Převod peněz z KB do ČS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
13.11.12 08:56
@pampalin píše:
No, ono když bydlíš na vsi a do města se dostaneš jednou denně, tak se moc ptát nemůžeš, tedy osobně. Pocházím z Tachovska a Spořitelnu mám proto, že má
jak v Plané, tak v Tachově pobočku, to ostatní banky nemají.

Tak je fakt, že tohle neznám, no… věřím, že pak jsou i omezené možnosti banku měnit… ale to telebanking? Já na pobočku chodím málokdy… všechno řeším takhle. Tele a internetbanking…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.13 22:43

Obnovuji diskuzi a zaroven se ptám…v pondělí byl statní svatek 28.mi vždy jsou odeslány peníze a do dvou dnu je mám na učte, je možné jakože asi jo, že to bude zítra. protože dnes ještě nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 22:44

Jedná se z KB do ČS :?

• Citovat
  • Upravit
kulihraaaasek
8.11.13 14:47

Ceska sporizelna vede

Zdravím, taky se přidám s jedním problémem s přípisem plateb.Byla jsem na rodičovském příspěvku a účet u ČS na peníze jsem čekala i 5 dní po odeslání z úřadu, informovala jsem se u pracovnice úřadu, moje známá, pak jsem se zeptala další své známé jak je to možné, pracuje u ČS, a řekla mi že v dny kdy jsou největší pohyby na účtech cca 15. v měsíci si spořitelna podrží peníze a nechá je párkrát protočit a tím si vydělá. Změnila jsem banku na ZUNO a spokojenost největší, neplatím nic, vše zařídím přes internet nebo telefon. Spořitelnu už nikdy více. Kdyby jste některá chtěla mohu poslat odkaz pro zřízení účtu u Zuna s bonusem.

• Citovat
  • Upravit
4336
8.11.13 15:27

Holky, vysvětlí mi někdo, co to znamená „protočit“ peníze? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulihraaaasek
8.11.13 19:15

@pampalin protočit znamená, si teda aspoň myslím, že si banka nechá příchozí platby na zůročení, či na investování, plácám teď :třeba si drží peníze v objemu cca 1milion, když o jeden den pozdrží připsání na účet a vydělá jim to cca 100tisíc, tak proč by to neudělali, že. Nikdo jim nic nedokáže, ale jen přece ti co máte ČS delší dobu, prohléhněte si výpisy z účtu, peníze podle výpisu byli v bance třeba 1.2. ale vy jste je videli třeba v internet bankingu až 3.2. To se stávalo i mému manželovi, výplata mu chodí od 8. do 10. v měsíci, peníze na účtu byli až 11. ale dle transakční historie byli v bance 9. tak kdepak se asi flákali ty dva dny?

• Citovat
  • Upravit
4336
8.11.13 19:17

Hm, tak to je celkem síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.11.13 19:23
@kulihraaaasek píše:
@pampalin protočit znamená, si teda aspoň myslím, že si banka nechá příchozí platby na zůročení, či na investování, plácám teď :třeba si drží peníze v objemu cca 1milion, když o jeden den pozdrží připsání na účet a vydělá jim to cca 100tisíc, tak proč by to neudělali, že. Nikdo jim nic nedokáže, ale jen přece ti co máte ČS delší dobu, prohléhněte si výpisy z účtu, peníze podle výpisu byli v bance třeba 1.2. ale vy jste je videli třeba v internet bankingu až 3.2. To se stávalo i mému manželovi, výplata mu chodí od 8. do 10. v měsíci, peníze na účtu byli až 11. ale dle transakční historie byli v bance 9. tak kdepak se asi flákali ty dva dny?

Co jim nikdo nedokáže? Ze zákona musí být peníze odeslané z jiné banky připsané následující pracovní den. Takže jestli manželovi odešla výplata 8. a přišla 11. a nebyl víkend nebo svátek, dá se to dokázat celkem snadno. Jinak na to, aby v bance peníze přeinvestovali a vydělali na tom, stačí několik vteřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová