, že lékařka, ke které chodím je odbornice a poradí. Třeba i proto, že mi řekla, že ta vakcína proti průjmům je pěkná s****a, že by jí v životě svýmu dítěti nedala.
Nemyslím si, že ty mamči, co sem napsaly neviděly reakci, která byla, myslím, že prostě nebyla, každá si svoje dítě hlídá a ono když je u špatně, tak to asi ani přehlídnout nejde
![]()
@LuckyKat a na to ze vakcina proti prujmum je pekna s ** a proti pneumo je ucineny zazrak prisla ta odbornice jak jestli se smim ptat??
A spatne jsi me pochopila, ja nepsala o maminkach, ale o lekarich, kteri maji tendence reakce po vakcinach bagatelizovat, pripadne je s vakcinaci vubec nespojovat ![]()
Jak píšeš, dr vědí co dělají…
a taky neznám nokoho, kdo by měl nějakou neblahou reakci..Maximálně může být plačtivější, nebo mít teplotu, to se stává
@quinny píše:
![]()
![]()
nestacim se divit kolik matek necha naockovat klidne dve vakciny najednou
![]()
![]()
do sebe byste to taky nechaly narvat takhle pod tlakem
jinak o tech lekarich co tohle delaji si tedy taky myslim svoje
já bych to tak bledě neviděla. Žádné reakce se nekonali, tak to asi nebude tak hrozné.
Spíš se bojím MMR a ta bude samostatně.
@LuckyKat
Obe deti prevenar, od 3 mesicu, reakce zadna. Kamaradky taky bez reakce, nektere ockuji oddelene, nektere soubezne.
Jsem lekarka, a soubezne ockovani mam vyzkousene i na sobe osobne.
ne tedy hexu s prevenarem, samozrejme. ![]()
@Lejaa @jája428 hmm super a kdyby ta reakce byla treba i vazna jak zjistite na co byla
jak se zachovate dal? Budete pak zkouset ockovat jednotlive nebo najednou uz byste nemely odvahu a neockovaly nic ![]()
Jinak něco jiného je, když má dítko zdr. problém, výjmečně se pak může něco projevit…A jak jsem psala, důvěřujte dr..Sama doktorka mi říkala že za 30 let nezažila vážnou reakci..(a to asi o něčem svědčí)
@quinny píše:
@Lejaa @jája428 hmm super a kdyby ta reakce byla treba i vazna jak zjistite na co bylajak se zachovate dal? Budete pak zkouset ockovat jednotlive nebo najednou uz byste nemely odvahu a neockovaly nic
co by kdyby… žádná reakce nebyla a to je pro mě rozhodující.
Myslím, že tyhle dvě očkování se očkují už dostatečně dlouho na to, aby se vědělo, zda se to smí nebo nesmí dát dohromady.
@LuckyKat píše:
Děkuju, myslím, že do toho půjdu teda.Každopádně @quinny, já osobně si myslím, že doktoři vědí, co dělají.. A pokud neměli reakci, tak to asi špatně nebude, ne?
ja osobne bych to naraz taky nedala. Kor prevenar a jiny zivy vakciny. Radeji bych sla za mesic na ockovani znova
doktor nevi, co dela. Nikdz totiz dopredu nevi, jaka bude reakce
@Andy27 píše:
Jak píšeš, dr vědí co dělají…a taky neznám nokoho, kdo by měl nějakou neblahou reakci..Maximálně může být plačtivější, nebo mít teplotu, to se stává
Maximalne muze mit jako nasledek epilepsii, jiz zmineny zapal plic, muze taky zemrit atd. takze tvrzeni, ze maximalne muze mit teplotu je nepravdive
@Andy27 píše:
Jinak něco jiného je, když má dítko zdr. problém, výjmečně se pak může něco projevit…A jak jsem psala, důvěřujte dr..Sama doktorka mi říkala že za 30 let nezažila vážnou reakci..(a to asi o něčem svědčí)
Ale to dite muze mit ten zdrav. problem prave nasledkem vakcinace. Ja ockuju na spec. pracovisti a tam by v zivote neockovali soucasne 2 vakciny. Na tom taky asi neco bude
@MilijonDolarBejby píše:
ja osobne bych to naraz taky nedala. Kor prevenar a jiny zivy vakciny. Radeji bych sla za mesic na ockovani znovadoktor nevi, co dela. Nikdz totiz dopredu nevi, jaka bude reakce
Prevenar je ziva vakcina?