Prevenar 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
3.2.14 13:31

http://www.prevenar.cz/…vaci-schema2

jo jasně, já myslela, že ty tři základní dávky musí být naočkovány do konce pátého měsíce pro hrazení pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.6.14 12:19

Ahoj holky, prosím vás, máme za sebou 3× Hexu a 3× Prevenar a v teď v 1 roce nás čeká čtvrté překočkování Hexy. Dává se 4× i Prevenar? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.6.14 12:19

Aha dává, už jsem se dočetla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.6.14 14:50

:-) dava taky nas to ceka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
1.8.14 13:02

Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Vy, co jste dávali Prevenar, měli jste nějaký vedlejší účinky? Přemýšlím nad tím, že bych malýho nechala očkovat, ale zajímalo by mě, jak to děti snáší a v kolika měsících jste očkovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.14 13:05

@LuckyKat Nechávala jsem očkovat jen staršího, mladšího už ne. Začínali jsme téměř ve 4 měsících, střídané po třech týdnech hexou. Reakce nebyla nikdy žádná, zvládal to v pohodě. První a šílená reakce byla až po přeočkování hexou v roce. Po Prevenaru nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.8.14 13:14

Náš pediatr to dokonce očkuje spolu (do jedný nohy hexu, do druhý prevenar), myslím, že taky to bylo v nějakých asi 4 měsících. Ani jedno dítě nemělo nikdy žádnou významnější reakci (snad jedině nějakou mírnější teplotu jsem zaznamenala) a jsem tomu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
1.8.14 13:15
@LuckyKat píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Vy, co jste dávali Prevenar, měli jste nějaký vedlejší účinky? Přemýšlím nad tím, že bych malýho nechala očkovat, ale zajímalo by mě, jak to děti snáší a v kolika měsících jste očkovaly?

Já nechávala a nebylo malýmu nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.8.14 13:18

@LuckyKat u prvniho ditete vedlejsi ucinek v podobe zapalu plic a naslednych tezkych komplikaci. Uz nikdy vice dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.8.14 13:21

U nás do každý nožičky jednu vakcínu, hexa a prevenar…Rekce žádná, malá je absolutně ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 13:41
@LuckyKat píše:

prevenar v pohode, ockovany kolem 18ti mesicu tusim. Reakce jen teplota. Na hexu mel reakci horsi, nez na prevenar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
1.8.14 13:44

Takže Prevenar doporučujete? Teda až na jeden případ.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.8.14 13:45
@LuckyKat píše:

jsou celkem 4 vakcíny a očkovali nám to vždycky zároveň s hexou. Reakce nebyla absolutně žádná (ťuk, ťuk, ťuk) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.8.14 14:05

Ahoj, první vakcína ve třech měsících společně s Hexa vakcínou, do každé nohy jedna a bez komplikací. Jen druhý den mírně zvýšená teplota. V pondělí jdeme na druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.8.14 14:21

8o 8o 8o nestacim se divit kolik matek necha naockovat klidne dve vakciny najednou 8o 8o 8o do sebe byste to taky nechaly narvat takhle pod tlakem :zed: jinak o tech lekarich co tohle delaji si tedy taky myslim svoje :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek