Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit Stejně tak on může přijít o byt kde má on maminku a je na ne
… Svině ani jeden nejsme. A zrovna v případě ne má my daň 40 tisíc není málo. A v druhém případě to samé, tam je to ještě i víc…
@sirikit Prosím tě klid
žádné scifi tu dál nevymýšlej. Tím že neurazim. Nick není mé jmeno
@Anonymní píše:
@sirikit Boha jeho. Určitě se budeme rozcházet. My jo. A určitě mě obere o byt to jo![]()
![]()
no, takovejch už bylo
konečně, ona stačí blbá autohavárka, kterou nepřežije a o dědictví (byt) se budeš dělit s jeho rodiči, případně sourozenci. pokud tedy nemá děti, v tom případě by se s tebou nedělily, pokud se nepletu.
Stačí napsat darovací smlouvu, kde ti přítel byt daruje. Zaplatíte 1000 na katastru, vzhledem k tomu, že jde o dar, tak se to týkat daně z nabytí nebude. Co se týká daně z příjmů, pak bude příjem osvobozený, pokud spolu sdílíte společnou domácnost déle než jeden rok. FÚ stačí napsat čestné prohlášení.
@Anonymní píše:
@sirikit Prosím tě klidžádné scifi tu dál nevymýšlej. Tím že neurazim. Nick není mé jmeno
@sirikit Boha jeho. Určitě se budeme rozcházet. My jo. A určitě mě obere o byt to jo

Nehodlame znovu platit daň, není z čeho. Teď mám potvrzení, že ji platit nemusíme, jen tisíc korun na katastru