Převod bytu na partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.19 10:10

@sirikit Boha jeho. Určitě se budeme rozcházet. My jo. A určitě mě obere o byt to jo :roll: 8o :mrgreen:

Nehodlame znovu platit daň, není z čeho. Teď mám potvrzení, že ji platit nemusíme, jen tisíc korun na katastru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.19 10:12

@sirikit Stejně tak on může přijít o byt kde má on maminku a je na ne :mrgreen:… Svině ani jeden nejsme. A zrovna v případě ne má my daň 40 tisíc není málo. A v druhém případě to samé, tam je to ještě i víc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.19 10:12

@sirikit Prosím tě klid :mrgreen: žádné scifi tu dál nevymýšlej. Tím že neurazim. Nick není mé jmeno

• Citovat
  • Upravit
15814
27.5.19 10:17
@Anonymní píše:
@sirikit Boha jeho. Určitě se budeme rozcházet. My jo. A určitě mě obere o byt to jo :roll: 8o :mrgreen:

no, takovejch už bylo :nevim: konečně, ona stačí blbá autohavárka, kterou nepřežije a o dědictví (byt) se budeš dělit s jeho rodiči, případně sourozenci. pokud tedy nemá děti, v tom případě by se s tebou nedělily, pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 10:35

@sagina Nebudu. Dík závěti. Nás obou

• Citovat
  • Upravit
8506
27.5.19 10:37

Stačí napsat darovací smlouvu, kde ti přítel byt daruje. Zaplatíte 1000 na katastru, vzhledem k tomu, že jde o dar, tak se to týkat daně z nabytí nebude. Co se týká daně z příjmů, pak bude příjem osvobozený, pokud spolu sdílíte společnou domácnost déle než jeden rok. FÚ stačí napsat čestné prohlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 10:47

@Hanula1212 Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
75671
27.5.19 12:00
@Anonymní píše:
@sirikit Prosím tě klid :mrgreen: žádné scifi tu dál nevymýšlej. Tím že neurazim. Nick není mé jmeno
:mrgreen: Tak určitěéé… :jazyk:
Drobátko hysterická při pondělku, ne? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 12:10

@sirikit Spíš se smeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat