Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@MilijonDolarBejby píše:
Ale to dite muze mit ten zdrav. problem prave nasledkem vakcinace. Ja ockuju na spec. pracovisti a tam by v zivote neockovali soucasne 2 vakciny. Na tom taky asi neco bude
Na tom bude to, ze v ockocentru ockuji ty, co nejaky problem meli, ne? Tam je rozdeleni a zpomaleni zaklad, nemyslis?
@MilijonDolarBejby píše:
ja osobne bych to naraz taky nedala. Kor prevenar a jiny zivy vakciny. Radeji bych sla za mesic na ockovani znovadoktor nevi, co dela. Nikdz totiz dopredu nevi, jaka bude reakce
Nevím o tom, že by Prevenar měla být živá vakcína.
@BellinkaX píše:
Prevenar je ziva vakcina?
Ano, je to pneumokok. Ale jak rikam, syn mel horsi reakci na hexu, takze ne vzdy doktor vi co a jak. Nejhorsi teda je ockovani priorix nebo jak se to jmenuje. To bylo hnusny
@MilijonDolarBejby píše:
Ano, je to pneumokok. Ale jak rikam, syn mel horsi reakci na hexu, takze ne vzdy doktor vi co a jak. Nejhorsi teda je ockovani priorix nebo jak se to jmenuje. To bylo hnusny
OMG… v zajmu tveho ditete prestan doktorce do ockovani mluvit, nevis o tom ani nejzakladnejsi veci. A tohle myslim v dobrem!
Prevenar neni ziva, nybrz polysacharidova vakcina. Vis rozdil? Muzu Ti to vysvetlit, pokud nevadi, ze vysvetluje clovek, ktery v ockovani nevidi metlu lidstva a puvodce vseho zla.
@Lejaa píše:
Nevím o tom, že by Prevenar měla být živá vakcína.
Tak to vis zcela spravne.
@BellinkaX píše:
OMG… v zajmu tveho ditete prestan doktorce do ockovani mluvit, nevis o tom ani nejzakladnejsi veci. A tohle myslim v dobrem!
Prevenar neni ziva, nybrz polysacharidova vakcina. Vis rozdil? Muzu Ti to vysvetlit, pokud nevadi, ze vysvetluje clovek, ktery v ockovani nevidi metlu lidstva a puvodce vseho zla.
ja nikóu do ockovani nemluvim. To jsi vycetla kde? Takhle mi to rekla nase detska lekarka! Nastesti teda asi chodim ockovat jinam skrz nemoc, co syn prodelal. Chcete mi teda stale tvrdit, ze doktor vi vse nejlip? Kdyz mi tohle rekla dr s asi 40ti letou praxi?
@BellinkaX píše:
Na tom bude to, ze v ockocentru ockuji ty, co nejaky problem meli, ne? Tam je rozdeleni a zpomaleni zaklad, nemyslis?
a kde jsi vzala to, ze ockuju v ockov. centru? Hele, nenavazej se do me furt, aspon vidis, jaky muze byt obvodak blb. Vsechno info mam totiz od nasi dr ![]()
@MilijonDolarBejby
Ze je prevenar zivy, jo? Neverim.
A kde ockujes? U deti, ktere prodelaly neco zavazneho, a jsou sledovane apod se samozrejme postupuje jinak.
@BellinkaX píše:
@MilijonDolarBejby
Ze je prevenar zivy, jo? Neverim.
A kde ockujes? U deti, ktere prodelaly neco zavazneho, a jsou sledovane apod se samozrejme postupuje jinak.
Bylo mi to tak receno nasi detskou. Cpala mi neco jinyho. Klidne mi never, nenutim te. O ockovani nikde moc nectu, info mam v podstate jen od detske dr. Ockuju v nemocnici primo a ano, kvuli meningoknkovi kteryho syn malem neprezil. Mam tam teda i znamou a ta mi taky potvrdila, ze ani ona by vakciny nekombinovala po tom vsem, co videla za nasledky. A to mluvila o bezproblemovych pacientech
@MilijonDolarBejby
tak prvně se vyjádřím k tvému rozhořčení, že tě údajně Belinka nařkla z toho, že chodíš do očkovacího centra - napsala jsi, že chodíš na specialované pracoviště (či tak nějak), což vyznělo, že chodíš do očko. centra.
Za další, Prevenar fakt není živá vakcína.. A když víš, že dr. je blbá, tak ji změň, ne? To snad není takový problém.
A když už o něčem tak přesvědčeně mluvíš, tak si to aspoň ověř na googlu. A to také nemyslím zle..
Konkrétně o Prevenaru se pěkně dočteš přímo na jejich stránkách. http://www.prevenar.cz/?…
@Lejaa píše:
@MilijonDolarBejby
tak prvně se vyjádřím k tvému rozhořčení, že tě údajně Belinka nařkla z toho, že chodíš do očkovacího centra - napsala jsi, že chodíš na specialované pracoviště (či tak nějak), což vyznělo, že chodíš do očko. centra.
Za další, Prevenar fakt není živá vakcína.. A když víš, že dr. je blbá, tak ji změň, ne? To snad není takový problém.
A když už o něčem tak přesvědčeně mluvíš, tak si to aspoň ověř na googlu. A to také nemyslím zle..
Konkrétně o Prevenaru se pěkně dočteš přímo na jejich stránkách. http://www.prevenar.cz/?…
Nejsem rozhorcena. Jen jsem to uvedla na pravou miru. Dr zmenit nemohu, dalsi dr je 15km daleko a bez ridicaku se tam tezko dostanu, tak bohu zel. A netusila jsem, ze dr se 40ti letou praxi nevi nic o ockovani. Ja si nic cist nepotrebuju. Jen jsem napsala svoji zkusenost. A to, ze mi dr reľa neco blbe, za to ja nemohu. Nenapadlo me si to overovat. Vy taky dle toho, co zde ctu svym dr duverujete. A o nicem jsem presvedcene nemluvila, jen jsem napsala, ze ja bych to taky nekonbinovala. A mozna rizika tam jsou, at je to vakcina ziva, ci jina. O tom tohle tema neni, tak netreba to tak hrotit, ne?
A nevim, ze je dr blba, to jsem evidentne zjistila az ted. Ale tak kazdy dela chyby, ne?
@Andy27 píše:
Booooooooooože
Tady je nejaky buh?
Jen jsem rekla, ze v tomhle souhlasim s @quinny
zajimavy je, ze se tady poustite takhle do me, ale ze nekdo tu napsal, ze po ockovani muze dite byt maximalne plactivejsi, coz je totalni hloupost, to tu nezminite nikdo.
@peggy.sl píše:
@MilijonDolarBejby
doktorům nikdy nevěř..
tak ja nejsem nejaky duverivec, takze mam stesti, jen jsem si jeji tvrzeni neoverovala, nebyl duvod, protoze jsem u ni neockovala, nastesti teda
@MilijonDolarBejby
tak když si nic číst nepotřebuješ, tak se pak nediv, že máš zkreslené informace:)
Já svému doktorovi věřím samozřejmě, ale i přesto si čtu i na internetu, protože je to taky jen člověk s názorem… prostě sháním info… když tak oddaně věříš jedné doktorce, tak se nediv, že pak posíláš bludy dál. Krom toho nevěřím, že by ti řekla, že je to živá vakcína… protože to je prostě nesmysl.